evet şükran olayını müge kapattı neden almıyor onları programa??????
kızlar taştanın bakışlarında meymenet yoktu zatennn
yaaaa millet nehal aldıı birbirlerini bişekilde bogarak bıçaklayarak yada silahla öldürüyolar ama birde buda yetmemiş gibi parçalara ayırıyolarr
nereye gidiyoruzz böyleeee
neye yanıyorum biliyormusunuz ?
Taştanın bu cinayeti işlediğini en başından beri herkes biliyordu. Belliydi. suçlu bakışları, cevap verirken ki o gözlerini kaçırmalar, nursuz suratı. Herşeyden belliydi.
Zaten dikkat edin, tüm cinayet işleyen tiplerde bir eşşek deriliği bir pişmişlik bir üzüntüsüzlük bir arsızlık ve soğukluk vardır surat ifadelerinde. Taştanı ben Pantolonlu ayıya benzetiyordum hep zaten.
Düşünüyorum da yazık ya... AYILARA bile hakarettir ! 5-6 ay beklenildi.. gerek yoktu buna. Çok geç ispatlandı herşey.
bir tek buna yanarım..
Güneşin soldurmdığı renk olmaz, insanı değiştirmeyen para olmaz... :1ninca:
şükran olayıyla ilgili bugün dediki o konununda takipçisiyiz,sadece olaylar biraz hızlı gelişsin diye yayına almıyoruz emniyetle öyle karar vermişler,fakat gelişmeler çok hızlı ilerliyomuş önümüzdeki günlerde onunda katili bulunacak dedia.syaww ben sabahtan beri hasta oldum valla başım ağrıyo izlediğimden beri eşim bile kızdı şifre koyarım atv ye diyo,içim sıkılıyo aklıma geldikçe ağlayasım geliyoo tamam taştanın öldürdüğü belliydi ama bu kadar canice olacağını tahmin etmiyordum çokk üzgünüm çokk birde 6,5 aydır konuyu bildiğimizden sanki gülizar hanımı tanıyor gibi olduksenağlamaallah rahmet eylesin muhammet olayındada çok etkilenmiştim bundada öyle oldu aklımdan çıkmıyo bi türlüsenağlamataştanda inşllh beter olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?