Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kıyamam yaa eger özlemin yüzünden kacırıldılarsa kalt..k karının sacını basını yolarım fallaaa

bu olay sonuçlanınca aaaaaaaa diyeceğiz bence. inanmak çok zor, anlamak çok zor.sağ olduklarını ben de sanmıyoruma artık.

bazılarıda konuşmuş olmak için konuşuyor,zaten drumu açıklıyorlar

kızlar bence izin alma meselesi tam bir yalan özlemin kardeşi 5:30 da izin istediler diyor
ama diğer aile aramaya 5:30 ta başlamış

ayy ağlıyorum ya yavrulara , kıyamam.ordaki annelere yavrulara.bir değil, 3 tane.7 aylk hamileyim, bebeğim karnımda hiç çıkmasa kötülüklerden koruyabilir miyim ?

dayanılacak gibi değilll :gitme:
sağ salim kavuşulur yavrucaklara

akibetleri umarım kendilerinden önce kaybolanlara benzemez
ama içimden bir ses biryerlerde yakılmış yada parçalanmış halde bulunacaklarını söylüyor
umarım içimdeki ses doğru değildirrr doğru söylemiyordur :gitme:

nasılda güzel ve masum duruyorlar resimlerinde kıyamam onlara :gitme:

evet sanırım bizler ikinci bbir dilber olayını izliyoruz
umarım ve dilerimki yavrucukların sonu öyle olmaz...

kızlar bence bu özlem hani saat 5.30 da bana gelip izin istediler dedi ya o sırada dilberdeki gibi bu çocuklar birşeye şahit olmasınlar? birde ben 2 kardeşin annelerini anlamıyorum ya...sen hiç tanımadığın biriyle çocuklarını nasıl arkadaşlık ettirisin dimi ama... ben hatırlıyorumda lise yıllarımda bile bir arkadaşım olsun hemen annem arkadaşımın ailesiyle tanışmak, konuşmak isterdi.kimdir neyin nesidir bileyim derdi...

Ay şu kasları çatık, aksi suratlı kadın mı yoksa özlem? Haberlerde ilk izlediğimde ne kadar itici bulmustum ama yazık gunah dedım sonra yavrusunu kaybetmiş kadıncagız dedım düşüncemde pişman olmustum...Demek kı yuzune yansımıs içindekıler...

kızlar ben bugün hastanedeydim ve izleyemedim
önemli bir şey oldu mu
bi gelişme falan...
paranoyak oldum valla bu çocuk çalma olaylarından
herkesin yanındaki abuk subuk bir şekilde davranılan bi çocuk görsem acaba bu çocukda mı kaçırılan herhangi bir çocuk diye düşünmeye başladım.
bundan hemen hemen 11 yıl evvel samsunda da sinem miydi simge miydi bir kız o zamanlar 5 yaşında iken evlerinin önünden kaçırılmıştı ve hala o çocuk dan haber çıkmamıştı..keşke müge buna da el atsaydı ne güzel olurdu ama tabi ailenin müracaat etmesi lazım bu durumda
o zamanlar şehrin her tarafında tüm toplu taşıma araçlarında yerel basında kızın resimleri vardı ve çok aranmıştı ama sonuç sıfır....

Kızlar önceden canavar gıbıydınız,hemen cevaplar gelırdı :))) burdan ögrenemeyecegım sanırım bulabılırsem tekrarını ızleyım bari...

kayserıde kaybolan turkanın annesınden mı suphelenılıyor kızlar???? dılber olayı gıbı mı yani

canım şimdi gördüm yazdığını anlatayım..
türkanın annesi için bir adan yayına bağlandı 1 sene önce türkanın annesinin mütahitin yanında çalıştığını kendisininde oradan ev aldığını söyledi..dün ve önceki günkü yayındada türkanın annesi mütahiti tanımıyorum demiştiya..neden yalan söylüyorlar varsa bildikleri saklamasınlar birinin dediği diğerini tutmuyor gibi konuşmalar geçti..mügeye mail geliyormuş türkanın annesini bir yolda arabalara binerken görüyorduk diye kadın onlarıda kabul etmedi..zaten kim arasa yalan kim mail atsa yalan..bir bunlar doğru insanlar niye yalan söylesin..

doğru düzgün açıklamada yapmadı türkanın ailesi ama müge yalanların farkında yakında çıkar diye ümidediyorum ama çocukların hayatından şüpheliyim şahsen..
müge çocukları bırakın bir yere tüm türkiye arıyor onları birileri polise teslim eder deyip duruyor bırakacak olsalar şimdiye kaç kere bırakırlardı..çocukların en büyüğü 10 yaşında müge tanıdık biri yaptı diye düşünüyor..şayet tanıdıksa çocuklar bizi filanca kişi kaçırdı diyebilir adamlar bırakmaz o yüzden..türkanın saçı kısa olduğu için kolay tanınabilir dışarı bile çıkaramazlar oldukları yerden..aileyi didik didik etmeleri lazım...

Son düzenleme:
ablası tekrarı ne zaman ve kaçta
zemuszemusopuyorumnanaktan
bılmıyorumkı ablam... nette bulabılırsem ızleyım dedım ama bulamadım...

canımsın cok saol bebeğim...
Burdan da anlasılıyor kı Turkandan cıkacak bırseylerrr... Herseyı yalanlayan bırının vardır bır vukuatı elbet.. Insallah cocuklar sag salım bulunurlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…