• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

hayır gitmedi,bugünde programdaydı.bence onlar birbirinin nazını çekecek kadar anlaşıyorlar

bu terlik muhabbeti ne ki ne

telefonla baglanan komşu varya
hani o gün adam onların pencereden geçmeye çalışıyodu
işte ogün kömürlükle kapı arasında giysin diye terlik verdim sonra bir daha geri gelmedi terlik diyor..

adamdaa yok ben hiç giymedim görmedim terlik diyorr

sonuçta o bahsi geçen terlik
ölü evindee pc nin yanında yerde çıkmış

hadi ölüm sessiz oldu diyelim,kırılan dökülende mi duyulmadı

valla şahsen bizim üst kattakiler öksürse ben bizim evde biri öksürdü sanıyorum o derece duyuluyo herşey...ama komşulukta eskidenmiş şimdi herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyo ...geçen yıl benim evime hırsız girdi.girmeden önce bütün binadaki kapıları dinlemiş üst komşu hırsızın kapısını dinlediğini görüyo delikten hatun eline oklava alıp bekliyo polis aramak aklına gelmiyo kendi başına oklavayla haklayacak adamı sanki sonra hırsız tabiki bizim ev boş bize giriyo ...orda polisi arayıp haber verse karakol 5 dk msafede yani ama duyarsız bi milletiz...dün akşam eşim geldiğinde elektrik yoktu kapıyı açmadan kim o dedim aşkım benim dedi parolayı söyle dedim seni seviyorum aşkım dondum aç dedi yinede tereddütle açtım:)belki sesini taklit ediyo falan diye.....paranoyak oldum iyice

valla hi öylee ya
polisi aramaya korkuyoruzz
geçen sende benim evimin yanıdna 3 katlı ew var
en üst katında kadın nasıl dayak yedii öncedende karakolluklardıı
bagırdımm bagırdımm adamaa ne yapıyon sen diyee
ordan öyle bir çıktıı
korkyum valla aramayaa bide bizde vardırya karı koca arasına girlmez diye
çok ta pişman oldum keşke arasaydı diye amaa

sonradan kapım açık oturamadım
( bahçe kapısı kilitlidir evi kapısı açıktır )
acaba atlar gelirmi bişi yaparmı çocuguma çoluguma diye
halenn öyleyim
sürekli oturdgum odadan diger odaları dinliyorum
sanki biri gircekk

gözümüzü açıyor bu program ama bir yandanda paronayak yapıyorr

enginin anneside ne fenaymışşş
gel dedik gelcez gitme diyosak gitmicen diyor 24 yaşındaki oglanaa
ewlat deyil esir gibi bakıyollar sanırım
gözündende bir damla yaş aksaa
aglıyo görüntüse ama

Son düzenleme:
aman iyikide şu engin le eşi kaçmışlar izmire yoksa bu goca gacının ellerinde çekecekleri varmış :roflol:
eşek kadar herifi birde kalkıp dövdürmüş şimdide annelik taslıyor , aman gelinede acıdım düşman başına böyle kaynana :roflol:
bilirim bunları iki gözyaşı dökerler ama kapalı kapılar ardında insana kan kustururlar anacım a.s
tek mağdur burada kızın annesi yazık garibim =(

bnce şu ankarada ki 16 yerinden bıçaklana kadın olayında
kesinlikle karşı komuşnn parmağı o yapmadıysa bile onun oğlu
içime doğan ve görünen o %99 bile demiyorum %100 o kadın ve çocuğu
yanda baca kırılacak ve yan komşu duymaycak
birde hırsız gelse bacamı kırar allah için
belki ölen kadın komşuyla oturuken klında kötü niyet olmadan sölemişdr bn bcaya koayrım felan die
çünkü biizm bi tanıdıkta mutfak da kullanamdığı demliğin içine koymuştu
hırsızın aklıan düşmez die
karşı komuşu da baktı ki evde çocuk yok kimse yok saldı oğlunu öldürsün altınları bulsun die
ama çok acı gerçkten çok acı
bnce bu

ayy nasıl konuştuu
tüh yaa
kaç kişinin hayatını mahvetti
o 2 kızın ömür boyu boynunda kolye olarak kalacak babalarının yaptıgı ( pis adam)

münevverin ailesine çok çok üzülüyorum

duymamasi imkansiz..bizim yan komsuyla cocuk odalari bir,annemlerin yatak odasi ayni sesler geliyor tabi normal konusma sesi gelmiyor ama ses yukselince sesleri dinlersen ne dedikleri duyuyorlar kesinlikle kadin korkuyor yada birsey yapti

dilerim cem zehirlenip ölürrr çok iyi olmuş aferin kardeşine cani köpek bidaha gün yüzü göremezsin inşallahkötükedihüso

anne ve baba için ne kötü bir gün canından can koparanla aynı yerdesin ama elin kolun bağlı ALLAH sabırlar versin caniyide ALLAH bildiği gibi yapsın

Back