• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

buğün misafirm gelecek
onlarahazırlık yapıyordum hiç izleyemedim.
önemli gelişmeler yok galiba.
inş. yarın izlerim artık.

ADAPAZARI'nda bugün öğlen saatlerinde Arap plakalı olduğu belirtilen ve içersinde elleri bağlı 3 çocuk bulunduğu iddia edilen siyah renkli cip polisi alarma geçirdi. İhbar üzerine ekipler şehrin giriş çıkışlarını tutarken bazı semtlerde de arama yapıldı.

Bugün saat 11.00 sıralarında Adapazarı kent girişinde D-100 Karayolu geçişindeki Beşköprü Mahallesi'nde bir kadın 155 polis imdoat telefonunu arayarak, ara sokakta siyah renkli Arap plakalı bir cipin arka koltuğunda elleri kolları bağlı 3 çocuk gördüğünü iddia etti.

İhbar üzerine Sakarya Emniyet Müdürlüğü alarma geçti. Resmi ve sivil ekipler ihbarcının belirttiği Beşköprü Mahallesi’ne gelirken diğer ekipler de kentin giriş ve çıkışlarını tutarak kontroller başlattı. Aracın son görüldüğü iddia edilen Beşköprü Mahallesi’ne gelen polisler, ara sokaklarda arama yaptı. Ancak şu ana kadar bir sonuç alınamadı.:Saruboceq:

Allah korusun yaa...:gitme:

çocuklar kaybolalı 24 gün oldu kayseri içinde olsaydı mutlak gören olurdu diye düşünüyorum kayseri dışına kaçırma ihmali yokmu çünkü polis aranan yerleri tekrar aramış hiç iz yok

sedanın programında bır kadın var kızı boazı kesılerek öldürülmüş ve şüphelendıklerı ıcın kadın 3 ay ıcerde yatmıs.O esnada bunu duyan koğustakı sözu gecen kadınlar bunun gelecegını ögrenınce dığer kadınlara bı guzel dövmelerını ve soguk dusa sokmalarını söylemıs ve yapmıslar...
Bunları canlı canlı bırıncı agızlardan duyunca tv de dılber geldı aklıma...Allah bılır ona ne yapmıslardır ılk gırısınde...Cunku sonra onu ayrı hucreye koyduklarını solemıslerdı.

kızlar facede cem garipoğluna 5 yıl verildi diye okudum, inşallah doğru değildir.eğer doğruysa bu adalet sistemi tartışılırolacak şey değil:olmaz:

yaa haberlerde de söylemedı bırsey ama... ınsallah söylentıdır... haberlerde adlı tıp sevkedıldı dıye duydum ama bakalım...

inşallah söylentidir:umursamaz:

neyse faraziymiş ama öyle olmaz inşallah

Son düzenleme:
kızlar facede cem garipoğluna 5 yıl verildi diye okudum, inşallah doğru değildir.eğer doğruysa bu adalet sistemi tartışılırolacak şey değil:olmaz:

bence doğru değildir çünkü duruşmadan sonra belli oluyo bildiğim kadarıyla,ilknur ve çocuklarının katilinin bile duruşması bu hafta oldu sanırım o zaman belli oluyo ne kadar yatacağıCADIARZUama zaten anca 5-10 yıl yatar çıkar bunu böylesi nasıl adalet bilmiyorumm:(

ya şu gülizar hanımın katili hakkında ne düşünüyorsunuz bence o imam nikahlı olan adam yaptı gibi ama boşa günahınada girmiim hani..

birde bugün şu kızı ve 2 torunu öldürülen bayan bağlanmıştı ya canlı yayına valla içim parçalanadı ya...
hala kadın ilk günki gibi üzülüyordu ya..
hamile hamile izlemiim diyorum ama dayanamıyorum çok seviyorum müge ablayı...

ayyyyyyyy şu erkeklerini anlamak ne kadar zor.hala dediğini diyor. iyi yapmış kadın,ama karısına yazık işte

lafı çevirmeye başladı bu adam

ayy 1-2 dk bakayım bu adamın derdi neymiş diye ama beni sinir etti :mymeka:
oh olsun iyi olmuş buna
bide çıkmış 150 milyarım diyo
akılıı olsaydında tanımadığın etmediğin hatuna yedirmeseydin :mymeka: kendi karısına okadar yedirmemiştir Allah bilir :mymeka:
Neyse kanalı değiştirdim zaten :umursamaz: e2 de daha güzel biri var zemuszemus

ayy 1-2 dk bakayım bu adamın derdi neymiş diye ama beni sinir etti :mymeka:
oh olsun iyi olmuş buna
bide çıkmış 150 milyarım diyo
akılıı olsaydında tanımadığın etmediğin hatuna yedirmeseydin :mymeka: kendi karısına okadar yedirmemiştir Allah bilir :mymeka:
Neyse kanalı değiştirdim zaten :umursamaz: e2 de daha güzel biri var zemuszemus

evet iyi olmuş.eminimki karısı küçük birşey istediğinde mırın kırın etmiştir ama başka kadına bir sürü para yedirmiş.terk edilmeyi gururuna yediremiyor, kocasına dönmesini kabul edemiyor.hoş kadını kabul eden kocayada ne denir bilemeyeceğim

karısına güvenmezler,elin kadınına herşeylerini teslim ederler,oh olmuş

Son düzenleme:
merhabalar,uzun zamandır sizleri izliyordum ama yeni üye oldum bundan sonra bende burdayım.
müge anlıyı çok gerçekçi buluyorum bu sabah çıkan adamdanda çok gıcık olmuş durumdayım beter olsun diyorum.

evet iyi olmuş.eminimki karısı küçük birşey istediğinde mırın kırın etmiştir ama başka kadına bir sürü para yedirmiş.terk edilmeyi gururuna yediremiyor, kocasına dönmesini kabul edemiyor.hoş kadını kabul eden kocayada ne denir bilemeyeceğim

karısına güvenmezler,elin kadınına herşeylerini teslim ederler,oh olmuş

vereliniortak aynenn
kötükedihüso

evet mügede benim düşüncelerimi söylüyor,kim tutar seni devam mügea.s.

dün müge anlı'yı ve ekibini bütün kalbimle kutladım.
harika çalışıyorlar.
aynı dakikalarda serap ezgü başka bir kanalda bir cinayeti işliyordu ve görgü tanığı çıkartmıştı.
hiç bir kanala gelmeden bizi tercihj etti güvendi vs diyerek.
cinayeti aydınlatmaya çalışıyordu
ben sürekli müge ile onun kanalı arasında zap yaparken müge son dakika haberi verdi ve katil zanlısı yakalandı dedi
o sırada serap ezgü hala olay hakkında sorular soruyordu tanığa.
biraz sonra son dakika haberi verdi ve ilk biz yayınlıyoruz diyerek.
oysa müge ve ekibi çok seri.
hepsini can-ı gönülden kutlarım.
başarısı doğallığından ve hızından geliyor

Back