Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Müge Anlı kadının kocasının da bu adam tarafından öldürülmüş olabileceğini düşünüyor, haklı da olabilir.

bu adamı assınlar parçalara bölüp ayrı ayrı yerlere gömsünler kısas uygulansın off off..ne istedin kadından ya zaten bütün para işleriyle ilgileniyormuşsun aç insan doymadınmı..gücün kadına mı yetti..ALLAH belanı versin..

benimde turk kanallarim yok netden izliyordum bugun aksilik ya baglanmiyor net yayina :gitme:

Müge Anlı kadının kocasının da bu adam tarafından öldürülmüş olabileceğini düşünüyor, haklı da olabilir.

evet bariz oratada,bu olay 6 aylık bir olay değil adam ölmeden planlanmış bir olay 5 trilyon nakit artı apartmanlar evler arsalar adamın gözü dönmüş önce amcasını öldürmüş,kadınada nikah bahanesiyle iyice yakınlaşmış ama kadın okuma yazma öğrendikten sonra gözü açılmaya başlayınca para yüzünden tartışmalar ve son bu amacı amcası nasılsa öldü 1,5 yıl geçti anlaşılmaz kadında toprakta çürüsün diye iç organlarını bile çıkarmış düşünceye bak paralar ona kalcaktı ama kimse enayi aptal değil o kadının eşyalarını da gömmeyip araziye atarak delili bırakmış aptal suratsız cani

bu cinayet munevver cinayetinden bile daha vahşi düşünsenize kafasını kollarını ve bacaklarını kesmiş kalan gövdeyi de rahat bırakmayıp iç organlarını çıkarmış bu kadar canilik olurmu,nasıl o ellerle yemek yedin kaç ay boyunca nasıl uyudun adii heriffff

yazık kıyamam şengül demişti ya kardeşi fıratla annesinin evine gitmişler taştanı görmüşler korkudan girememişler dayısını arayıp gözetlemişler elinde gazeteye sarılı bıçak gibi bişey vardı demişti demekki cinayette kullanılan bıçaktı o offfff offffffff allahım sen koru yarabbim kıyamam ya şengüle çok üzülüyorum tatlım benimmafoldumben

Sengül'e gicik olanlar vardi..hatta ona inanmayanlar bile vardi..

Ne dedim size.. psikolojisi bozuldu,kadin 7/24 aglayacak halde degil,asil annesinin öldügü haberi alinca onu görün dedim..

Simdi görüyorsunuz dimi ne halde kizcagiz..

renk menk kalmamis kizda..

aynı şeyi düşündüm..

Bütün Türkiye KAtilin Taştan olduğunu tahmin ediyordu zaten..
Yazık kadına..Pis adam..Bu kadar da vahşet mi olur..
Atv yi açtım..ceset bulundu.Taştan gözaltında yazısını okuyunca..
Buraya geldim..KAdının ne şekilde bulunduğunu sizden öğrendim kızlar..

Çok yazık çok..Zaten kötülük tanımadık kişilerden gelmiyor..hep yanında olanlardan geliyor..
Adamda nasıl bir beyin varmış..Kadını bu hallere sokmuş..Tüüü onun suratına..
Linç etsinler şimdi..

Bağ evi..Herkesin aklındaydı..aradılar..bilmem ne.. bugüne kadar ,neden bişey bulmadılar orda..
Ben bile, kesin bu bağ evinde bişeyler var demiştim..Gözden uzak biryer..Tam Taştan a göre mekan..
En kötü şekilde kendisi de cezasını çeksin..O sakallı ,müslüman insan ,kisvesinin altında,
Tam bir zebani varmış..Zaten onun suratından hiç hoşlanmamıştım..

canımmm yaaa kıyamam ne de kibar şengüll taştanı görünce içinden şerefsiz dedi kıyamam sana bas küfrü valla ayy yaa kadını 12 parçaya ayırmış offff offfffffmafoldumben

demek kollarını bacaklarınıda 2 ye ayırmış ayrıyeten allahımmmmmm o anda keşke kendiside kalpten ölseydi adiiiiiii

O vicdanla nasıl dolaştı bu adam 6 ay boyunca..Şerefsiz ki ne şerefsiz..
Hiç mi Bu kadın onun rüyalarına girmedi..Öbür dünyada nasıl verecek hesabını..
P......k suratlı adam..

Adam 6 aydan beri hayatına gayeeettttt normal şekilde devam ediyormuş.Planlamış , uygulamış , malı mülkü arkadaşına devr etmiş , kadını ortadan kaldırmış..

belkide amcasını da ya öldürüp yada ölümüne sebeb olup bu planı çoookkkk daha önce kurmuş olabilir.... şimdilik düşünceler bu yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…