Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vay be geline bak hepsi çalışıyormuymuş yoksa çocuğuna eşine falan alırken kendi üzerine mi almış benimde öyle üzerime kayıtlı bi kaç hat var ama ben sadece birini kullanıyorum
ayy yaaaa yazıkkk hepsinede yusufa,gülizar hanıma bu çocuklara,ayy bugün çok ağladım çokkksenağlamaben yusufla,glizar hanımdan umutsuzum bu zamana kadar ikiside öldürüldü biryerde tutulduklarına da inanmıyorum,madem gidip ihbar etselermiş dedikodudan ibarettir bencesenağlama
Bunlar televizyondan niye tehdit savuruyo anlamadım.Korkutuyolar ağır ceza alacaksınız suçlusunuz diye izleseler zaten saklamak için elinden geleni yapmazlar mı :uhm:
allahım bu ne biçim insan...12 yaşındaki çocuğa iç geçirebilecek koynuna alabilecek kadar ş.......siz...p....lik ... yazıklar olsun birde insanım diye utanmadan gezerler...kusura bakmayın çok sinirlendim kızlar...
dilber2 sahnelerde dedikodu denilip duruyor neden o 2 tane çocuğun annesi hakkında çıkmıyorda hep bu özlem hakkında çıkıyor bu dedikodular ...demek var bi şeyler ama çıkacak inşallah ondan sonra hepsi sapır sapır dökülürler sonra da başlarlar sen şunu yaprın ben bunu yaptım masal masal üstüne söylenir ama olan o masum yavrucaklara olur Allahım korusun onların bu milletin pis işlerine kurban olmazlar innnşallah