Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bence özlemin cephesini açık bırakıp bir açıklarını yakalamak için bilinçli yaplmış bi işlem bu
bana öyle geliyor

neyse ben çıkmalıyım oğluşumu dr götüreceğim
sonra neler oldu bana anlatın
iyi dinleyin yani programı
sizi imtihan edeceğim

hadiii olay şimdide bunların üstüne döndü.
arap saçına döndü herşey...

bunların üstüne döndüğü yok tatlım akıllarına gelmeyecek bi sey çıkar diye düşünün diyolar ama olayın baş kahramanı özlem bunu herkes söylüyo dilber içinde bisürü kişi arayıp bişeyler anlatmıştı burdada başrolde özlemm uyuzu var

özlemin kaynanası yada kocası zorla getirsin neymiş ayılıp bayılıyomuş ordada var dr.diğer kadında anne ama sanki tam tersi olaymış gibi asıl o annenin sinirlerinin bozulup ayılıp bayılması gerek özlem yüzünden 2 evladı gitti ayyy çok sinir oldum saçından tutup getirsinler yayına bak nasıl bülbül oluyo yayına bağlananlara cevap verirken ayyy dilber bundan daha erkekti beeeeeee:mymeka:

dilber mi erkekti
bencekendi de ne yaptığını bilmiyordu salağın tekiydi
bu öözlem dilbere göre tecrübeli ve uyanıkö

dilber mi erkekti
bencekendi de ne yaptığını bilmiyordu salağın tekiydi
bu öözlem dilbere göre tecrübeli ve uyanıkö

ya salaktı ama kendini savunmasından herşeyi belli ediyordu buda çıksa daha kolay olur olayın ne olduğunun bulunmasıvereliniortak

offf bitti ya kadında her lafın arasına atlıyo kaçmış işte kızın sevgilisine alla allaa arif beyi bi konuşturmadı adam özürdiliyo güvenlik konusu için kadın hala beşbuçuk diyo :mymeka:yarın erkenden kalkmam gerek gülizar hanımın olayı kapanalı hiç tam izleyemedim programı:gitme:

arkadaslar bilmiyorum dikkatinizi cektimide ilk gün bi bayan baglanmisti telefona hani su apartmanin cöpünü toplayan kadin,o bir beyaz arabadan bahsetmisti,bugünki kadinda türkanin annesi o gün hakan in beyaz arabasina binerken görülmüs dedi.VAR YA BU ISDE BISEYLER DE oda cikar oda OLAN IKI KARDESIN AILESINE OLUYOR

kesinlikle masumane biş diil.....
bu olayın ilk günü daha ekranlara çıkmadan talasta lafı dönüodu kızlar..
o konuşulanlar esnasında bile özlemin pek tekin biri olmadıgı konuşuluodu...
yani onu tanıyan komşuların lafıydı bunlar.....

FLAŞ! Cem Garipoğlu’nun tıbbi yaş raporunu turuncutime açıklıyor!

Münevver Karabulut’u vahşice öldüren Cem Garipoğlu bu sabah getirildiği Kartal eğitim ve Araştırma hastanesinde yaşının belirlenmesi için testlere girdi. ışte sonuçlar…

Turuncutime.com’un hastane kaynaklarından aldığı bilgilere göre Cem Garipoğlu’nun bu sabah getirildiği Kartal eğitim ve Araştırma hastanesinde yapılan testleri sonucunda doktorlar Cem Garipoğlu’nun kemik yaşının 18 den büyük olduğu bulgularını elde etti.

Kartal eğitim ve Araştırma hastanesinde 5 kişilik doktor heyeti önüne yapılan teslerden sonra çıkan Cem Garipoğlu'na heyet başkanı “17 yaşında olduğunu söylüyorsun ama tıbbi testler 18 den büyük diyor” sorusunu yöneltince Cem Garipoğlu sessiz kaldı.

turuncutime.com

Anneden rüyadaki eve bakış
Recep ıSTEK/KAYSERı, (DHA)

Kayseri’de bayramda kaybolan çocuklardan hala haber yok

KAYSERı’nin Talas ılçesi'nde Ramazan bayramının ikinci günü olan 21 Eylül pazartesi günü şeker toplama gittikten sonra kaybolan 3 çocuktan 11 gündür haber alınamıyor. Kayıplardan 10 yaşındaki Türkan’ın annesi Özlem ve torunuyla aynı adı taşıyan babaannesi Türkan Ay da arama çalışmalarına ilk kez katıldı. Çocuğunun görüntüsünün kaybolmadan önceki son kez güvenlik kamerasında yansıdığı, rüyalara bile yansıyan apartmana bakan anne Özlem, “Elim ayağım tutmuyor. Gelecek diye umutla bekliyoruz” dedi.

Talas ılçesi'nde bayramın ikinci günü şeker toplamak için çıktıktan sonra kaybolan 7 yaşındaki Dilruba Tekin ile ağabeyi 8 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin ve komşularının çocukları 10 yaşındaki Türkan Ay’ın, sürdürülen yoğun aramalara karşın henüz izine rastlanılmadı. Tekin ve Ay ailelerinin umutlu bekleyişi sürerken, Türkan Ay’ın annesi Özlem ve babaannesi Türkan Ay, 10 gün sonra dün ilk kez sokağa çıktılar.

Anne Özlem, kızının kaybolmadan önce görüntüsünün son kez apartmanın güvenlik kamerasına yansıdığı sarıya boyalı Sarıhan Siteleri’ne baktı. Duygularını anlatmakta güçlük çeken anne Özlem Ay, “Gözüm hep kızımı arıyor. Bir gün gelecek diye umutlu bekliyorum. Gözümün önünden hiç gitmiyor. Kızımın girdiği binayı görünce elim ayağım tutmaz oldu. Fazla konuşamayacağım. Bir an önce eve gitmek istiyorum” diye konuştu. Kaybolan torunuyla aynı adı taşıyan babaanne Türkan Ay da, “Torumu bir kişi rüyasında görmüş. Rüyasını bize anlattı. Torunum, ‘Annem beni dışı sarı boyalı binanın 8’nci katında arasın demiş. Biz de hem alışveriş yapmak hem de o binaya dışardan da olsa bakmak için çıktık. Polis zaten binayı aradığını söylüyor. Torunum, Ramazan ayında 10 gün oruç tutmuş, Teraviye bile gitmiş. Onu kaçırmak isteyen o zaman da kaçırabilirdi. Ama yine de aklım ermiyor” diye konuştu.

Babaanne Türkan Ay, oğluna süt aldığını belirterek, “Oğlum, çocuğu kaybolduğu günden beri sadece süt içerek, ayakta duruyor. Yemek yiyemiyor. Ona süt aldım. Gelinim de, iştahı olmadığı için sadece su içip gününü geçiriyor. Torunum kaybolduktan geçen 10 gün 10 yıl gibi geldi. Bize kafayı yedirtecekler. Ailecek perişanız. Birimize felç inecek, beyin kanaması geçireceğiz diye korkuyoruz” diye konuştu.

ESRARENGıZ ZıYARETÇı
Evlerine Tokat’ın Turhal ılçesinden emekli emniyet müdürü olduğunu ileri süren bir adamın geldiğini hatırlatan Türkan Ay, “O kişi, polislerle görüşüp eve geldiğini söyledi. Biz de denize düşen yılana sarılır düşüncesiyle eve aldık. Torunumu bulacağını söyledi. Türkan’ın fotoğrafını ve giysilerini istedi. Biz de verdik. Fotoğrafa bir şeyler yaptı. Sonra ‘sizin kızınız ölü’ dedi. Gelinim bu söz üzerine olduğu yere bayıldı. Kim olduğunu bilmiyoruz. Sonra polisler geldi adamı götürdü. Biz çocuğumuzun bulunmasını için evimizi polislere, gazetecilere açıyoruz. Belki bir haber getirirler diye. Kızımız bulunsun diye teröriste bile evimizi açarız” diyerek, gözyaşı döktü.

ANKARA’DAN EKıP GELDı
Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığının gönderdiği özel ekip Kayseri’ye geldi. Özel eğitimli ekip, çocukların kaybolduğu bölgeyi incelemek hem de arama çalışmalarına katılmak üzere Talas ilçesine geçti

zaten sevil atasoy bu kemik yaşı ile ilgili konuşmuştu..doğru sonuç çıkma olasılığı çok azmış..genelde yani%50 den fazla yanlış sonuç çıkarmış..

bakalım buğün neler olacak
gülizar hanımda unutuldu cidden.
müğenin dediği gibi bu savcı işleri falanda çok değişik.
yani ap açık taştan yalan söylüyordu
nasıl oluyorda birşey bulamıyorlar anlamadım.

özlemde yalan söylüyor
yazık o bebişlere kaç gündür ne yediler ne içtiler
allahım yardım etsin onlara.

cem garipoğlunu ailesi sakladığı belliydi zaten
yoksa kim saklanabilir parasız pulsuz.
daha neyi saklamaya çalışıyrolar onlar
anlamadım ya.
oğlu öldürmüş babasıda saklamış işte.

zaten sevil atasoy bu kemik yaşı ile ilgili konuşmuştu..doğru sonuç çıkma olasılığı çok azmış..genelde yani%50 den fazla yanlış sonuç çıkarmış..

sevil atasoy bu cinayet için vahşet içeriyor diyemeyiz demişti.vahşet içermesi için daha nasıl olmalıysa.bu kadınıda hiç anlamadım:hulya:

sevil atasoy bu cinayet için vahşet içeriyor diyemeyiz demişti.vahşet içermesi için daha nasıl olmalıysa.bu kadınıda hiç anlamadım:hulya:

Sevil Atasaoy bu işlerin kompedanı olmuş. Baktığı perspektiften vahşet değil demekki.. vardır bir bildiği..

günaydın kızlar.bu kayıp çocukları fuhuş çetesi mi kaçırdı diyorlar ( yavrular bugünde mi bulunamıyacak acaba.belki bugün birşey çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…