Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

y akızlar müge çokmu düzgün sanki ....öle sağa sola laf sölemesini bilo...
kendisine bakıomu..
geçenlerde hakkında bi haber okudum...
kızını boşandıgı kocasına göstermiomuş...
öle atıp tutuoya programda bayan doğru........
kendine baksın önceee

canım din hocasına dedi..

iş dobralıkda değildir
bende seviyorum programı ama abartıyor..
bu kadar avaz avazına bağırılmaz yani..hele münafık lafı
adam haber kaynaklarından duydum diyor
internette neler yazıyor kendiyle ilgili..adam da dikkate almış olabilir
ama tavır ifade şekli çok kötü
olmaz çok yanlış bu durum..
tv nin karşısında biz bile geriliyoruz yani.

mügeyi seviyordum ama bugün gözümde sifira indi onun hep bir sözü vardi herkes yerini haddini bilecek diye kendisi bu sözünü cignedi bugün yazik yani yasli basli adam genede cok sabir gösterdi ben olsaydim yapamazdim

mügeyi seviyordum ama bugün gözümde sifira indi onun hep bir sözü vardi herkes yerini haddini bilecek diye kendisi bu sözünü cignedi bugün yazik yani yasli basli adam genede cok sabir gösterdi ben olsaydim yapamazdim

vereliniortakvereliniortak

tabi hoş olmamış..adam tepki veremediyse şaşkınlıktan falandır,belki yayından sonra aklı başına gelir

valla ben hak verdim
adam haketti
çünkü dediki muhammet nur doğan hocayıda kızdırmışsınız o nedenle proğramınıza ğelmiyor dedi
resmen dedikodu yaptı duyduğu herşeyi yalan yanlış canlı yayında söylerse cevabınıda alır

yaziklar olsun valla cok sinirlendim..adam ayetlerle konusuyor hala kabul etmiyorlar ..
sayin arif verimli tek bir ayeti inkar etmek olmaz öyle sey demek insani dinden cikarir kafir olursun haberin olmaz..adama saygin yoksa ayetlere saygin olsun...
müge hanim muhammed nur hocayi yarim saat öve öve bitiremedi ama arif hocayi yerin dibine soktu..adam ekran karsisinda milyonlarin önünde duydugu birseyi söyledi ..münafiklikmidir bu ..eger öyleyse münafigin önde gideni sissiniz müge hanim..beni cok sasirttiniz ...ilim insanlarinin böyle cocuk gibi azarlanmasina nasil müsade edilir..

neyin dedikodusunu yaptı?
haber kaynaklarından duyduğunu söylüyor
biz bile haber kaynaklarına dayalı öğrenmek istediklerimizi öğrenmiyormuyuz
haketme derken?
karşınızdaki sıfatı olan biri..
ifade bu şekilde edilemz
yanlış anlaşılma varsa doğru düzgün söylersin
büyük bir beye parmak göstere göstere söylüyor
pardon bağırıyor
size sevimli gelmiş olabilir..bize hiç gelmedi!!!!!:dilcikar:

kızlar arif verimli ve rahmi beye de bağırıyor..
normal değilki bu tarzı..
sanki çocuğuna bağırıyor
ifade ediş şekli dönem dönem yanlış
umarım düzeltir!
düzeltmesede kendi kaybeder..

dedikodu yaptıgı yer kimin yeri yaaaaaaaaa...
düne kadar şenay düdek ve pakize sudayla dedikodu programı yapan....
programını yayın esnasında terk eden konukların oldugu programın sahibi müge anlı.......

ya neden inanmıyorlar 3 harflilere anlamıyorum..
bende başıma gelen bişiyi anlatayım..tam olarak anlatabilirmiyim bilmiyorum..
daha ortaokula gidiyordum..ozamanda okuldaki arkadaşla çok konuşmuştuk bu 3 harflileri..neyse ben bir gün evde tek başıma oturuyorum..masanın üstünde vazoda yapma çiçek vardı..çiçekleri takılıp çıakrılabilen cinsten..neyse tv izlerken birden bire o çiçeklerden birisi çıktı ve nasıl diyeyim hani üçgen çizersiniz ,üst kenardan aşağıya doğru hipotenüsü çizersiniz ya ( biraz tuaf oldu ama nasıl anlatayım bilmiyorum ) çiçek aynen öyle gitti ,masanın üstüne düştü..diyeceksiniz ki ,düşmüş olabilir ama düşse dibine düşer,dibine düşmedi ,ieriye düştü ,birde resmen yan tarafa düzmdüz eğik bir çizgi idi..imkansız yani..ben çok korkmuştum anneme söylemiştimde inanmamıştı ,rüzgar falan demişti ama pencere açık değildi..bilmiyorum çok korkmuştum..sonrada hiç mi hiç konuşmadım

evet saruböcegcim çok doooru sölemişsin vallaaaa....
kadın ağa yaaaa...
herkese hitap şekli aynı...
ayaga kalkıo parmagını sallıo iş tamam yani....

arif verimli iyi hoş insan da bazen de ses tonunu ayarlayamıyor,bağırıyor azarlar tarzında..hiç hoş değil

ee adam demekki hakettiğine inandı ki tövbe etti özürler diledi ve hatasını anlıdı adam kabul ediyo orda kuzu kuzu oturdu proğramı terketmediğine göre

Dedikodu yapti adam deniyor ama, o lafi neyden sonra soyledigi de onemli bence..

O kisi (ismini bilmiyorum, onun icin o kisi dicem. :) ) once dunyada cinlerinde bulundugundan bahsetti.. Arif verimlide buna inanmadigini soyledi, ve onun dusuncesini elestirdi.. Tamam buraya kadar normal.. Herkes istedigine inanir.. Ama sonra o kisi, kendi dusuncesini ispatlayabilmek icin 72. ayette cinler geciyor, isterseniz okuyayim dedi.. Arif verimli de okuma diye bagirdi...
Ya sen nasil engellersin, ve oyle bagirirsin ki okuma diye? O da kendi dusuncesini ispatliyor.. Birilerini susturarak kendisini hakli cikaramaz ki.. O da kaynak vererek ispatlasin kendini o zaman..

Ya acikcasi ben Arif Verimliyi cok severdim.. Ama bu aralar bir haller olmus ona.. Konuklara bagiririp bagiririp duruyor...

orda oturanların kendi düşünceleri dışındaki hiçbir fikre tahammülleri yok. doğru veya yanlış tutmuşlar bir yol gidiyorlar. dünkü programda Arif Verimli koskoca ilahiyat hocasına "din kisvesi altında" dedi inanılmaz. ee onun yanlış olduğuna inanıyorsun da yanındaki hocaın doğru dediği ne malum.. saçma..

ee adam demekki hakettiğine inandı ki tövbe etti özürler diledi ve hatasını anlıdı adam kabul ediyo orda kuzu kuzu oturdu proğramı terketmediğine göre

programı terk etse....
bak bu sferde programı terk etti...hatalı demekki kabullenemedi terkettii....
haklı olsaydı haklıyım der otururdu dicektiniz.....

evet ben de bugün rastladım müge nin haddini bilmezliğine.

dedikodu diyor kahkahalarla gülmek lazım

müge hanım daha 2 yıl öncesine kadar dedikodu programı yapmıyor muydu ?

biz onu ilk nasıl tanıdık ? magazinci ee o da ünlülerin dedikodusunu yapıyordu

hem ayrıca dil bilgisi de yok hanımefendinin 'münafık' kelimesinin 'nifak sokan' anlamında kullanıldığını sanıyor galiba. ama programda da dedikoducu yerine kullandım diyor.

hiç kusura bakmasın. yakışmıyor ekranlara bu bilgi eksikliğiyle ve terbiye sınırlarını aşmasıyla.

düne kadar dedikodu magazin mesleiğini yaparken şimdi sanki hiç laf taşımamış ortaya iddialar atmamış gibi davranıyor.

ayrıca arkadaşlar nereye şikayet ettiniz bence rtük e edilmeli şikayet.eğer dikkate alırsa rtük tabii malum program atv de ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…