Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sevmediğim kişinin programını izlemem.
işlenen konular sebebiyle programı takip ediyorum...
ama sunucusunu sevmiorum..
bu programı fatih ürek sunsa ben yine izlerdim...
Ben de canimin her istedigi programi seyrederim, kisisini sevme zorunlulugumda yoktur,
elestirimide yaparim, yanlisini da soylerim,
demek ki her insanin kriteri farkliymis, program seyrediliyor diye, sunucu da sevilmek zorunda degilmis...
türk televizyonlarında dönen en doğal .ve egitici program bence..mügede hiç yapmacık değil..:lepi:
dunku programda gercekten cok egitici taraflar vardi mesela kendinden buyuk insanlara nasil bagirilir ,fikrini soyleyen bir insan nasil sindirilir,insan dini ornekler verirken (ki bu bir din adami)nasil kucuk dusurulur inan cok egitici buldum basogretmen Muge ve saz arkadasi Afif hocayi ayakta alkisliyorum
müge yapmacık diil zaten canım fazlasıyla kendisini sergilio..
fazlasıyla ama......
müge yapmacık diil zaten canım fazlasıyla kendisini sergilio..
fazlasıyla ama......
şu kalbi temiz klişesine de hastayım. nasıl temizliyolarsa bi söyleyiverseler de bilsek sengözlerimebaksanab
sekerim geceden kalbi yesil kutu domestosa basican iyice bekliycek sabah on yikamalida ariel 40derece yaptin mi bak bakalim
sekerim geceden kalbi yesil kutu domestosa basican iyice bekliycek sabah on yikamalida ariel 40derece yaptin mi bak bakalim