• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

müge telefoncdan numarayı isteyecek galibaCADIARZU

dün müge anlı'yı ve ekibini bütün kalbimle kutladım.
harika çalışıyorlar.
aynı dakikalarda serap ezgü başka bir kanalda bir cinayeti işliyordu ve görgü tanığı çıkartmıştı.
hiç bir kanala gelmeden bizi tercihj etti güvendi vs diyerek.
cinayeti aydınlatmaya çalışıyordu
ben sürekli müge ile onun kanalı arasında zap yaparken müge son dakika haberi verdi ve katil zanlısı yakalandı dedi
o sırada serap ezgü hala olay hakkında sorular soruyordu tanığa.
biraz sonra son dakika haberi verdi ve ilk biz yayınlıyoruz diyerek.
oysa müge ve ekibi çok seri.
hepsini can-ı gönülden kutlarım.
başarısı doğallığından ve hızından geliyor

evet hak veriyorum. müge anlı bu konuda çok daha fazla işbitirici bir karaktere sahip. ama serap ezgüye de haksızlık etmemek gerek. o da yıllarca bu tarz konuları işledi. hatta ve hatta müge anlıdan daha çok evvel yıllarca bu tarz programlar yaptı ve serap ezgü de birsürü insanın bulunması konusunda başarılara imza attı.

bu iş ekip meselesi. sadece serap ve müge diye görmemek gerek. arka fonda çalışan ekibe çok bağlı herşey. Müge ve Serap çoğunlukla kamera onünde duran, sözcülük eden kişiler. ikisinin arasında bir rekabet yaşanacağı aşikar. olsun bu işi daha ilginç kılıyor. :hulya:

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

istanbulda bir bayan öldürüldüya onun katili yakalandı..dün mügede söylemişti..2 kişiymiş katil..

yeliz canim sabah ki cikan adam varya,hani karisini gerdek gecesi hastaneye götürüp,3 bucuk aylik hamile cikmis ya,onu söylüyorum

kızlar izleyemedim neler oldu

niye bilmiyorum programdan soğudum ben arkadaşlar bu karışık ilişkiler, insanların rahatlığı, tek ayak üstünde bir sürü yalan söylemeleri, çocukların kaçırılması, annelerin babaların evlatlarına sahip çıkmaması ve yıllar sonra ben senin annenim babanım diye ortaya çıkmaları ne bileyim kaldıramıyorum galiba artık..bu yazdıklarım tek konuyla alakalı değil genel olarak yazdım yanlış anlaşılmasın..ne bileyim insanlık nereye gidiyor.artık kimseye güvenemeyecekmiyiz..herkes evinde kapısı kapalı kimseyle görüşmeden mi yaşayacak..en yakın dediklerimiz çocuklarımıza zarar verebilir diye mi düşüneceğiz..karanlık bir sokakta güvenle yürüyemeyecekmiyiz..yardıma ihtiyacımız olduğunda yanımızda kimseyi bulamayacakmıyız ya da kimseden yardım isteyemeyecekmiyiz...olumsuz bir olayla karşılaştığımızda bana dokunmayan yılan bin yaşasınmı diyeceğiz..bir olaya şahit olacağız ama görmedim ,duymadım,bilmiyorum mu diyeceğiz....ne oldu bize hani hepimiz kardeştik..hani ilkokulda öğrendiğimiz barış,kardeşlik ,sevgi dolu şarkılar..

Back