ilk gunlerdı sengul banyoda ve banyo kapısının arkasında kan ızlerını gostermısttı acaba banyodamı kesmıs ben programı ızleyemedımde
hayır canım bağ evinde kesmiş ama orda araştırma yapıldımı onu bilmiyorum sanırım yapılmamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk gunlerdı sengul banyoda ve banyo kapısının arkasında kan ızlerını gostermısttı acaba banyodamı kesmıs ben programı ızleyemedımde
ben hala olayın etkisinden çıkamadım kızlar yaa gece rüyamda taştan gülizara tokat atıp boğarken kısmını gördüm bende evin içinde onları izliyordum nasıl bağırarak uyandımm kalbim fırlayacak gibiydi yerinden.o kadar bağırmışım ki eşim uyandıı kalktı su getirdi noldu dedi anlatmadım zaten kızıyo,anlatsam atv yi bozarım diyo:gitme::a015:
arkadaslar hani gecen gunlerde birinin karisi digerinin kocasiyla gitmisdi ya zulfu mustafayla barismis evine donmus ve sok oldugum yer gulnazla kocasida barismis dun muge anlinin yazisinda okudum sok oldum :1shok:
neden şoke olyorsun ki
eğerki mustafa karısına dönebiliyorsa ve karısı onun bu hatasını afedebiliyorsa
bence gülnaz da eşine dönme hakkına sahip ve eşinibde onu affetmesi gayet yerinde olmuş naniknanik
hep erkekler hata yapıp affedilecek değiller ya kaydirigubbakcemile2
sonuçta gülnazın hatası, mustafa'nınkinden daha büyük veya daha günah değildi
eğer mustafa dönebilip affedilebiliniyorsa, gülnaz da aynı hakka sahip,
olanlara değil ama gülnazın ortada kalmamış olmasına ve bu olaydan tek madur olarak çıkmamasına sevindim doğrusu
ben hala olayın etkisinden çıkamadım kızlar yaa gece rüyamda taştan gülizara tokat atıp boğarken kısmını gördüm bende evin içinde onları izliyordum nasıl bağırarak uyandımm kalbim fırlayacak gibiydi yerinden.o kadar bağırmışım ki eşim uyandıı kalktı su getirdi noldu dedi anlatmadım zaten kızıyo,anlatsam atv yi bozarım diyo:gitme::a015:
neden şoke olyorsun ki
eğerki mustafa karısına dönebiliyorsa ve karısı onun bu hatasını afedebiliyorsa
bence gülnaz da eşine dönme hakkına sahip ve eşinibde onu affetmesi gayet yerinde olmuş naniknanik
hep erkekler hata yapıp affedilecek değiller ya kaydirigubbakcemile2
sonuçta gülnazın hatası, mustafa'nınkinden daha büyük veya daha günah değildi
eğer mustafa dönebilip affedilebiliniyorsa, gülnaz da aynı hakka sahip,
olanlara değil ama gülnazın ortada kalmamış olmasına ve bu olaydan tek madur olarak çıkmamasına sevindim doğrusu