• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

insan takip cihazı varmış ,yanında bişi taşıyorsun ve bununla annen baban seni buluyor ama bence bişi taşımak yerine vucüda küçük bir çip yerleştirilmeli..o daha güvenli
vayyyy beeeeeeee neleri düşünür olduk ne hale geldik:(

yusuftan hiç umudum yok:umursamaz:

offffffffffffffff ya bu saldırıya uğrayan kadına çok çok üzüldüm..nasıl bir vahşet bu böyle..birde hala dışarıdalar...bu kadar da iğrençlik olmaz ya..kimsenin kimseye bunu yaşatmaya hakkı yok..en kısa zamanda tecavüz konuları için idam çıkmalı yada sonsuza kadar tek kişilik hücrede güneş yüzü görmeden yaşamalılar..

ya hem arkadan gördüm yüzünü görmedim diyor
hem bana uzaktı diyor
kesinlikle bu değildi diyor
eee o zaman nasıl kesin konuşuyorsun
ayy deli eder bu insanı
2. dilber bu da

ayy yalova emniyetine teşekkür etti sanki bana teşekkür ediyor gibi geldi :roflol::roflol::sm_cool:

ah mügecim ah
bu işleri yapanda ne mantığı arıyorsun biz sana demiştik
bırak bu konuyu sana gerçekten ihtiyacı olanlara çevir yüzünü herzaman ki gibi

ya ben de şimdi gördüm kızlar sizin bu topiği..

bişey dicem, eskiden doğru düzgün bisürü konu işlenirdi bu programda.
celalettin cerrah gitti, iş bitti sanki, hmm?
şimdi kayıp bulma programı oldu çıktı...
nedir bu işin sırrı sizce?

ya ben de şimdi gördüm kızlar sizin bu topiği..

bişey dicem, eskiden doğru düzgün bisürü konu işlenirdi bu programda.
celalettin cerrah gitti, iş bitti sanki, hmm?
şimdi kayıp bulma programı oldu çıktı...
nedir bu işin sırrı sizce?

nasıl yani:uhm:

nasıl yani:uhm:

bayağı işte...
eskiden, geçen sene... bolbol aksiyonlu olay işlenirdi.
bu sene, suya sabuna dokunulmuyor hiç.
istanbul emniyeti ile arası bozuldu programın resmen.

eskiden, tesadüfen.. hep program saatinde bulunurdu katiller falan... farkında değil misiniz?
celalettin cerrah gitti, emniyetle ortaklık bozuldu resmen... şimdi bırakın program saatinde bulunmasını katilin, kaçağın... o konulara değinilmiyor bile.

nerde alzeimer hastası, nerde kaçan kadın, nerde kayıp çocuk... hepsi de başka illerde :) ilginç yani..
neydi sizce bu müge anlı ile celalettin cerrah muhabbeti?

bayağı işte...
eskiden, geçen sene... bolbol aksiyonlu olay işlenirdi.
bu sene, suya sabuna dokunulmuyor hiç.
istanbul emniyeti ile arası bozuldu programın resmen.

eskiden, tesadüfen.. hep program saatinde bulunurdu katiller falan... farkında değil misiniz?
celalettin cerrah gitti, emniyetle ortaklık bozuldu resmen... şimdi bırakın program saatinde bulunmasını katilin, kaçağın... o konulara değinilmiyor bile.

nerde alzeimer hastası, nerde kaçan kadın, nerde kayıp çocuk... hepsi de başka illerde :) ilginç yani..
neydi sizce bu müge anlı ile celalettin cerrah muhabbeti?

yanlış düşünüyorsunuz koskoca istanbul emniyeti mügenin prograına göremi hareket edcek.diyecek birşey bulamıyorum:olmaz:

Back