How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Ayyy sok oldummm... Eve geldım tv bı actım müge o an demesın mı 12 parcaya ayırmısss...
Allah tan bulsun Tastan ve onun gıbıler... Nasıl caniliktir yahu...
Dilberdi,cemdi,tastandı derken nereye gıdıyoruz neler oluyor yahu...
Munevverın katıllerıde cemle babası cıktı...Anasıda yandaşı... Töbe Ya Rabbım sen bızım yavrularımızı koru

tek başına yapmamıştır olayı mühe anlatırken dikkatimi çekti evde kavga etmişler tokat atmış yere düşünce elliyle boğmuş battaneye sarıp arabanın bagacına koymuş bağ evine götürmüş tek başına bagaca nasıl taşır 6 parçaya nasıl böler

benim anlamadığım bu adam kesinlikle tek başına değildi ama yardımcımarı kimdi bence karısı veya çocuklarıydı onları korumak adına ben tek başıma yaptım diyor

ya ben anlamadim okuldaydim giderken gördüm neden öldürmüs hani mal filanda bütün hepsini kendi mi almis yani nasil birsey anlamadim..nasil yapmis ya evden cikarirkende kimse görmemis yazik olmus kadina ya simdi ökünün arkasindan konusmak olmaz ama insan kocasinin yegeniyle evlenince mutlu olacam sanmis ama bence ah almis..hala baglandiginda demisti benim kardesimi hice saydi yegeniyle evlendi diye bilmiyorum ne olursa olsun tabiki haketmedi o tastanda zaten en basindan belliydi...

110kilo kadını battaniyeye sarıp taşıması, hem de,tek başına , arabaya götürmesi,bagaja koyması,, münkün değil.
bunu yaparken biri yardım etmiştir. mutlaka. birde cesetler dahada ağır olurmuş.

o ,yardım eden de , bulunacaktır.

neye yanıyorum biliyormusunuz ?

Taştanın bu cinayeti işlediğini en başından beri herkes biliyordu. Belliydi. suçlu bakışları, cevap verirken ki o gözlerini kaçırmalar, nursuz suratı. Herşeyden belliydi.

Zaten dikkat edin, tüm cinayet işleyen tiplerde bir eşşek deriliği bir pişmişlik bir üzüntüsüzlük bir arsızlık ve soğukluk vardır surat ifadelerinde. Taştanı ben Pantolonlu ayıya benzetiyordum hep zaten.

Düşünüyorum da yazık ya... AYILARA bile hakarettir ! 5-6 ay beklenildi.. gerek yoktu buna. Çok geç ispatlandı herşey.

bir tek buna yanarım..

Güneşin soldurmdığı renk olmaz, insanı değiştirmeyen para olmaz... :1ninca:

:1shok::1shok: bugün ATV kapalıydı benim televizyonumda :1shok:

ınanamıyorum ya wahşi!! bu nasıl bi vicdan Allah onu kahretsin :mymeka: Pis canii vicansız!! ayy tahmin ediyodum öldürmüş olabileceğini ama bu kadarını beklemiyordum!!

ben gündüzleri çalıştığımdan izleyemiyorum annem söylei banada vahset inananmdım yaa allahımm nasıl bi dünyada yaşıyoruz çok kötü olmuş kadıncağızın sonu yaa allah belasını versin taştanmıdr nedir adı batsın inşallhhh

evet şükran olayını müge kapattı neden almıyor onları programa??????
kızlar taştanın bakışlarında meymenet yoktu zatennn
yaaaa millet nehal aldıı birbirlerini bişekilde bogarak bıçaklayarak yada silahla öldürüyolar ama birde buda yetmemiş gibi parçalara ayırıyolarr
nereye gidiyoruzz böyleeee

evet şükran olayını müge kapattı neden almıyor onları programa??????
kızlar taştanın bakışlarında meymenet yoktu zatennn
yaaaa millet nehal aldıı birbirlerini bişekilde bogarak bıçaklayarak yada silahla öldürüyolar ama birde buda yetmemiş gibi parçalara ayırıyolarr
nereye gidiyoruzz böyleeee

şükran olayıyla ilgili bugün dediki o konununda takipçisiyiz,sadece olaylar biraz hızlı gelişsin diye yayına almıyoruz emniyetle öyle karar vermişler,fakat gelişmeler çok hızlı ilerliyomuş önümüzdeki günlerde onunda katili bulunacak dedia.syaww ben sabahtan beri hasta oldum valla başım ağrıyo izlediğimden beri eşim bile kızdı şifre koyarım atv ye diyo,içim sıkılıyo aklıma geldikçe ağlayasım geliyoo tamam taştanın öldürdüğü belliydi ama bu kadar canice olacağını tahmin etmiyordum çokk üzgünüm çokk birde 6,5 aydır konuyu bildiğimizden sanki gülizar hanımı tanıyor gibi olduksenağlamaallah rahmet eylesin muhammet olayındada çok etkilenmiştim bundada öyle oldu aklımdan çıkmıyo bi türlüsenağlamataştanda inşllh beter olsun:kızgın:

neye yanıyorum biliyormusunuz ?

Taştanın bu cinayeti işlediğini en başından beri herkes biliyordu. Belliydi. suçlu bakışları, cevap verirken ki o gözlerini kaçırmalar, nursuz suratı. Herşeyden belliydi.

Zaten dikkat edin, tüm cinayet işleyen tiplerde bir eşşek deriliği bir pişmişlik bir üzüntüsüzlük bir arsızlık ve soğukluk vardır surat ifadelerinde. Taştanı ben Pantolonlu ayıya benzetiyordum hep zaten.

Düşünüyorum da yazık ya... AYILARA bile hakarettir ! 5-6 ay beklenildi.. gerek yoktu buna. Çok geç ispatlandı herşey.

bir tek buna yanarım..

Güneşin soldurmdığı renk olmaz, insanı değiştirmeyen para olmaz... :1ninca:

canim aylarca bekleme sebebi kayip oldugu icindi yani mügede yayinda cok söyledi böyle yasa gibi birsey varmis kayip olarak degerlendiriliyor maddi bir delil olmadan..arazide esyalari bulundu cinayet masasi olayi ele aldi kayipla birlikte bulundu..cinyaet masasi ortaya girince tastani süpheli olarak alip konusturdular ama diger kayip olayinca sorguda farkli keyfiye beklenilmedi sadece prosüdürler yavaslatiyor..ne kadar öldügüne emin olunsada maddi kanit olmadan cinayet masasi bakamiyormus

şükran olayıyla ilgili bugün dediki o konununda takipçisiyiz,sadece olaylar biraz hızlı gelişsin diye yayına almıyoruz emniyetle öyle karar vermişler,fakat gelişmeler çok hızlı ilerliyomuş önümüzdeki günlerde onunda katili bulunacak dedia.syaww ben sabahtan beri hasta oldum valla başım ağrıyo izlediğimden beri eşim bile kızdı şifre koyarım atv ye diyo,içim sıkılıyo aklıma geldikçe ağlayasım geliyoo tamam taştanın öldürdüğü belliydi ama bu kadar canice olacağını tahmin etmiyordum çokk üzgünüm çokk birde 6,5 aydır konuyu bildiğimizden sanki gülizar hanımı tanıyor gibi olduksenağlamaallah rahmet eylesin muhammet olayındada çok etkilenmiştim bundada öyle oldu aklımdan çıkmıyo bi türlüsenağlamataştanda inşllh beter olsun:kızgın:

canım taştan beter olmaz bikaç sene sonra çıkarr
bizim yasalarımız caydırıcı degil malesefff
benimm eşimde bana çok kızıyor öyle programları izleyip psikolojini bozacaksın diyor
evet ya çok etkileniyoruzz
heleki o muhammet olayını asla unutamam

Münevver Karabulut cinayetine ilişkin Cem’in babası Mehmet Nida, annesi Tülay Makbule ve amcası Hayyam Garipoğlu’nun da bulunduğu altı kişi hakkında hazırlanan iddianame, ıstanbul 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. ıddianameye göre anne ‘Temizlediğim kusmuktu’, babası ‘Kan olduğunu söyledim’ ifadelerinde bulundu.

3 Mart’ta Garipoğlu ailesinin Bahçeşehir’deki villarında öldürülen ve cesedi başı kesilmiş halde Etiler’de bir çöp konteynerinde bulunan lise öğrencisi Münevver Karabulut cinayetine ilişkin hazırlanan iddianame, ıstanbul 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. Mahkeme, davanın görüleceği yer konusunda görüş almak üzere dosyayı savcılığa gönderdi.
Başsavcılığın cinayetin işlendiği yer olan Bahçeşehir’in Bakırköy Adliyesi yetkisinde olduğu yönünde görüş bildirmesi durumunda dosya buraya gönderilecek, aksi durumda yargılama ıstanbul 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılacak. Cem Garipoğlu’nun davası ise cinayet tarihinde yaşı 18’in altında olduğu için, ıstanbul 1’inci Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Canavarca hisle cinayet işlemekten Cem Garipoğlu’nun 24 yıla kadar, M. Nida Garipoğlu’nun müebbet hapsi isteniyor.

Cinayeti önceden planlayıp işledi

ıddianame açıklanana kadar, Cem Garipoğlu’nun Münevver Karabulut’u okul çıkışında alıp Bahçeşehir’deki villaya getirdiği, bıçaklayarak öldürdüğü, cesetten kurtulmak için de kafasın kesip bavula koyduğu sanılıyordu. Oysa iddianameye göre cinayet son derece planlı bir şekilde işlendi. Bunun en güçlü kanıtı ise Cem Garipoğlu’nun Münevver’in başının kesildiği testereyi cinayetten saatler önce alması.

Küçük testereyi beğenmedi

Cem Garipoğlu’nun saat 12.25’te nalbura girdiği kamera kayıtlarıyla tespit edildi. Kayıtlara göre, testerenin alındığı Bahçeşehir Toplu Konut alanındaki alışveriş merkezindeki Çağdaş Yapı Market’e Cem tam bu saatte girdi. Testereyi satan tezgahtar ızzettin Babat da iddianamede yer verilen ifadesinde olay günü saat 13.00-14.00 sıralarında bir kişinin geldiğini ve testere satın almak istediğini söyledi: “Şahsa önce demir kesme testeresini gösterdim. Ahşap kesmek için istediğini söyledi. Bu sefer bir ahşap kesme testeresi gösterdim ama ilgilenmedi. Ben de en üst boy olan ve ’pala’ tabir edilen testereyi gösterdim. Bunu satın aldı. Son derece soğukkanlıydı. Üzerinde kan lekesi görmedim.” Babat önce fotoğrafından, teslim olduktan sonra da ıstanbul Çocuk Suçları Bürosu’nda yapılan yüzleştirmede bu kişinin Cem Garipoğlu olduğunu teşhis etti.

Satış fişi 2-3 saat sonra alındı

Testerenin satış fişinde saat 15.44 olarak görünüyordu. ıddianamede bu konuya ise şöyle açıklık getirildi: “Cem Garipoğlu’nun Işıklar marka testereyi satın aldığı yer olan Çağdaş Nalburiye’ye ait 03. 03. 2009 tarihli ve 000012 nolu satış fişi fotokopisinde satışın saat 15.44’de yapıldığı yazılı, ancak satın alınan eşyanın marka ve cinsi yazılı değil.” Oysa villanın 20 dakika ileri olduğu belirtilen kamera kayıtlarına göre Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut’un 15.20 (gerçekte 15.00) sıralarında eve geldikleri belirlendi. Bu da akıllara satış fişinin sonradan alındığını ve dosyaya konulduğunu getiriyor. Çünkü Cem Garipoğlu villaya girdikten sonra ne villanın kameralarına ne de nalburun bulunduğu alışveriş merkezinin kamerasına yakalanıyor.

biri mail attıya mügeye bence en önemli soru o 3.75 lik kuyu kazdıysa gülizar hanımı gömmek için o kuyudan başkasının yardımı olmadan nasıl çıktı..kadını boğduktan sonra sırtına alıp taşıması bana garip gelmiyor cemde münevveri bavula koyup taşımıştı..adam iri yarı kadının boyu adamın yarısı kadar resimlerinde öyleydi..

ilk gunlerdı sengul banyoda ve banyo kapısının arkasında kan ızlerını gostermısttı acaba banyodamı kesmıs ben programı ızleyemedımde

kızlar resmen şok oldum bugün tamamını izleyemedim ama katilin taştan olduğu en baştan belliydi yazık olmuş kadına hayvan herif nasıl kıydın hiçmi için sızlamadı yıllarca o insanların ekmeğini yemişsin allah çocuklarına kardeşlerine sabır versin tamam kadında hernekadar suçludA olsa bunu haketmedi kimse haketmez böyle bişeyi sonuçta adamı sevmiş biyerdede güvenmiş ama olayların gidişatı belli olunca geç olmuş allahım hepimizi böyle insanlardan uzak etsin

Back