Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

vallahi izliyorum bazen ama tahammül edemiyorum, müge, bölüm başına dünyanın parasını alıyor, para çok enteresan bişey, kendine sahte bi imaj çizmiş halkın bunu sevdiğini düşünüyor, sizler akıllı mantıklı insanlarsınız ama gerçekten mügenin bu tarzı seviliyor bence yoksa kimse onu orda barındırmazdı. atv ile ikili ilişkileride sağlam tabii
taa dobra dobradan beri mügenin psikolojisi bozuk bi insan olduğunu, ikiyüzlü olduğunu düşünüyorum.
meryem ana sanki, töbee töbee

boyle bir program yapiyorsun bir dr ve bir avukattan oneri icin studyonda bulunduruyorsun hurmet saygi gosteriyorsan oraya gelen yasi senin iki katina yakin bir adamada saygi gosterceksin Dilber olayinda Dilbere Umite ardindan birkac sucluya bagirdi Tastani fircaladi diye her onune gelene boyle bagiramaz terbiyesiz bence Muge bu programin agirligini kaldiramiyor Serap gibi degil bence

bizim halkimiz saf iki kez suclulara bagirindi yok sehitlere selde olenlere timsah gozyasi doktu ya tepemize cikardi sevimsiz ben bu topikte Muge saygisiz yapmacik dedikce tepki almistim ama yavas yavas Muge yuzunun arkasindaki cirkefi meydana cikariyor

vereliniortakvereliniortakvereliniortak

müge anlı başarılı bir gazeteci olabilir ama çok agresif ve itici.

dobra,dobra programındaki tavırlarına sinir olurdum.kendi fikrinden olmayanlara tahammülü

yok hanımefendinin.birde sinirlenince bozuk plak gibi aynı lafı kırk kere söylüyor.

arif verimli,de nedense herkesi azarlama hakkını kendinde görüyor...

valla kızlar hatırlarsanız geçmiş senelerden arif verimli ve avukatı serap meşhur etti fakat bu adamlar hiç serabın programında bu kadar agrasif değillerdi, gayet sakin sakin yorum yaparlardı

mügenin ve arif hocanın dinsel anlamdaki konulara karşı çok sabırları yok bence..
en azından dünki programda onu gördüm...
çok fazla sabit fikirliler..

mügenin ve arif hocanın dinsel anlamdaki konulara karşı çok sabırları yok bence..
en azından dünki programda onu gördüm...
çok fazla sabit fikirliler..

sabırdan ziyade bu konuda rol yapamıyo bence, tribünlere oynayamıyo bu konuda yani

vallahi ister inansinlar ister inanmasinlar biz musluman bir ulkeyiz ilim kadar dinimizlede kendimizi gelistirmeliyiz insanin dinine inanmasi yobazlik degil ama sanirim Muge ve Arif hocaya gore radikal islamcilarla dini kullanan canbazlarla, dinine kitabina inan insanlar ayni yere konup yobaz ve cahil saniliyor onlara gore her olayin mutlaka ilmi aciklamasi var mistik olaylarin bile ama malesef bazen psikoloji insanoglunun boyle derin uc harfli saldirilarina cevap veremiyor dun bir kiz arkadasimdan ornek vermistim akil almaz bir olayi cok sevdigim bir arkadasimda yasadim ...............o yuzden Muge kendini her konuda oldugu gibi dini konularda da yetistirmeli komplike programcilik gazetecilik bu gerektirir

kızlar dünki o hocanın ismi neydi bilen varmı?

ismini bilmiyorum ben ama gecen sene petekle sabah programina cikiyordu..ya hoca mi din adami mi bilmem ben o kisiyi petegin magazin seylerini birlikte yorumladigini görmüstüm..hani zekeriya beyaz gibilerden sanirim ama insan olarak orada hala neden oturdu özür diledi filan anlamiyorum cok ezilmis geldi

kuran-ı kerimde Allah-ü Teala "biz cinleri ve insanları ancak bana kulluk etsinler diye yarattım" diye buyuruyor.buna göre cinlerin varlığına inanmayan olmamalı...

kuran-ı kerimde Allah-ü Teala "biz cinleri ve insanları ancak bana kulluk etsinler diye yarattım" diye buyuruyor.buna göre cinlerin varlığına inanmayan olmamalı...

evet bencede inkar edilemez oldukları...

Son düzenleyen: Moderatör:
bakın burda bile şu an bir ben varım bir de misafir..
dünkü olaydan sonra iyice gözden düştü bu kadın..
bugünkü sakinliği ne zamana kadar devam eder bilemiyorum ama reyting kaybeder bu tavırlarla..
hepiniz haklısınız..

haklısın bacım... ne güzel 10-12 kişi olurduk yorum yazardık...
şimdi dikkate bile almıyoruz izlemiyoruz bu durumda yani...

Bir akademisyenin ayağının topuğuna gelemeyecek olanlar, biraz gayret edip kendilerini geliştirmek ve yetiştirmek yerine karalayarak onu kendi seviyesizliklerine çekmek istiyorlar.Ne mutlu ki Arif Aslan hoca bu seviyesizliğe sabretti onların seviyesine inmedi.
Bu kadında herkese karşı bir azarlama, hakaret, tekfir, tadlil ve tekdir!
Ayrıca Yazıklar olsun bir insanı rencide edeni itibarını zedeleyeni münafıklıkla suçlayanı alkışlayanlara.Eminim o şakşakcılar takımı geçen sene
Petek Dinçözün programında Arif Aslanı alkışlamıştır.Çobanın güttüğü koyun misali yazık ki ne yazık..
Ben konuyu gereken yerlere şikayet ettim dün.Eşimde atvyi arayıp hayli kızgın bir halde şikayette bulundu.İnşaallah gerekeni yaparlar bakalım.

bgn nette bu konuyla alakalı biraz dolaşınca tek taepkiyi bizim vermediğimizi anladım..
herkes bişilerin farkında olmuş ve herkes mügenin bu saçma tavırlarına epeyce tepki göstermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…