• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

o şarkılar anlaşılan hep geride kalmış şimdiki zaman herkesin birbirinin arkasından kuyusunu kazdıran zaman olmuş nerde o eski insanlar ama zaman git gide değişiyor işte çocuklar koşup oynuyamıyo eskisi gibi sokaklarda çocuklardan kendimizden herşeyden korkar olduk eskiden böylemiydikmi

mügecim çakma programcıları gördünmü
nasıl çakıldılar oldukları yerlere...
herşeyleri sahte çıktı bacıııım :)
hadi yolun açık olsun annemmm....

töbe töbeeeeeeeeee
Allahım bu insanlara akıl fikir ver...millet kocasızlıktan karısızlıktan ölmüş mü ,başları dönmüş herhalde...hiç mi çevrede evlenecek kız ,erkek yokki çıkıyorlar tv ye ,12 günde evleniyorlar..12 gün yaaaa.

ben şimdi tele bağlanan ve evlilik dışı ilişkiden hamile kalan bayana hiç mi hiç üzülmüyorum...adam evli,kadının resmi nikahı yok ,birde hamile kalıyor..eee kendi etmiş kendi bulmuş...Allah akıl fikir versin ,kendi kaşınmış

çok pişmanım keşke ooo saçlarını kökünden yolsaydım hiç olmazsa HORA geçerdim:roflol::roflol:sırnaşık şey

Birşey sorucam,düzenli izleyicilere..:)
Cangül ne oldu.??Mardindeki gelin bulundumu..??

2 gündür çok sıkıcı geliyor program şu eski olaylar çözülseydi keşke insanın aklı o olaylarda kalıyor(kayserideki çocuklar,gülizar hanım,yusuf gibi):gitme:

hani şu canlı yayında bi evlilik programında evlenen çift varya.koca kendini asmış.ayy ben neyi merak ettim biliyonuzmu acaba hangi avlendirme programıydı.CADIARZU:hulya:bende ki merakada bakarmısın.:kedi:

2 gündür çok sıkıcı geliyor program şu eski olaylar çözülseydi keşke insanın aklı o olaylarda kalıyor(kayserideki çocuklar,gülizar hanım,yusuf gibi):gitme:

aynen katılıyorum
valla kendi kendime söz verdim o çocuklar sağ salim kurtulursa
teşekkür namazı kılıcam diye

dun agizlarindan kacirdilar kizlar- ugur ve songulun programinda evlenmisler

of bu bebek olayi beni mahfetti 2 gundur agliyorum bulunsa hemen katiili

bide su vandaki ailenin evi niye o hale gelmis ne yaratik varmiski

valla hayvan o sekilde yirtmaz mugenin dedigi gibi acaba kendilerimi yapti ne bilem saskinlikla izliyorum:1shok:

Back