Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kopuk kopuk izliyorum
anlayamadım
Bu özlem kaybolan kızın annesi sanırım
Mütahit kim
Bu özlem kötü kadınmı
Nedir olay yaniii

kırmızı donlu evet o.
yayına bağlanıyo ama hastaymış vs gibi palavralar üreterek yayına gelmiyo.
altta resmini koyuyolar sadece...

ya allah askına kime inancamı şaşırdım adam diretiyo allahtan korktugum için aradım diyo ama özlem de hayır dio yarabbiimm bunun altındanda muhammet olayı gibi bişey cıkmazz inşallah

ben özlemden şüpeleniyum neden canlı yayına gelmiyor mütahit ortaya çıkmıyo inş çocuklar sağ bulunur

ikinci bir dilber vakası mı acaba , ama bu kadın ağlıyor, dilber ağlamıyordu .

eminyet bunlardan daha hızlıdır canım merak etme. bulunursa hemen verirler zaten.müge her şeyi paylaşmıyor zaten . paylaşılmamalı da.
kızlar herkes bu özlemle ilgili arıyor, sizce gerçek olabilir mi ? diğer kadın veya adam için kimse aramıyor.niye sırf özlem hanım için arasınlar ki ? bir şey var demekki

bencede bişeyler var diger aile korkacak sakınacak bidurumları olmadıgı için çıkıyoda özleme tam bişey soracaklar gene fenalaşmış diyolar niye hep tamda soru sorulacakken oluyo acaba

programa bağlanan kişi neden inatla mütahitin yanında gördüm diyor?

durun bakalım biri bağlandı.özlemin annesi kahve falına bakıyormuş.eskiden.girip çıkanlar var diyor , evlerine.ne alaka anlayan var mı ?

günahını almayaım ama görün bakın
özlemden dolayı türkan kaçırıldıı ve olan o hm 2 çocuğa hm türkana olacak
allah sabır versiiin
sağ olsalar şimdiye kadar bi yerden çıkarlardıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…