• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ya bende bir ara mügenin ,ben herkesi kendim gibi görürürüm ,inanırım ; sözününe kafayı takmıştım...ya şimdi ben herkesten şüphe duyuyorsam ,beni uyutacağını düşünüyorsam ; ben dolandırıcı ,kandırıkçı birisimiyim....hiç de değil...bence çok saçma bir söz...ben iyi niyetliyim ama o kadar çok kötü niyetli olan var ki ,tedbiri elden bırakmamak lazım...sonrada bir şey olduğunda ,sen bunu nasıl düşünemedin der..dönüp desen ki ,ben iyi niyetliyim herkesi kendim gibi görürürm ; sana salak muamelesi yapar..

günaydınlarrrrr......
şu yazılanları okudukça inanın mutlu oluorum...
biz salak diiliz..
neyin ne oldugunun farkındayız...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
şu kalbi temiz klişesine de hastayım. nasıl temizliyolarsa bi söyleyiverseler de bilsek sengözlerimebaksanab
yaptıklarına kılıf uydurmanın başka bir yolu bu... yada yapamadıklarına garip bir mazeret...

sekerim geceden kalbi yesil kutu domestosa basican iyice bekliycek sabah on yikamalida ariel 40derece yaptin mi bak bakalim

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya bu avukatta ailede beni delirtecek..şimdide adam neden almanyadan gelmedi deniliyor..ee madem kabul etmiyorsun böylesini ,o zaman hiç kimseyi oyalama..gelsin öyle yapılsın de..şimdi bu test sonucunda,baba çocuğun gerçek babası çıkmasa ,diyeceklerki ,gelmedi ,kabul etmiyoruz

günaydınn bende sinir oldum ya avukata hem zaten gerçek babası değil neden kalkıp gelsinki almanyadan önce kızın annesi çıksın sıkıyosa:kızgın::kızgın:

kızlar program başlarken farkettinizmi müzik giriyo ya muge hanım gelmeden o anda seyircileri gösterirken muge tam girecekken biri geldi seyirciye işaret yaptı ayağa kalkın diye herkes kalkıp ayakta alkışladı ve işaret eden bidaha görünmedi sanki zorlaaa yaniiakannehirakannehir

kızlar program başlarken farkettinizmi müzik giriyo ya muge hanım gelmeden o anda seyircileri gösterirken muge tam girecekken biri geldi seyirciye işaret yaptı ayağa kalkın diye herkes kalkıp ayakta alkışladı ve işaret eden bidaha görünmedi sanki zorlaaa yaniiakannehirakannehir

evet böyle şeyler oluyor.arkadaşım çarkıfeleğe gitmişti seyirci olarak ,orada da alkış tutulacağı zaman birisi işaret yaparmış..kalkın diye işaret edermiş,oturun ,alkışlayın ,konuşmayın:))

evet böyle şeyler oluyor.arkadaşım çarkıfeleğe gitmişti seyirci olarak ,orada da alkış tutulacağı zaman birisi işaret yaparmış..kalkın diye işaret edermiş,oturun ,alkışlayın ,konuşmayın:))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

grçekten müge seyirci kaybetti..
baksanıza aşağıya 4 kişi 1 misafiriz..yazık..
herneyse..
sevil atasoy açıkladığında ne olacak merak ediyorum?

bu genetik konusunu gerçektende çok seviyorum..okuldayken en sevdiğim dersti
hocamız demişti ki
bu dna incelemelerinde belli uzukluktaki bir dna nın incelenmesi gerekirmiş..sevil hanımında dediği gibi baştan sona incelenmez..ama çok kısa bir kısımda incelenmemeli yoksa babası yada annesi olmadığı halde ,çocuğun babası yada annesi çıkabilir kişi....tabi tam terside olabilir

ooofff bu ne ya elma armut kel mahmut....
sonuç ne bacım
bu döl bu adamdan mı ha
onu anlat yahu
bize ne elmayla armutun çocuğuymuş da bilmem neymiş
ulan bu bir de hoca yahu ifrit ederbu insanı ders anlatırken

anne nasıl anneyse görmek için uğraşmıyor bile:umursamaz:

bu avukat beni deli edecek. milyarlar verseler boyle bir insani asla savunmazdim. oglumuz avukat olsun diyor esim (ki kendisi henuz 3 aylik) ben istemiyorum.gerçekten hakkini vererek meslegini yapan çok az.

bu avukat beni deli edecek. milyarlar verseler boyle bir insani asla savunmazdim. oglumuz avukat olsun diyor esim (ki kendisi henuz 3 aylik) ben istemiyorum.gerçekten hakkini vererek meslegini yapan çok az.

bence avukatta boxulmuştur da canlı yayında ne yapsın adam
ya bu mustafamıdır nedir ..binsin bir uçağa 1 günlüğüne gelsin gitsin,bu kadar mı zor yanii
böyle olacağı belli idi zaten...ben dedim böyle kabul etmez bunlar diye

kıslar işdeyiz detaylarını acıklayınki yorum yazalımmm
nasıl gidiyor muge anlııı bügün konu neykiiii
hayırlı cumalar sizlereeee:)

bence avukatta boxulmuştur da canlı yayında ne yapsın adam
ya bu mustafamıdır nedir ..binsin bir uçağa 1 günlüğüne gelsin gitsin,bu kadar mı zor yanii
böyle olacağı belli idi zaten...ben dedim böyle kabul etmez bunlar diye

bende kabul etmeyeceklerini tahmin etmistim. ama mustafa mustafa olsaydi kendinden olmayan bir çocugu annesine onu kandirarak baktirmazdi zaten. yillar sonra sanki dalga geçer gibi anne benim çocugum degil diyor. olan eceye oluyor.yazik çocuga.

çocuk ne şanssızmış,baba bildiği baba değil,babanne bildiği babaanne değil.anne konusu ise başlı başına ayrı.insan doğurduğu çocuğu hiçmi görmek istemez.hiç mi merak etmez.hadi diyelim önce bulaadı aa günlerdir programdaydı.insan gelip görmezmi

Back