vallahi izliyorum bazen ama tahammül edemiyorum, müge, bölüm başına dünyanın parasını alıyor, para çok enteresan bişey, kendine sahte bi imaj çizmiş halkın bunu sevdiğini düşünüyor, sizler akıllı mantıklı insanlarsınız ama gerçekten mügenin bu tarzı seviliyor bence yoksa kimse onu orda barındırmazdı. atv ile ikili ilişkileride sağlam tabii
taa dobra dobradan beri mügenin psikolojisi bozuk bi insan olduğunu, ikiyüzlü olduğunu düşünüyorum.
meryem ana sanki, töbee töbee
Bence Arif Verimlinin bagirmasi normal degil... Karsindaki insanin dusuncesine katilmiyorsa, bunu ona bagirarak gostermek zorunda diil... Ben cinlerin olduguna inanmiyorum dese yeter... Bagirmak neden?
Cok tutardim ben Arif Verimliyi.. sok oldum...
Hoca programin sonuna kadar oturdu ama herhalde kendisi icin programi terketti diye yazilmasin, ve mesele daha buyumesin diye oturdu herhalde.. Ben onun yerinde olsam o anda programi terkederdim... Ama terketseydi, arkasindan Muge demedigini birakmazdi herhalde...
mügenin ve arif hocanın dinsel anlamdaki konulara karşı çok sabırları yok bence..
en azından dünki programda onu gördüm...
çok fazla sabit fikirliler..
kızlar dünki o hocanın ismi neydi bilen varmı?
kızlar dünki o hocanın ismi neydi bilen varmı?
kuran-ı kerimde Allah-ü Teala "biz cinleri ve insanları ancak bana kulluk etsinler diye yarattım" diye buyuruyor.buna göre cinlerin varlığına inanmayan olmamalı...
bakın burda bile şu an bir ben varım bir de misafir..
dünkü olaydan sonra iyice gözden düştü bu kadın..
bugünkü sakinliği ne zamana kadar devam eder bilemiyorum ama reyting kaybeder bu tavırlarla..
hepiniz haklısınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?