Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar önceden canavar gıbıydınız,hemen cevaplar gelırdı :))) burdan ögrenemeyecegım sanırım bulabılırsem tekrarını ızleyım bari...
kayserıde kaybolan turkanın annesınden mı suphelenılıyor kızlar???? dılber olayı gıbı mı yani
bılmıyorumkı ablam... nette bulabılırsem ızleyım dedım ama bulamadım...ablası tekrarı ne zaman ve kaçta
zemuszemusopuyorumnanaktan
canım şimdi gördüm yazdığını anlatayım..
türkanın annesi için bir adan yayına bağlandı 1 sene önce türkanın annesinin mütahitin yanında çalıştığını kendisininde oradan ev aldığını söyledi..dün ve önceki günkü yayındada türkanın annesi mütahiti tanımıyorum demiştiya..neden yalan söylüyorlar varsa bildikleri saklamasınlar birinin dediği diğerini tutmuyor gibi konuşmalar geçti..mügeye mail geliyormuş türkanın annesini bir yolda arabalara binerken görüyorduk diye kadın onlarıda kabul etmedi..zaten kim arasa yalan kim mail atsa yalan..bir bunlar doğru insanlar niye yalan söylesin..
doğru düzgün açıklamada yapmadı türkanın ailesi ama müge yalanların farkında yakında çıkar diye ümidediyorum ama çocukların hayatından şüpheliyim şahsen..
müge çocukları bırakın bir yere tüm türkiye arıyor onları birileri polise teslim eder deyip duruyor bırakacak olsalar şimdiye kaç kere bırakırlardı..çocukların en büyüğü 8 yaşında müge tanıdık biri yaptı diye düşünüyor..şayet tanıdıksa çocuklar bizi filanca kişi kaçırdı diyebilir adamlar bırakmaz o yüzden..türkanın saçı kısa olduğu için kolay tanınabilir dışarı bile çıkaramazlar oldukları yerden..aileyi didik didik etmeleri lazım...