- 1 Şubat 2007
- 5.420
- 1.588
- 698
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ADAPAZARI'nda bugün öğlen saatlerinde Arap plakalı olduğu belirtilen ve içersinde elleri bağlı 3 çocuk bulunduğu iddia edilen siyah renkli cip polisi alarma geçirdi. İhbar üzerine ekipler şehrin giriş çıkışlarını tutarken bazı semtlerde de arama yapıldı.
Bugün saat 11.00 sıralarında Adapazarı kent girişinde D-100 Karayolu geçişindeki Beşköprü Mahallesi'nde bir kadın 155 polis imdoat telefonunu arayarak, ara sokakta siyah renkli Arap plakalı bir cipin arka koltuğunda elleri kolları bağlı 3 çocuk gördüğünü iddia etti.
İhbar üzerine Sakarya Emniyet Müdürlüğü alarma geçti. Resmi ve sivil ekipler ihbarcının belirttiği Beşköprü Mahallesi’ne gelirken diğer ekipler de kentin giriş ve çıkışlarını tutarak kontroller başlattı. Aracın son görüldüğü iddia edilen Beşköprü Mahallesi’ne gelen polisler, ara sokaklarda arama yaptı. Ancak şu ana kadar bir sonuç alınamadı.:Saruboceq:
kızlar facede cem garipoğluna 5 yıl verildi diye okudum, inşallah doğru değildir.eğer doğruysa bu adalet sistemi tartışılırolacak şey değillmaz:
ayy 1-2 dk bakayım bu adamın derdi neymiş diye ama beni sinir etti :mymeka:
oh olsun iyi olmuş buna
bide çıkmış 150 milyarım diyo
akılıı olsaydında tanımadığın etmediğin hatuna yedirmeseydin :mymeka: kendi karısına okadar yedirmemiştir Allah bilir :mymeka:
Neyse kanalı değiştirdim zaten :umursamaz: e2 de daha güzel biri var zemuszemus
evet iyi olmuş.eminimki karısı küçük birşey istediğinde mırın kırın etmiştir ama başka kadına bir sürü para yedirmiş.terk edilmeyi gururuna yediremiyor, kocasına dönmesini kabul edemiyor.hoş kadını kabul eden kocayada ne denir bilemeyeceğim
karısına güvenmezler,elin kadınına herşeylerini teslim ederler,oh olmuş