Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

katılıyorum canım mesela eşleri kendilerini aldatır ee yapmış bir hata deyip affederken o senin cocuğun oda hata yapmış neden böyle yaparlar anlamıyorummafoldumben

ya madem üniv mezunu kız , bir iş baksın..neden kendisine bakacak adam arıyor.tamam iş bulmak zor ama Allahta yardım eder,en kötü geri almak kaydı ile sosyal esirgemeye bırakırsın ,düzenini kurar ,geri alırsın..söylemesi kolay tabii ki doğru yoldan ayrılmak istemiyorsan Allah yardım eder bence...
arif verimli bence haklı..annesinin kapısında yatsa ne yani almayacak mı?

offf bitti ya kızlar hani bir adam 12 yaşındaki kızı kaçırmıştı ailesi çıkmıştı programa da 2 gün sonra bırakcam demişti mugecimde kızmıştı o kız noldu ya benmi kaçırdım acaba:uhm:

reklamdan sonra müge çıkıp devam etmeyecek kandırdık kandırdık diyormuş..:roflol::roflol:

senağlamasenağlama:çok üzgünüm:senağlamamafoldumbensenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

fazla izlemiyorum zaten çok uzatıyolar konuları ama konuları aydınlatmada işe yarıyor bazan butur programlar

Son düzenleme:
Kim saç düzleştiricisini unutmuş, kim edremitteymiş. burasını kaçırmışım.

yasemin kaçarken saç düzleştiricisini unutmuş canım biri telefona bağlandı edremitte diye araştırıp haber verecek..

ya bisey sorucam mugenin programinin tekrarini izliyebilecegim bildiginiz bi site varmi.. calisiyorum ve tekrarini izliyemiyorum.. cevap icim simdidem tskrler

tekrarı konusunda benim bilgim yok malesef canlarım ama acaba şu dizilerin tekrarını veren siteler oluyorya oralarda varmıdır..

ya bisey sorucam mugenin programinin tekrarini izliyebilecegim bildiginiz bi site varmi.. calisiyorum ve tekrarini izliyemiyorum.. cevap icim simdidem tskrler

canım googleye muge anlı ve istediğin tarihi yazdığında çıkıyor ama 25 eylülden sonraki günler yok koymamışlar çok kişi mail atmış ama cevap yok malesef 25 eylüle kadar izlebilirsiniz bende hergün takip ediyorum geçmiş bölümleri koyuyolarmı diye ama daha yok birkaç gün kaçırmıştım bende :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…