• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yawwwww bwn bu kızı döverim masallaah dil fırın küregi gibi herseyi biliyo kacmagı laf ebeliği yapmagı hala küçük diyolar ne küçüğü ya hem suvlu hem güçlüüüüü deli oldum sinirden sabahtan beri

yawwwww bwn bu kızı döverim masallaah dil fırın küregi gibi herseyi biliyo kacmagı laf ebeliği yapmagı hala küçük diyolar ne küçüğü ya hem suvlu hem güçlüüüüü deli oldum sinirden sabahtan beri

ay evet tam sopalık...:oklava:
çıkmış oraya şımarık şımarık tavırlar eklama girmyin falan demeler..
küçüklüğünden değil o uyuzluğundan...
o programa ne küçük çocuklar geldi böyle yapmadı.:kızgın:
müge dün telefonda ağlaması falan çok güzel dedi şımarttı ondan öyle şımarıklık yapıyor...:kızgın:
ayrıca çıkmış oraya uluyup duruyo bir damla yaş geldiği yok gözünden sinsi şey!
valla yolasım geldi benim.kaydirigubbakcemile
gitmiş evlenmiş sonra başkasına gitmiş çocuk peydahlamış safa yatıyo aklı sıra..
çocuğun baba yerine kimin adının yazılacağını nasıl biliyor ama...

ne çocuk ne saf!
saf ayağına yatan bir uyanık o kadar....:delphin:

yok hala aynı o durum 2 gundur antepten birinin karısı birinin kocası kacmıs birlkte bugun geldiler kadın admaa kacmıs adam eski karısını görünce kactıgı kadını bıraktı canlı yayında dier karısına beni affet fln dedi komikti biraz bugun

hay allah tam dallas kimin eli kimin cebinde belli değilmiş

dünki tiplere koptum. resmen tiyatral bir parodi oynanıyor sandım. Onun kocası ona kaçmış bunun karısı buna kaçmış.. Komedi filmi gibi.

Bir insanda utanma olacak. onur olacak. insan cahil olmayacak. bu programda karikatür figürleri gibi hayvansal egosuna yenik düşen yığınla insan geliyor.

alt tabaka demek istiyorum işte ben bunlara.

Öte yandan gerçek mağdurların hakkı yeniyor bu progamda. Gülizar hanımı çok merak ediyorum. bugün yarın belli olacak onun başına ne hal geldiği. Günaydın diyorum. Cinayet masası yeni devreye geçmiş. Çok hızlılar canım. Kadın belki 7 ay önce öldürüldü !

Sinir olmamak işten değil. O taştan ayısı da nerede Allah biliyor ! Kimse birşey demiyor.. :oklava:

:çok üzgünüm:Hacker Musa'nın ölümünde şok gelişme!

Erzurum'da 3 Kasım'da kaybolduktan bir hafta sonra cesedi bulunan 13 yaşındaki Musa Kang'ın kan ve idrar örneklerinin Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda yapılan kimyasal analizi tamamlandı. Erzurum'daki otopside beyin kanamasından öldüğü belirlenen Musa Kang'ın kan ve idrarında, ölümüne neden olabilecek başka bir maddeye rastlanmadı.
Erzurum'da ilköğretim okulu öğrencisi Musa Kang, 3 Kasım'da okula gitmek üzere evinden çıkmış, ancak en son kapüşonlu mont giyen bir gençle görüldükten sonra bir daha haber alınamamıştı. Yapılan aramalar sonucunda Musa Kang'ın cesedi 9 Kasım gecesi İstasyon Mahallesi'ndeki metruk bir binada üzeri taş parçalarıyla kapatılmış şekilde bulunmuş, amcasının oğlu 17 yaşındaki S.K. da cinayet şüphelisi olarak tutuklanmıştı.
Musa Kang'ın Erzurum'daki adli tıp uzmanları tarafından yapılan otopsisinde beyin kanamasından öldüğü belirlenmiş, ölümünde başka etkenlerin olup olmadığının saptanması amacıyla da kan ve idrar örnekleri Trabzon Adli Tıp Kurumu laboratuarına gönderilmişti.
Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda Musa Kang'ın kan ve idrar örneklerine yapılan kiyasal analizler bugün akşam saatlerinde tamamlandı ve kimyasal otopsi raporu hazırlandı. Adli Tıp Kurumu yetkililerinden alınan bilgiye göre, Musa Kang'ın kan ve idrarında herhangi bir bulguya rastlanmadığı belirtildi. Kimyasal otopsi raporunun yazımının tamamlanıp yarın sabah postayla Erzurum'a gönderileceği vurgulandı.
Yetkililer, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilen, olay yerinde bulunan sigara izmaritlerinin DNA testinin sonuçları ve Trabzon'dan gidecek kimyasal analiz raporu sonuçlarından yararlanarak Erzurum'daki uzmanların kesin otopsi raporunu hazırlayacağını söyledi.

S.K.'NIN TAHLİYESİ İSTENDİ
Olaydan sonra 12 Kasım günü tutuklanan S.K., Erzurum H Tipi Cezaevindeki çocuk bölümünde tek kişilik koğuşa konuldu. Ailesinin S.K.'nın savunmasını yapması için tuttuğu avukatlar Tuncer Aktaş ile Alpaslan Başlıcan, elde kesin deliller olmadığını ve cinayeti işlemediğini gerekçe göstererek 4 sayfalık dilekçeyle Cumhuriyet Başsavcılığı'na tahliye talebinde bulundu. Başsavcılığın mütalasını yazdıktan sonra tahliye talebini Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne göndereceğini belirten avukatlardan Tuncer Aktaş, daha sonra talebin Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi'ne iletileceğini söyledi.
Musa'nın cinayet şüphelisi olduğu iddiasıyla tutuklanan S.K. ile cezaevinde konuştuğunu belirten Avukat Aktaş, "S.K. güvenlik kamerasındaki kişinin kendisi olmadığını ve cinayeti işlemediğini ısrarla savunuyor. Bu görüşmenin ardından dosyadaki incelemeyi yaparak 'cinayetle ilgili teşhisten başka delil olmadığı ve S.K.'nın ölüm suçunu işlemediğini' gerekçe göstererek tahliye talebinde bulunduk. S.K.'nın olay günü köyde olduğuna dair tanıklar var. Tanıkların dinlenmesini talep ettik. Başvuru sonucunun yarın ya da birkaç gün içerisinde sonuçlanmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Bende Çarşamba günü çıkan Dallas versiyonu olaya hayret ettim...Fakat Mustafa'ydı sanırım adamın adı karısı ne mükemmel , ne aklı başında bir kadınmış vallahi bayıldım kadına...Sonunda tilkiler döndü dolaştı , 7 ay süren bir fantazi yaşadılar ama sonları vahim :)

müge bi programda demiş ya :bi neşeli program yapalım neşemiz yerine gelsin, aha istediği oldu,traji komedi durum o kadın ne bir çeneye sahip kalaşnikof tır tır tır,adamın morali bozuldu,gül gibi hanımı bırakıp o kokuşmuş karıya gitmiş,bence erkekler bakmalı ki ders alsınlar,ve gül hanımların kıymeti bilsinler,bilmezlerse allah büyüktür işte böyle onları yapar,ama ben o kıza(17 yaşındayken evlenip başkasına kaçmış) bayıldım bebek gibi ağlıyor,gül gül bitmiyor
4a276b7a83687f3f2ee61311e06d651e.gif
bence o adam para derdinde, ne yazık ki böyle çok durum var,

Kocasının ölümünden sonra büyük miras kalan kadın kayboldu.

Şüpheli olarak TV programına çıkan kadının şoförü “Haberim yok” dedi. ıpuçlarından sonra çarpaz sorguya alınan ve akraba olan şoför, “Para istedim vermedi, öldürdüm” diyerek cinayeti itiraf etti.

ALMANYA’da 30 yıl çalıştıktan sonra Türkiye’ye kesin dönüş yapan Mehmet Öztürk ve eşi Gülizar Öztürk, 2004’ten itibaren Keçiören’de yaşamaya başladı. Mehmet Öztürk, 2007’de hayatını kaybettikten sonra eşi Gülizar Öztürk’e (56) 5 milyon TL’lik nakit ve çok sayıda arsa miras kaldı. 16 Mayıs’ta evinden çıkan Öztürk, kayıplara karıştı. Polis, altı ay süren aramalarda sonuca ulaşamayınca Gülizar Öztürk’ün öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde yoğunlaştı. Öztürk’e ait bağ evinde araştırma yapan polis, herhangi bir ipucu bulamadı. 29 Ağustos’ta bir TV programına katılan Gülizar Öztürk’ün ağabeyi Sabri Keleş, kardeşinin kaybolmasından ölen eşi Mehmet Öztürk’ün yeğeni Taştan Ö.’yü sorumlu tuttu. Canlı yayına katılan Taştan Ö. ise yengesinin nerede olduğunu bilmediğini belirterek, şunları söyledi:

ımam nikâhı iddiası/_np/6466/9286466.jpg

“Gülizar yengemin vekaletiyle işlerini takip ediyordum. Aynı zamanda koruması ve şoförüyüm. 1500 lira aylıkla çalışıyordum. Yengem gezmeyi seven biriydi. Akrabalarımız kendisine ‘Taştan Bey’le böyle gezemezsin’ demişler. Bunun üzerine kendisi bana ‘Soranlara imam nikâhı yaptırdık diyeceğim’ dedi. Ben de ‘Kesinlikle olmaz. Hem senin hem de benim için yakışıksız olur’ dedim. Sonra ortalardan kayboldu. Nerede olduğunu bilmiyorum.”15 Kasım’da, Esenboğa yolunda bir torba içinde Gülizar Öztürk’ün parçalanmış vesikalık fotoğrafları, SIM kartı çıkarılmış cep telefonu, başörtüsü ve torunlarına ait fotoğrafları bulundu. ıçinde Taştan Ö.’ye ait faturalar da çıktı. Torbadaki parmak izlerinin Taştan Ö.’ye ait olduğunun belirlenmesi üzerine polis, evli ve iki çocuk babası şüpheliyi önceki gün gözaltına aldı. Taştan Ö. çapraz sorguda, yengesini parası için öldürdüğünü itiraf etti.
Polis, Taştan Ö.’yü cinayetin işlendiği bağ evine götürdü ve kayıp Gülizar Öztürk’ün cesedine ulaşıldı.

Öldürdüm gömdüm ve çim ektim

ÇAPRAZ sorguda cinayeti itiraf eden Taştan Ö. ifadesinde şöyle dedi: “Yengemle bağ evine konuşmak için gittik. Burada paraya ihtiyacım olduğunu söyledim. Olumsuz cevap verince dövmeye başladım. Bir süre işkence yaptıktan sonra silahla vurarak öldürdüm. Cesedinin bulunmaması için toprağı gece boyu üç metre kazdım. Cesedi gömüp üzerine çim ektim.”

Rabbim herkesin cezasını er yada geç öbür dünyaya bırakmadan bu dünyada veriyor.Baştan beri Taştan dediler dedikleri çıktı.Neyseki insancıklar en azından ne olduğunu biliyorlar.Başları sağolsun...

burda da hep yazdıım o olay kabak gbii ortaydı
gülizar hanım ölmüştür ve kesinliklede katili taştan dediim
zaten herks biliyordu ama ispat şarttı ve
şükürler olsuun ki taştan katil zanlısı yakalandı

Back