Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten müge saçmaladı.
sonuçta o adam misafir.yerinde misafir etmiş.ne demek saçma saçma bağırıyor.
sanki karşısında köpek var
hoşlanmadım!
o adamın yerinde olsam başlarım sana da programınada der çıkarım..
sen doktorsun bu ne be..gelene gidene azar..
az yavaşlaması gerek!
çok severdim ama cidden olmadı bu tavır.
gerçekten müge saçmaladı.
sonuçta o adam misafir.yerinde misafir etmiş.ne demek saçma saçma bağırıyor.
sanki karşısında köpek var
hoşlanmadım!
o adamın yerinde olsam başlarım sana da programınada der çıkarım..
sen doktorsun bu ne be..gelene gidene azar..
az yavaşlaması gerek!
çok severdim ama cidden olmadı bu tavır.
Bende farkindayim, ne bu.. son zamanlarda her onune geleni azarliyor..
Problem nerden cikti.. Onu da kacirmis olabilirim ama, ne yani sucmu adamin bu dunyada bizimle beraber uc harfliler de yasiyor demesi... Adamin uzerine cok gittiler...
kesinlikle haklısın ne lursa olsun programına gelmiş bi insana bu kadar bağrılıp çağırılırmı ben müge anlıyı seviyorum ama harbiden saçmaladı hayatta en nefret ettiğim şey dedikodu felan diyo iyide kardeşim sen daha önce ne iş yapıyodun magazinci değilmiydin demezlermi adama olmadı müge izlerken içim sıkıldı yaaaaBende farkindayim, ne bu.. son zamanlarda her onune geleni azarliyor..
Problem nerden cikti.. Onu da kacirmis olabilirim ama, ne yani sucmu adamin bu dunyada bizimle beraber uc harfliler de yasiyor demesi... Adamin uzerine cok gittiler...
kızlar bunlar ev eşya için gelmiş galiba
tartışma ondan çıkmadıki,arif beye siz ne biliyorsunuz,kuranı okudunuzmu,okudunuzsa bilmem hangi sayfadaki surenin ismi ne diye sordu.ayrıca siz zaten agresifsiniz. o telefona bağlanan hocadan için ,onuda küstürmüşsünüz o yüzden sizinle programınıza çıkmyyor dedi.nerden duydunuz dediler bi okudum dedi,sonra duydum dedi ortalığı karıştırdı
Bende farkindayim, ne bu.. son zamanlarda her onune geleni azarliyor..