Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

günaydın canlarım dün izleyemedim ama yazdıklarınızı okudum artık bulursa çocuklar her geçen dakika hayatları tehlikede..

ya bu özlemde var bişey
ya onunda abone oldugu fuhuş çetesi filan olmasın bu kacırdıkları adamlar

Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'la ilgili Adli Tıp Kurumu'nun yazdığı ikinci raporda, cinayetin daha önceden planlandığı ortaya çıktı. Raporda iki gizli tanığın verdiği bilgiler doğrultusunda Cem Garipoğlu'nun 12.03'te yani cinayetten 3 saat önce testereyle eve girdiği kamera kayıtlarıyla kesinleşti. Münevver'in ikinci raporda da iç organlarının parçalanmasına bağlı olarak iç kanama ile omurunun kesilmesinden dolayı dış kanamadan müşterek ölümün gerçekleştiği belirlendi.

BABA MI AĞABEY Mı...
Cem Garipoğlu'na kimlerin yardım ettiğiyle ilgili tırnak altından alınan dokular ile Garipoğlu Ailesi'nden alınan DNA örnekleri karşılaştırıldı. Takvim'in 23 Mayıs'ta 'Münevver'i iki kişi öldürdü' başlığıyla verdiği haber son raporla da kesinleşmiş oldu. 10 sayfalık raporda, tutuklanan baba Nida Garipoğlu'nun gömleğindeki kanlar ile Münevver'in kanının aynı olması dikkat çekti. Adli Tıp Kurumu'ndan bir yetkili katilin iki kişi olduğunu doğruladı. Yetkili, "Münevver'in tırnak altındaki doku örnekleri ile Garipoğlu Ailesi'nden alınan örneklerdeki kromozomların dizilişi çakıştı. Bu da genç kızın ölmeden önce boğuştuğunu gösteriyor. Doku örnekleri aynı sülaleden iki kişiye ait" dedi. Baba Süreyya Karabulut ise "Cem'in babası ve ağabeyi de bu cinayete karışmıştır" diye konuştu. Karabulut Ailesi'nin avukatı Rezan Epözdemir'in isteği üzerine Garipoğlu'nun okuduğu ilkokul, ortaokul ve liselere de birer yazı gönderilerek okul kayıtları, fotoğrafları ve diğer belgeler istendi.

'BıLEN ADAM' SERBEST...
'Kan parasına' arabuluculuk yaptığı öne sürülen Cemil Baran, "Kamuoyunu yanlış bilgilendirme" suçundan adliyeye sevk edildi. Baran, sorgusunda basın açıklamalarında söylediği her şeyi inkar etti. Baran, şubeden çıkartılırken soruşturmayı yürüten savcı Faruk Erşen Yılmaz'ı kastederek, "Paranın geçmediği tek yer olan Yılmaz'a gidiyorum" dedi. Baran, çıkartıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

BABA EMNıYETTE
Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, ıstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, müfettişlere ifade verdi. Karabulut, gazetecilerin ''Buraya niçin geldiniz?'' sorusuna, ''Polis müfettişleri ifade için çağırdı" cevabını verdi.

'ÇOCUK CEM'ıN KEMıK YAŞI 18 ÇIKTI!
Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, kemik yaşının belirlenmesi için Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sakalını kestiği görülen ve jandarma yeleği giydirilerek kamufle edilen Cem Garipoğlu'na hastaneye girişi sırasında bahçedeki vatandaşlar, saldırmak istedi. Cem Garipoğlu'na 'panik atak' teşhisi koyan heyet, daha sonra yazdığı raporda, zanlının kemik yaşının 18 olduğunu ve akli dengesi ile tavırlarının normal olduğu kaydedildi. Gülcan DEMıRCı

Sevil Atasaoy bu işlerin kompedanı olmuş. Baktığı perspektiften vahşet değil demekki.. vardır bir bildiği..

adli tıp raporlarını günlerce okdk.canlıyken kesildiğine dair bulgular vardı.değil canlı,ölmüşken kesilmesi bile başlı başına vahşettir

Son düzenleme:
yenimi söylenir bu yaaaa....
polise bile yeni söylemişler bu fuhuş işini.....
kızlar hepimiz gırtlak patlatıoruz şurdaya umarım sesimiz duyuluodur..
bu özlemde var bişiler..
zaten başından beri ne özlemin kocası ne kaynanası nede kardeşi hiç samimi diillerdi bence...
kameraya bile bakamıolar konuşurken...
zaten özlemin o çatık kaşlı ifadesi bile midemi bulandırıo..

özlemin kaynanasi diyoki fuhus cetesi cocuklari annelerini fuhusu zorlamak icin kacirmismisakannehir
bu cete tanimadigi bilmedigi kisileri niye fuhusa zorlasin onuda anlamadim benneyaptımki

Son düzenleme:
ve güzel memleketim yaşadığım şehrin,oturdugum yerin böle bi olaydan dolayı anılmasına gerçekten çok üzülüorum...
kayseri gerçekten yaşanacak ender şehirlerdendi arkadaşlar...
havasıyla suyuyla mekanlarıyla güzel bi şehir-di...
''di'' diorum çnk mahvettiler memleketimizi....
birsürü pislikler çıkmaya başladı...
gerçekten üzülüyorum yaaa gerçekten...
çocuklarımız emniyette diil...
herkes korku ve panik halinde...
kimse napıcanı bilmio...
allahım nolur yardım et...

Kayıplara bir adım daha

Dün Kayseri'de kayıp 3 çocuk için operasyon yapıldı. ıstihbarata göre çocuklar bir evde saklanmıştı! Verilen adres basıldı. 3 yavru bulunamadı ama sonuca biraz daha yaklaşıldı
--------------------------------------------------------------------------------
Türkiye, Kayseri Talas'ta bayramın 2'nci günü olan 21 Eylül'de, şeker toplamaya çıkan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan Türkan Ay (11), Ahmet Tekin (8) ve Dilruba Tekin'in (7) akıbetini merak ediyor. Kayseri Emniyeti, konuyla ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürürken, dün öğle saatlerinde gelen bir haber heyecan yarattı. Kayseri Emniyeti'nden gelen istihbarata göre, çocukların tutulduğu ev saptanmış ve polis buraya baskın yapmaya hazırlanıyordu. Üstelik gelen bilgilere göre 3 çocuk da sağdı. Herkes, polis ekiplerinin gizli mekana düzenledikleri baskından gelecek müjdeli haberi bekliyordu. Dilruba ve Ahmet'in annesi atv'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katıldığı için ıstanbul'da, Türkan'ın annesi Özlem ise Kayseri'deki evindeydi. Polis, heyecanlandırmamak için ailelere haber vermedi. Operasyon sonuçlanınca müjdeli haberi vermek istiyordu. Ancak birkaç saat sonra gelen açıklama bütün ümitleri boşa çıkardı. Polisin baskın düzenlediği yerde maalesef Türkan, Ahmet ve Dilruba yoktu. Fakat yine de gelen bilgiler arasında çocuklarla ilgili delillere rastlandığı ve yakın zamanda bir sonuca ulaşılacağı var...

belki körü körüne belki bağnazca bi düşünce ama ateş olamayan yerden duman çıkarmı??
ben böle düşünmekten alamıorum kendimi...

her geçen gün çocukların sağ bulunma ihtimali azalıyor...
fuhuş çetesiymiş.
yahu bu şimdimi söylenir..
ne yapmaya çalışıyorlar....

yazık ya bu yavrulara valla allahım ya, neden yani neden ne istiyorsunuz yavrulardan.bulunsunlar artık,kimse de çocukları kaçırmasın.bu adalet mi ya.bir insan ne ister yavrudan.el kadar hepsi.

yazık yaa haklı kadın inşlh bulunur yarabbim çok ağlıyorum yusuf içinsenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…