• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kızlar mügeyi sevmiyorsanız neden izliyorsunuz,ben sevmediğim kişinin programını izlemem.ama mügeyi sürekli izliyorum.bu kadar rahatsızsanız lütfen izlemeyin

Son düzenleme:
Programini seyrediyorum diye sevmek zorunda degilim ya,
bu da ilgincmis :kahve:

ben sevmediğim kişinin programını izlemem.

ben sevmediğim kişinin programını izlemem.

Ben de canimin her istedigi programi seyrederim, kisisini sevme zorunlulugumda yoktur,
elestirimide yaparim, yanlisini da soylerim,
demek ki her insanin kriteri farkliymis, program seyrediliyor diye, sunucu da sevilmek zorunda degilmis...

işlenen konular sebebiyle programı takip ediyorum...
ama sunucusunu sevmiorum..
bu programı fatih ürek sunsa ben yine izlerdim...

işlenen konular sebebiyle programı takip ediyorum...
ama sunucusunu sevmiorum..
bu programı fatih ürek sunsa ben yine izlerdim...

hahhaha:)) aynen katılıyorum. program güzel sunucudan hoşlanmıyorum. hem ben sevmediğim kişinin sevmediğim programını bile izlerim. bakalım bugün ne saçmalicak diye -tatlicadiarzu-

türk televizyonlarında dönen en doğal .ve egitici program bence..mügede hiç yapmacık değil..:lepi:

Ben de canimin her istedigi programi seyrederim, kisisini sevme zorunlulugumda yoktur,
elestirimide yaparim, yanlisini da soylerim,
demek ki her insanin kriteri farkliymis, program seyrediliyor diye, sunucu da sevilmek zorunda degilmis...

benim icinde programin icerigi onemli takip ettigim konulari kim islese izlerim ama muge yi sevip sak sakcilik yapma zorunlulugum yok program baslarken demiyor Muge Anliyi sevmiyorsaniz bu programi izleyemezsiniz pasa gonlum ister seyrederim ama bence Muge cahil saygisiz onun fikrini begenmediysen zaten yandin haslayiveriyor adam olsun millete verecegi akli ozel hayatinda kullansin tadliya harfiyen katiliyorum

türk televizyonlarında dönen en doğal .ve egitici program bence..mügede hiç yapmacık değil..:lepi:

dunku programda gercekten cok egitici taraflar vardi mesela kendinden buyuk insanlara nasil bagirilir ,fikrini soyleyen bir insan nasil sindirilir,insan dini ornekler verirken (ki bu bir din adami)nasil kucuk dusurulur inan cok egitici buldum basogretmen Muge ve saz arkadasi Afif hocayi ayakta alkisliyorum

hoooof şiştim okudum okudum bişiycik anlamadım.
dünkü programda ne oldu kızlar?
ne olduda siz bu kadar patladınız?
kolay kolay böyle şeyler yazmazdınız buraya...
birinizde beni aydınlatsın yaaaaaaa :(

dunku programda gercekten cok egitici taraflar vardi mesela kendinden buyuk insanlara nasil bagirilir ,fikrini soyleyen bir insan nasil sindirilir,insan dini ornekler verirken (ki bu bir din adami)nasil kucuk dusurulur inan cok egitici buldum basogretmen Muge ve saz arkadasi Afif hocayi ayakta alkisliyorum

valla doğru söze nedenir..çok güzel yazmışsın canım...

dün hocaya aralıksız hakaret edip,bir yandanda kendini övmesinede deli oldum.

yok kalbim çok temiz kimsenin ekmeğiyle oynamazmış mış.

adama münafık,dedikocu dedi.hiç haketmemişti bence.

kendisi zamanında dedikodu kraliçesi seçilmişti...

şu kalbi temiz klişesine de hastayım. nasıl temizliyolarsa bi söyleyiverseler de bilsek sengözlerimebaksanab

Back