Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptıklarına kılıf uydurmanın başka bir yolu bu... yada yapamadıklarına garip bir mazeret...şu kalbi temiz klişesine de hastayım. nasıl temizliyolarsa bi söyleyiverseler de bilsek sengözlerimebaksanab
sekerim geceden kalbi yesil kutu domestosa basican iyice bekliycek sabah on yikamalida ariel 40derece yaptin mi bak bakalim
kızlar program başlarken farkettinizmi müzik giriyo ya muge hanım gelmeden o anda seyircileri gösterirken muge tam girecekken biri geldi seyirciye işaret yaptı ayağa kalkın diye herkes kalkıp ayakta alkışladı ve işaret eden bidaha görünmedi sanki zorlaaa yaniiakannehirakannehir
evet böyle şeyler oluyor.arkadaşım çarkıfeleğe gitmişti seyirci olarak ,orada da alkış tutulacağı zaman birisi işaret yaparmış..kalkın diye işaret edermiş,oturun ,alkışlayın ,konuşmayın:))
bu avukat beni deli edecek. milyarlar verseler boyle bir insani asla savunmazdim. oglumuz avukat olsun diyor esim (ki kendisi henuz 3 aylik) ben istemiyorum.gerçekten hakkini vererek meslegini yapan çok az.
bence avukatta boxulmuştur da canlı yayında ne yapsın adam
ya bu mustafamıdır nedir ..binsin bir uçağa 1 günlüğüne gelsin gitsin,bu kadar mı zor yanii
böyle olacağı belli idi zaten...ben dedim böyle kabul etmez bunlar diye