• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

sedanın programının tamamına değil ama bir kısmına baktım daha ne soru soracağını bilmiyor bu program yayından kalkar ya da başkasına yaptırırlar..hiç beğenmiyorum..

birde ben kayserideki çocuklardan pek umutlu değilim..onları serbest bırakacak olsalar müge konuyu kaç gündür işliyor emniyete teslim edin veya bir yere bırakın zaten herkes arıyor birileri polise götürür çocukları diyor..bence kaçıranlar bu kadar gündeme oturacaklarını bile düşünemediler ve o üç çocuğu aynı aileden sandılar ve o aileyle sorunu halledip çocukları aileye teslim edeceklerdi ama umdukları gibi olmadı..o yüzdende şimdi ortaya çıkamıyorlar...artık ortaya çıksalar bile 2 çocuğun ailesi bu davadan vazgeçmez diğer aile vazgeçse bile..bu yüzden çocukların akibetinden korkuyorum..

ben de özlem hanımdan hiç hoşlanmadım. sanki bi şeyler gizliyor. işine gelmeyince de fenalaşıyor. öteki anne leyla hanım tam bi anadolu kadını korkacak bişeyi yok ama diğer aile biraz karışık bu kadın tipleri her haltı karıştırıyor sonra da sus pus oluyor. sanki onlar susunca gerçekler gizli kalıyor.ben konuşan insanlara kızmıyorum.ahlaksızca davranırken düşünecekler onlar yaparken iyi de biz şimdi duyunca ve de eleştirince kötü mü oluyoruz. her şeyin bi bedeli var.er geç önlerine geliyor. ama bunlarınki tabi ekran başında olup medyaya yansıyınca daha çok yankı buluyor. bence müge herşeyi didik didik etsin . kim ne halt karıştırdıysa ortaya çıksın....yazık günah ortada neyin bedelini ödediği belli olmayan üç küçük yavrucak var.....

aslında mail atmak lazım Mügeye..
bi veda etmeyi öğrenemediniz.
insan bakkaldan bile çıkarken hayırlı işler der çıkar ..:mymeka:

atmazmiyiz guzelim esim ben burdan arkadaslarla neler icin attik mail ama ne okumasi eminim silip atmistir isine gelmeyeni asla okumuyor emin olun seda diye bir arkadasim tel baglanmak istedi tel ilk gorusme yapan yorum telefonuysaniz baglamayalim demis kisaca atraksiyon hareket hakaret yoksa baglamadilar bile

of yaaa 6 ay olmuş yusuftan hala haber yok...
e be yavrum nerelerdesin anasının kuzusu kim bilir ne hallerdesin....
havalarda soğumaya başladı ....
kimbilir üşürmü o yumak ellerin.....

mafoldumbenmafoldumben

günaydın arkadaşlar kayseride çocuklarla ilgili birirleri konuşmuş bakalım gene ne çıkacak

of yaaa 6 ay olmuş yusuftan hala haber yok...
e be yavrum nerelerdesin anasının kuzusu kim bilir ne hallerdesin....
havalarda soğumaya başladı ....
kimbilir üşürmü o yumak ellerin.....

mafoldumbenmafoldumben

tabi hayattaysa
allahım korusun ........

Dün star tv haberleri izliyordum..

Ugur dündar,reklamlar var efendim dedi.. ardindan reklamlar basladi.

Sonra reklamlar bitti,ve ugur dündar adam insan gibi,güzel bir sekilde veda edip bitirdi programi.

Yani o 10saniye bilse olsa veda etti reklamlardan sonra.

Müge gibi devam edecegiz deyip,reklama girip,reklamlarin ardindan band oynamadi..

cok taktir ettim ugur dündar'i dün opuyorumnanaktan

bence o kada çok çok tel alıyorki istihprat için nye baksın

bana göre çoğu programa göre çok samimi

ne yani sürekli reyting için yalakalıkmı yapsın

ama şunu untmayalım ki, kayıp olan bizizm çocuklarımızda olabilirdi :(

Seyirciye reklamlardan sonra burdayiz demenin yalakaliktan ziyade saygiyla alakasi var,
bir iyi gunler diyip veda ederek programini kapattirmak ona hicbirsey kaybettirmez,
yalaka yapmaz onu, aksine sayginlik kazandirir...

çok sıkıcı müge ya izlemek içimden gelmiyor

bence o kada çok çok tel alıyorki istihprat için nye baksın

bana göre çoğu programa göre çok samimi

ne yani sürekli reyting için yalakalıkmı yapsın

ama şunu untmayalım ki, kayıp olan bizizm çocuklarımızda olabilirdi :(

Yalakalik ile bir alakasi yok ki bunun.. Saygi diye bir sey var..

Baska zaman bize cok güzel akil verebiliyor, bunu niye akil etmiyor?

Tabiiki bizimde orda cocuklarimiz olur,allah göstermesin, ama bu programin formati ile ilgisi yok ki bunun, bu Müge'nin kisiligi ile alakali.

Seyirciye reklamlardan sonra burdayiz demenin yalakaliktan ziyade saygiyla alakasi var,
bir iyi gunler diyip veda ederek programini kapattirmak ona hicbirsey kaybettirmez,
yalaka yapmaz onu, aksine sayginlik kazandirir...

Sen süpersin arkadasim :lepi::lepi::lepi::lepi:

günaydın kızlar. bu adam hatırlıyorum diyor, kadın ben değilim diyor. ee hangisi doğru söylüyor bunların ?

Yalakalik ile bir alakasi yok ki bunun.. Saygi diye bir sey var..

Baska zaman bize cok güzel akil verebiliyor, bunu niye akil etmiyor?

Tabiiki bizimde orda cocuklarimiz olur,allah göstermesin, ama bu programin formati ile ilgisi yok ki bunun, bu Müge'nin kisiligi ile alakali.

şimdi biz izliyoruz araştırmıyoruz
birebir ailenin sıkıntısını tatmıyoyoruz bilemeyiz
o piskoloji nasıl
düşündüğüm sadece bu ailelere yardım etmek
sanırım buda ağır bir sorumluluk
bence insanlar kişiselm düşünmemeli
he bu arada çok önemli olmadıı sürece bu programı izlemem
koyu bir taraftarıo değilim evet bir misyon yüklendiyse ben onun yerinde olsam halka güle güle diyeceğime icrata bakmayı tercih ederdim
artık siz anlayın

Sen süpersin arkadasim :

haklısın valla...
arapsaçına döndü kafamçokkarıştı

bise sorcam günlerdir izliyorumda özlem in cocugumu kacirildikafamçokkarıştı
gülmeyin ama:kedi:
özlem su kisa sacli catik kasli kadin demi, tuhaf konusuyo yooo ben deyilim yooo tanimiyom diyo ama hic inandirici sekilde söylemiyoCADIARZU

saçını bilmiyorum da çatık kaşlı, olan , altta resmi olan.şuan.

Back