Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müge Anlı kadının kocasının da bu adam tarafından öldürülmüş olabileceğini düşünüyor, haklı da olabilir.
yaa inanmıyorum yaaaamafoldumbenölmüş ee zaten belliydi ama yine de bi umut işte
bende işteyim her gün netten izliyodum canlı tvden atv yi ama o da bugün aksilik atv göstermiyor izleyemiyorum
abileri ne diyor peki gülizarın kızı ne diyor
pis taştan yaa
Müge Anlı kadının kocasının da bu adam tarafından öldürülmüş olabileceğini düşünüyor, haklı da olabilir.
bu cinayet munevver cinayetinden bile daha vahşi düşünsenize kafasını kollarını ve bacaklarını kesmiş kalan gövdeyi de rahat bırakmayıp iç organlarını çıkarmış bu kadar canilik olurmu,nasıl o ellerle yemek yedin kaç ay boyunca nasıl uyudun adii heriffff
bu cinayet munevver cinayetinden bile daha vahşi düşünsenize kafasını kollarını ve bacaklarını kesmiş kalan gövdeyi de rahat bırakmayıp iç organlarını çıkarmış bu kadar canilik olurmu,nasıl o ellerle yemek yedin kaç ay boyunca nasıl uyudun adii heriffff
benimde turk kanallarim yok netden izliyordum bugun aksilik ya baglanmiyor net yayina :gitme: