- 3 Kasım 2007
- 1.525
- 12
- 358
- 55
hadiii olay şimdide bunların üstüne döndü.
arap saçına döndü herşey...
özlemin kaynanası yada kocası zorla getirsin neymiş ayılıp bayılıyomuş ordada var dr.diğer kadında anne ama sanki tam tersi olaymış gibi asıl o annenin sinirlerinin bozulup ayılıp bayılması gerek özlem yüzünden 2 evladı gitti ayyy çok sinir oldum saçından tutup getirsinler yayına bak nasıl bülbül oluyo yayına bağlananlara cevap verirken ayyy dilber bundan daha erkekti beeeeeee:mymeka:
dilber mi erkekti
bencekendi de ne yaptığını bilmiyordu salağın tekiydi
bu öözlem dilbere göre tecrübeli ve uyanıkö
FLAŞ! Cem Garipoğlu’nun tıbbi yaş raporunu turuncutime açıklıyor!
Münevver Karabulut’u vahşice öldüren Cem Garipoğlu bu sabah getirildiği Kartal eğitim ve Araştırma hastanesinde yaşının belirlenmesi için testlere girdi. İşte sonuçlar…
Turuncutime.com’un hastane kaynaklarından aldığı bilgilere göre Cem Garipoğlu’nun bu sabah getirildiği Kartal eğitim ve Araştırma hastanesinde yapılan testleri sonucunda doktorlar Cem Garipoğlu’nun kemik yaşının 18 den büyük olduğu bulgularını elde etti.
Kartal eğitim ve Araştırma hastanesinde 5 kişilik doktor heyeti önüne yapılan teslerden sonra çıkan Cem Garipoğlu'na heyet başkanı “17 yaşında olduğunu söylüyorsun ama tıbbi testler 18 den büyük diyor” sorusunu yöneltince Cem Garipoğlu sessiz kaldı.
turuncutime.com
zaten sevil atasoy bu kemik yaşı ile ilgili konuşmuştu..doğru sonuç çıkma olasılığı çok azmış..genelde yani%50 den fazla yanlış sonuç çıkarmış..
sevil atasoy bu cinayet için vahşet içeriyor diyemeyiz demişti.vahşet içermesi için daha nasıl olmalıysa.bu kadınıda hiç anlamadım:hulya:
Sevil Atasaoy bu işlerin kompedanı olmuş. Baktığı perspektiften vahşet değil demekki.. vardır bir bildiği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?