• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ben bu kıza gıcık olmaya basladım madem kimseyi konusturmayacak ne diye gelmiş mügeye ,kim arasa tepki gösteriyor böyle yaparsa kimse aramaz olayda öyle kalır
bir takmıs kafayı binadaki komsularına mügede iyi dedi seninle bu sekilde program yapayız diye

ben bu kıza gıcık olmaya basladım madem kimseyi konusturmayacak ne diye gelmiş mügeye ,kim arasa tepki gösteriyor böyle yaparsa kimse aramaz olayda öyle kalır
bir takmıs kafayı binadaki komsularına mügede iyi dedi seninle bu sekilde program yapayız diye

ben de gıcık olmaya başladım kıza
biraz garip sanki bişey biliyor söylemiyor insanın aklına herşey geliyor

bencede herseyi saklayacaksa ne gelmiş acaba oraya ? sürekli annesini koruma derdinde kimsenin birsey dediği yok sus değil mi?

müge kıza fena taktı kızlar kız her bişey dediğinde fena paylıyor kızı ben baştan beri dedim ama bu kız sanki bişey biliyo diye hep annem öyle yapmaz böyle etmez falan diyo bakalım ne çıkçak

bu kızın eskiden bi sevdiği varmış sevgi hanım ayırmış bu damatla evlendirmiş zengin diye acaba kızın eski sevgilisi mi yaptıda kız koruyo onu?

bu kızın eskiden bi sevdiği varmış sevgi hanım ayırmış bu damatla evlendirmiş zengin diye acaba kızın eski sevgilisi mi yaptıda kız koruyo onu?

hmm ilginc oglunu nisanlisindan ayirmis,kizini sevdiginden ama bu daha cok bilen biri gibi yani kadin heryerde diyormus altin koydugu yeri bilen biridirde..
nedense kadini hic disari cikmayan biri olarak göstermek istiyorlar..gün icin bile yok dediler hemen itiraz ettiler kiz sadece altin günü var ondada toplanmiyorlar dedi ama teyzesi daha sonra söyledi para günleride varmis anlayamiyorum her denilen kiza yanlis geliyor nedense tabi acili ama böyle kimseyi konusturmayincada kiza sinirleniyorum..
bugün arif hocada kizi cok azarladi bazen oda canimi skiyor daha öncede yine birinede yapmisti ama bugün sevilaya cok fena takti

sevilay konusmasini bilmiyo cahil gibi bilgisiz gibi cogu seyi yanlis anlio mügeyi arif hocayi anlamiyo valla bira kit gibi

bu yüzünü göstermeyen tanıklara çok güveneiyorum.ilknurun katilide ekrana yüzünü göstermeden çıkıp kaynanayı suçlamıştı.

hanımlar günahı boynuna sevgi hanımı kızı öldürmüş olabilir hiç annem öldü diye ağlamyr eşide ekrana çıkmadı galiba

kizi degildir ya sonucta eve girer cikarken biri görürdü..
bence onlarin itirazi kadina kötü bir laf deniliyor gibi ya müge iyi dayaniyor..anlamak istemiyorlar yani adamlarin kafasinda bisyler var ama sinir oldum..
biri yazmisti sevilayin önceden sevdigi biri varmis annesi ayirmis belkide onla baglantili ama yinede bunlara laf anlat anlamiyorlar ya

sanırım komşudan şüpheleniyorlar, az önce komşu telefona yalancı tanık mı bağlattı dediler ben mi yanlış anladım :uhm:

kız komşunun tanıdığıysa telefonda doğru olmayabilir

Back