Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

cocuklar sag olsa cikarlardi, fidye felan icinde kacirilmamis,
ya organ mafyasi, yada aile ici bir mesele,

:) aynen öyle cünki müge bi ara kafayi geline takmisti yusufun kayipolmadan bi kac dkka evvel aglama krizi gecirmisti diye anlattiydi esma hanim buda cook tuhafina gitmisti mügenin ve üstüne gittikce gelin panik olmustu ben iyi hatirliyorum dudaklarini issirmisti yakalandim der gibi

allah yardım etsin tüm kayıbı olanlara zor bi iş bunlar
çok da kayıp varmış

valla son günlerde ortaya çıkan organ mafyası ekranlarda tekrar tekrar dönüyor..
bu çocukların kaçırılmasıda bu tarihlere tekabül ediyor...
ben ciddi ciddi organ mafyasından şüphelenmeye başladım kızlar...
Allah korusun ama olabilirde böyle bişiy....

ayrıca o 3 çocuk için cumhurbaşkanı devreye girmiş.
para ödülü koymuş cumhurbaşkanımız ortaya...

bu da bizim samsunumuzda kaçırılan ve hala bulunamayan sinem kızımız....

5 yaşındaydı o zamanlar...

o senesi benim oğlumun sünnet düğünü vardı ve tüm toplu taşıma araçlarında sinemin resmi vardı halkımız esnafımız o kadar duyarlı davranmışlardı ki ama malesef bir sonuca ulaşılamadı. benim hala aklımdan çıkmaz bu kız....
şimdi 14- 15 yaşında falan...

[/URL][/IMG]

Samsun’da, 9 yıl önce 5 yaşındayken evlerinin önünde oynarken kaybolan Sinem Özdemir’in ailesi, kızlarının bir gün bulunacağı ümidini taşıyor.

9 Haziran 2000 tarihinde Zeytinlik Mahallesi Kalfa Sokak’ ta ki evinin önünde oynarken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından 5 yaşındayken kaçırılan Sinem Özdemir’in bulunması için bugüne kadar yapılan tüm girişimler sonuçsuz kaldı. Kızlarının bulunması için çalmadık kapı bırakmayan hatta bulana ödül vaat eden baba Mahmut Özdemir, 9 yıldır geceleri doğru dürüst uyuyamadığını ve kızının rüyalarına girdiğini belirtti. Şuan 14 yaşında olan kızının bir gün mutlaka bulunacağını ümidini taşıdığını

belirten Mahmut Özdemir, "Kızım ile ilgili en ufak bir ize rastlanmadı. 9 yıldır yolunu bekliyorum. Geceleri rüyama giriyor ve benden yardım istiyor. Ailece perişan olduk. Devletimizden yardım istiyorum" dedi. /COLOR]

yusufun ailesi bi kiz kacirmislar,karsi tarafta onlara öyle bi aci yasaticazkine ömür boyu unutamayacaklar demisler.bide yusuf kaybolmadan önce gelin,yusuf icin agliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…