Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

gercekten bende cok sinirliyim hala sinirim gecmedi bir türlü konduramiyorum hocaya o hakaretleri etmesini sen kimsin ya cocuk azarlar gibi azarliyorsun kendini begenmis ha bire kendini övüp duruyordun gercek yüzünü belli etsin rtükün bunlara el atmasi lazim konuklari azarliyorlar gelen kültürlü insanlari azarliyorlar yaziktir sen okisilerin sayesinde ekmek yiyorsun ayiptir kendi kendimi yiycem burda nasil bagirirsin ya nasil keske beni yarin programa baglasalarda bir güzel icimi döksemde rahatlasam:çok üzgünüm:lmaz:lmaz:

gercekten bende cok sinirliyim hala sinirim gecmedi bir türlü konduramiyorum hocaya o hakaretleri etmesini sen kimsin ya cocuk azarlar gibi azarliyorsun kendini begenmis ha bire kendini övüp duruyordun gercek yüzünü belli etsin rtükün bunlara el atmasi lazim konuklari azarliyorlar gelen kültürlü insanlari azarliyorlar yaziktir sen okisilerin sayesinde ekmek yiyorsun ayiptir kendi kendimi yiycem burda nasil bagirirsin ya nasil keske beni yarin programa baglasalarda bir güzel icimi döksemde rahatlasam:çok üzgünüm:lmaz:lmaz:

kizlar bence Arif Verim linin hareketi bagirmasi normal cunku bu tur pozitif ilim adamlari malesef ki kuranda adi gecen varliklara inanmiyor hemen sorun derinde sorun psikolojik aklin bir oyunu diyip kesip atiyor cunku kendilerince ogrendikleri ilmin dogruluguna inaniyorlar bende pozitif bilime inanirim ama birde insanin ruhunu besleyen inanclari dini vardir kuranda adi gecen hersey kim kabul eder yada etmez dogrudur Kuranin dogrulugu bile tartisilmaz hocanin sabrida belki dinimizin kendini bilmez insanlara karsi sabirli ve hosgorulu olmasini gerektirdigi icindir su anda Avrupa da Amerikada korku filmlerine konu olan uc harfliler bilinirken bir bilim adaminin bu tavri Muge nin cahilligi cok normal zaten Muge yi hic bir sekilde sevmedim sevemedim bilim adamina programda nasil yer veriyorsa bir hocaya da ayni tavri sergilemeli Kuranda ayetler cok aciktir benim bir kiz arkadasim vardi gayet saglikli akli basinda okumus bir kizdi bir sure sonra annesini kaybetti abisi ablasi ve babasiyla kaldilar o siralarda evde bir tek o calismiyordu zmanla arkadasim suurunu kaybetmeye basladi aksam herkez eve geldiginde cirilciplak evin ortasinda sallanirken buluyorlardi bu uzun sure devam etti yanliz kaldigi an boyle oluyordu Istanbulda Izmirde gidilmeyen doktor kalmadi hem psikolojik hem tibbi yardim alindi tomogrofilerine kadar beyni incelendi yok yok hepimiz cok uzuluyorduk bu yuzden nisanlisi nisani atti kizin adini deliye cikardilar ama enterasan olan kizin sirtinda boynunda cinsel organina kadar olusan morluklar tirmiklardi hadi on bedeni yapti ama sirtini bende gordum o duzlemde yirtmasi zordu kiz resmen eziyet edilmis gibiydi ailesi babasi oyle iyi insanlar olmasa insan yanlis dusunurdu kizin tek soyledigi uc harflilerin ona eziyet ettigi tecavuz ettigiydi ama dr nedense birsuru hapla kizi dahada uyusturdu aptala cevirdi en sonunda babasi kizi Canakkalede bir hocaya goturdu herkez guldu gecti ama son care onu denediler ve inanmiycaksiniz yazarken ben suan yine urperdim kizin anlattiklari dogru cikti musallat olmuslar vs vs cokta ayrinti yazmiyayim o hoca denilen kisi okuyarak dualarla kiz kurtardi bu hocada oyle muskaci ufurukcu vs degilmis gercek bir din adamiymis artik gayet saglikli bir kiz simdi bunu arif hoca duysa eminim bilimsel bir aciklamasi var derdi ama yok iste kayinvalidem bu konuda beni hep uyarir cocugumu hergece mutlaka okur yatiririm hicbirsey musallat olmasin diye yataginin bir kosesinde nas felak ihlas dualarinin yazdigi bir kagit vardir umarim bana gulmezsiniz ama ben inaniyorum pozitif ilim ne derse desin

Son düzenleme:
o hocanın yerinde olsam dava açarım müge ye ki ders olsun herkesi azarlamaması gerektiğini öğrensin.

koskoca bir insanı milyonların gözü önünde rencide etti açsın hoca bir manevi tazminat davası da hanımefendi ve onun gibi televizyoncular ağızlarından çıkan laflara dikkat etsinler.

müge asıl mesleğine dönsün bence gazeteciliğin magazin bölümüne yani merak ediyorum dedikodu yazarlığı yaparken ünlülere de böyle davranabiliyor muydu?assolistlere popçulara topçulara falan cesaret edebiliyor muydu yoksa bir röportaj için diller mi döküyordu ?

Son düzenleme:
ya zaten isteyen inanir istemeyen inmaz o ayri ama o olaydan dogan birsey var ve adama neler denmis ve ben anlamiyorum o adam hala nasil oturdu ben sonlara dogru actim ama resmen adam yerine ben utandim müge kim ki dünkü magazin programi yapan biriydi simdi herseyi bilen biri oldu..
ben zaten müge hakknda bir haber okumustum nette esiyle ayriymis kizini kocasina göstermiyor hatta kocasinin demesiyle cocugu dolduruyormus,nafakayi postadan almayip geri gidiyormus en ufak seyde esini tehtit ediyormus iste kiziyle görüstürmüyormus eger alirsan bende seni nafakayi vermedin diye mahkemeye veririm gibi ben bu yazi ne kadr dogru bilmem ama okuyuncada düsündüm insanlar baskalarina ahkam kesmeyi biliyor siz ayrisiniz ama cocugun ne sucu var diyor ama kendi ayni seyi yapiyor o zamandan beri mügeyede pek güvenim kalmadi...ya bence mail atmaliyiz yani hep pof poflaniyor oda cidden öyle saniyor kendini..hemen stüdyodakiler alkisladi mügeyi bugün cok gicik oldum ve hala hayretler icindeyim hani millete sokak agziyla kahvede gibi konusma diyor ya kendi alasini yapti

haber bu sekilde hani kafadan duymus gibi olmayim diye ekliyorum

Gazeteci Yazar Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ, mahkeme kararına rağmen kızını kendisine teslim etmediği gerekçesiyle ünlü sunucu hakkında icra takibi başlattı.

Avukatı aracılığıyla açıklama yapan Akdağ, çocuğu ile yalnız görüştürülmediğini ve kızının kendisine karşı beyninin yıkandığını öne sürerek, "Çocuğumla baş başa hiç kişisel ilişki kuracak fırsat oluşturulmadı" dedi.

Baba Burhan Akdağ, mahkeme kararına karşılık çocuğunu Müge Anlı'dan alamadığı için avukatı Haşim Korkmaz aracılığıyla 23 Temmuz 2009 günü Çorlu ıcra Müdürlüğü'nden çocuk teslimi için takip başlattı. Akdağ avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Çocuğumu icra ve polisle almayı hiç istemiyordum. Ama mecbur bırakılıyorum. Televizyon ekranlarında vicdan, merhamet ve şefkat gösterilerinde bulunan Müge Anlı, maalesef kendi çocuğunu öz babasından koparacak kadar merhametsiz davranışlar sergilemektedir.

Bu tavrını ısrarla sürdürmektedir. Ekranlarda başkalarının acılarına gözyaşı döküyorsun. Madem o kadar merhametlisin, kendi çocuğunu babasından kaçırarak ruhsal travmalarla büyümesine neden vicdanın sızlamıyor" dedi.

Müge Anlı ile ilgili olarak da çeşitli iddialar ortaya atan Akdağ, "Şimdi icra takibi eline gittikten sonra bana gerek mesaj gerekse avukatlar aracılığıyla 'Gel Pazar günü öğleden sonra yarım gün icrada göstereyim' diyor. Çocuğumu Şubat tatilinde de bana teslim etmedi. Çocuğumla hiç baş başa bırakılmıyorum. Çocuğumla yalnız görüştürülmüyorum. Çocuğumun bana karşı beyni yıkanıyor. Sonra da çocuk seni istemiyor. ıkna edersen al diyor. Ben çocuğumla baş başa hiç kişisel ilişki kuracak fırsat oluşturulmadıki. Bana şantaj yapıyor. Nafaka için haciz ve hapis tehdidinde bulunuyor. Senden beklediğim de budur. Sana yakışan budur. Çocuğunun babasını hapse atmak için tuzak hazırlamak. Daha önce adreste ödemeli postayla gönderdiğim halde almayıp iade ettiğin nafakaları şimdi koz olarak kullanıyorsun. Hacze gelirim, hapse atarım. Tehditleri savuruyorsun. Tuzaklarına karşı savunmasız kalacağım. Bekliyorum. Çocuğunun babasını hapse attırmayı başarabilirsen sana madalya takarlar. Bir de kalkmış
mesajla nafakayı yatırırsın çocuğunu görürsün diye şart koşuyorsun. Mahkeme şart kararlaştırmamış, sen şart koşuyorsun. Müge Anlı sen kendini hem savcı, hem yargıç sanıyorsun" diye konuştu.

Çocuğunun belirli aralıklarla görmesi ve her yıl Temmuz ayının ilk 15 gününü kendisiyle geçirmesi yönünde mahkeme kararı olduğunu ve her şeye rağmen çocuğuyla görüştürülmediğini de kaydeden Akdağ, "Çocuğumun her yıl belirli aralıklarla ve özellikle de Temmuz ayının ilk 15 günü benimle yatılı olarak kalması yönünde elimizde mahkeme kararı var. Bu karara karşın, Müge Anlı'nın çocuğu adresten uzaklaştıracak şekilde tatil programını hayata geçirmesinin hukuki ve vicdani bir yanı yoktur. Çocuğumun benimle 15 gün birlikte vakit geçirme hakkım elimden alındı ve bu durumun telafisinin olduğunu düşünmüyorum. Çocuğumla hiç baş başa bırakılmıyor ve yalnız görüştürülmüyorum. Yaşadığım sürece çocuğum için hukuk savaşı vereceğim. Artık bütün Türkiye biliyor. Yetkililer, Sosyal hizmet uzmanları biliyorlar. Her çocuğun anne - baba sevgisine ve şefkatine ihtiyacı vardır. Çocuğumla görüşmek velayetini almak için mücadelemi sürdüreceğim. Feryadımı başta yetkililer olmak üzere tüm Türkiye duysun istiyorum" şeklinde konuştu.

Tekirdağ Barosu Avukatlarından Haşim Korkmaz ise mahkemenin müvekkili Burhan Akdağ'a çocuğunu belirli aralıklarda görebilme hakkı verdiğini belirterek, "Fakat, 2009 yılı Temmuz ayının ilk 15 günü çocuğu kendisinde yatılı olarak kalması gereken baba Burhan Akdağ, çocuğunu annesi ile birlikte şehir dışına çıktığı gerekçesiyle görememiştir. Ben, Müge Anlı'nın avukatlarıyla çeşitli görüşmelerde bulundum. Fakat hiçbir netice alamadık. Biz de, bu durum karşısında çocuğun teslimi için yasal hakkımız olarak
Çorlu ıcra Müdürlüğü'nden takip başlattık. Hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

(ıHA)

agzina saglik satrapicim unuttu Fatih uregin leopar tangasini parmak arasi sipidik terliklerini Arto nun erkek sevgilisini konustugu programini Allahin hadsizi

reyyan_06 vallahi nedense haberi hic sasirmadim tam mugeden beklenen tavir uyuz sey minik peri kizi ni oynuyor ekranda altini kazidin mi cirkef cikiyor satrapinin dedigi gibi hoca bir dava acsinda gorsun bakalim nasil oluyor kaldi ki hoca kazanir milyonlarin onunde oldu bantlarda kaydi vardir odesin tazminatta gorsun gununu saygisiz

ya ben izlemedim hayırdır ne oldu bugün sizleri bukadar kızdırmış merak ettim reyyan06nın yazdıgı haberi bende okumuştum

Bence Arif Verimlinin bagirmasi normal degil... Karsindaki insanin dusuncesine katilmiyorsa, bunu ona bagirarak gostermek zorunda diil... Ben cinlerin olduguna inanmiyorum dese yeter... Bagirmak neden?
Cok tutardim ben Arif Verimliyi.. sok oldum...

Hoca programin sonuna kadar oturdu ama herhalde kendisi icin programi terketti diye yazilmasin, ve mesele daha buyumesin diye oturdu herhalde.. Ben onun yerinde olsam o anda programi terkederdim... Ama terketseydi, arkasindan Muge demedigini birakmazdi herhalde...

valla açsın hoca davasını müge nin o bağıra çağıra kazandığı paraların bir bölümünü de afiyetle yesin aldığı tazminatla

Bu muge'nin g.tü kalkti, goge cikaranlar, yere calmayida bilir,
cok uygunsuz yakisiksiz tavirlar takiniyor, aga kesildi basimiza, orada hocalari insanlari azarlamalar
cok nahos tavirlar bunlar :1closedeyes:

Aslolan gelebildigin noktayi hazmedebilmektir :1closedeyes:

valla şu saate kadar kimse uğramamış buralara..
gerçekten müge kaybediyor kanımca

günaydın arkadaşlarım..

kıyamam ya inşlh bulur annesinin katilinisenağlamakızlar bir ara mugede bi kadın çıkmıştı kızıyla marketten gelirken damadı kızını vurmuş kız annesinin kucağında ölmüştü kocası aranıyordu şuan serap ezgüdeler baktıki muge ilgilenmiyo(çünkü hergün göstericez damadının resmini demişti muge)onlarda stara çıkmışa.s

bencede durgun bugün..
sanırım sadece biz değildik dünden dolayı şikayetci olan..
dün kayınvalidemlede konuştum gündüz onun kahvaltı günü vardı.orda izlemişler
tüm akdınlar tepkiliydi diyor..
yaşı başı gelmiş insanlar ve de yani..
neyse kendini düzeltir umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…