• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bu polis te çok kolay falan filan diyor.madem git bul sen bir hayra gir.

benim buruşuk kerime çıkmamış bugün yayına allahım ya valla elime geçse konuştururum onu ben,herşeyi biliyor tabi suunepe:kızgın:sarışınmış o kadar da değilmiş elinnn ermesinnnn buruşuk turşu şurat:tomato:

ordaki polismi nede çok kolay diyo madem o kadar kolay gülizar hanımında en son kimlerle görüştüğü bilmem neyi 2 dk da bulsunlar mademmm niye bu kadar uzun sürüyo olaylar,tamam hukuk yavaş işliyo ordan oraya falan ama kadın kaybolalı 6 ay olmuşsenağlama

zehirli ishal insanı böylemi yapıyor diyo canım yaa:roflol::roflol:onun derdi yedikleri haltların ortaya çıkma sendromu:dilcikar::kızgın:

:1closedeyes:yapmaz havale belki sekel bırakır ama bu kızda olduğu gibi değil gayet ii yalan söylüyor alakası yokkkk burdaki haliyle kerimenin halinin a.s

zehirli ishal insanı böylemi yapıyor diyo canım yaa:roflol::roflol:onun derdi yedikleri haltların ortaya çıkma sendromu:dilcikar::kızgın:

:1closedeyes:yapmaz havale belki sekel bırakır ama bu kızda olduğu gibi değil gayet ii yalan söylüyor alakası yokkkk burdaki haliyle kerimenin halinin a.s

:roflol::roflol:

ay ne biliyim kafam karıştı benim opuyorumnanaktan
sakın bu hastalıklar insanı yalancı yapmasınkaydirigubbakcemile3

evet yaa kaçmak nasıl oluyor acaba ALLAH başımıza getirmesinde valla bende 3 gün çıkamam evden:roflol::roflol:

valla havale kaldıysa olabilir kızlar. benim tanıdğım iki kişi var.kafası yerinde olmuyor.dengesiz oluyor bu hafif hali oluyor

ya şu ailelere çok kızıyorum..kızın kaçmışsa kaçmış..hata etmiş..ne diye kaçtı diye evine almazsın da hayatını maffetmesine izin veririsin..bu ne düşmanlık..kalkıp eli affederler ama kendi çocuklarını affetmezler..offfffffffff

Back