How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

emniyet bağ evinde araştırma yapmamışmı

ayyy kadını parça parça etmiş ya yazık yazıkkk

birde kızlar müğe anlının yüzünde gözlerinin altında bir şişlik var farkettinizmi
rahatsız galiba.

emniyet bağ evinde bahçeyi arıyorda,niye evin içinde araştırma yapmıyorlar.araştırsalar banyoda kan izlerini bulurlardı

allahın sopası yok işte kadının eşyalarınıda parçalarıyla beraber gömseydi belki zor bulurlardı çünkü özel eşyalarının olduğu poşette parmak izi varmış pis canavarr allahın başım döndü valla bayılcam şimdii içim ürperdisenağlama

şok içinde kkyı zor açtım.bu ne ya.nasıl bir insanlık nasıl bir öfke.ben artık bu gidişatımızı hiç iyi görmüyorum.insanlara güvenmiyorum.dünya çok kötü bir yere gidiyor.idam eski kafalılık diyenlere soruyorum acaba bu yapılanın adı ne ???

bu adamı veya bunun gibileri canlı canlı kesseler yeridir ya idam az. sonumuz hiç iyiye gitmiyor.

ben anlamiyorum ya, kanlar ne kadar cok temizlenirse temizlensin, özel ilac dökülerek belirgenlesiyor,
ben cok cinayet belgeseli izledim,
türk polisi nasil calisiyor anlamis deyilim,

dehset verici ya
bir insan para icin bunu nasil yapalir
türkiyede idam cezasi yok ama ömür boyu cikamaz insalllah

af cikarsa bilemem

Şımdiye kadar kayıp kabul edildiği için cinayet araştırması yapılmamıştı, cinayet araştırması yapılmaya başlayınca olay çabucak çözüldü.

af çıkar, yata10 sene çıkar.bu adamın bir de 4 çocuğu varmış, evli yani.o evlatları düşünemiyorum.allahım sen koru.

Back