• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Ay ya ızleyemıyorum fransız kaldım ıyıce... ızleyebılecegım bı yer varmıkı ozelden bana atabılır mısnız?

boşver izleme daha iyi...geçen sene müdavimi olmuştum az daha kafayı kıracaktım...sabah sabah insanın ruhu kararıyor... :umursamaz:

kızlar bişiy dicem.
şimdi sedanın programı bitti.
canlı yayındı sümeyye adında 3,5 yaşındaki bi bebeğin boğazını kesip çöp konteynırının yanına atmışlar.
aile katilini arıyordu.
seda bu konuyu işledi.
programda bebeğin annesini suçluyorlarmış hatta anne bu yüzden hapsemi girmiş ne.
mahalleli falan kadına f...şe diyormuş.
kocası bağırıyo ben karıma güveniyom diye....

o an aklıma sabah mügeni söyledikleri geldi.
bi anne var özel hayatıma girmezseniz gelirim falan demiş.
müge bağırıyorduya hani hatta başka biri konuyu işliyo mahkemeye verdim falan diye...

demekki müge bu sabah bundan bahsediyodu....
ama konu tam mügenin konusu bence..
seda konuştu konuşturdu bitirdi programı..
gören bile varsa arasın falan demedi müge gibi...
yani bu programdan bişiy çıkacağını sanmıyorum ben
keşke mügeye gitseydiler keşke...

hatta gazetere şöyle geçmiş.
işlenen konu işte bu.....

Kızım ben senin katilin değilim

22 Eylül 2009
spacer.gif
8865852.jpg

spacer.gif

spacer.gif

Sevgilisiyle birlikte öldürmekle suçlandığı kızının mezarına giden anne, “Ben senin katilin değilim” diye ağıt yaktı.

ZONGULDAK’ın Kozlu Beldesi’nde geçen yıl 3.5 yaşındaki kızı Sümeyye’nin boğazının kesilerek öldürülmesiyle ilgili tutuklanan ve daha sonra delil yetersizliğinden tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Ferdane Cinkılıç, bu bay ram kızının mezarını ilk kez ziyaret etti. Cinkılıç mezar başında, “Daha önce gelecektim ama korktum gelemedim. Ben senin katilin değilim” diyerek ağıt yaktı.

Çöp konteynerinde bulunmuştu

Cinkılıç, olayın ardından polislere verdiği ifadede şüphelendiği birkaç kişinin ismini verdiğini fakat bu kişilerin gözaltına alınmadığını öne sürdü. Polis bir süredir kayıp olan çocuğun cesedini evin yakınındaki bir çöp konteynerinde çuval içinde bulmuş, olayla ilgili anne Ferdane ve sevgilisi olduğu iddia edilen maden işçisi C.B., gözaltına alınmıştı.

8865853.jpg

Zonguldak'ın Kozlu beldesinde geçen yıl 3,5 yaşındaki kızının boğazının kesilerek öldürülmesiyle ilgili tutuklanan ve daha sonra çıkarıldığı mahkemece delil yetersizliğinden tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Ferdane Cinkılıç, kızının mezarını ilk kez ziyaret etti.

Kılıç Mahallesi'nde geçen yıl 24 Aralıkta kaçırıldığı öne sürülen ve bir süre sonra evlerinin yakınındaki çöp konteynerinde, çuvalda cesedi bulunan 3,5 yaşındaki Sümeyye Cinkılıç'ın cinayetiyle ilgili yargılandığı davanın 27 Temmuzdaki duruşmasında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Cinkılıç, Ramazan Bayramına buruk girdi.
u.20090921142012..jpg

ılişkisi olduğu iddia edilen Türkiye Taşkömürü Kurumunda maden işçisi olarak çalışan C.B. ile birlikte kızının katil zanlısı olarak 7 ay cezaevinde kalan Cinkılıç, tahliye olmasına rağmen üzüntüsünden kızının mezarına gidemedi.

Gözaltında olması nedeniyle kızının cenaze törenine de katılamayan Cinkılıç, eşi Ali Osman Cinkılıç ile birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla kızının mezarını ziyaret etti.
"ANNE BENı BIRAKMA DERDıN"

Kızının mezarına kapanan Ferdane Cinkılıç, ''Anne beni bırakma derdin. Sen başkaydın, bakmaya kıyamazdım. Nasıl koydular bu toprakların altına, seni son kez göremedim canım yavrum. Daha önce gelecektim ama korktum gelemedim. Ben senin katilin değilim. Sana geldim, seni seviyorum canım kızım'' diyerek ağıt yaktı.

Ali Osman Cinkılıç, eşini kızının mezarının üzerinden güçlükle kaldırabildi.

''MAHALLEDE HERKESıN PARMAK ıZı ALINSIN''

Ferdane Cinkılıç, kızı Sümeyye'nin mezarını ziyareti sırasında, olayın ardından polislere verdiği ifadesinde şüphelendiği birkaç kişinin olduğunu söylemesi ve isimlerini vermesine rağmen bu kişilerin gözaltına alınmadığını iddia etti.

Cinayetle ilgili her şeyin kendisinin üzerine yüklendiğini savunan Cinkılıç, şöyle dedi:

''Mahallede yaşayan herkesin parmak izlerinin alınmasını, kızımın katilinin bulunmasını istiyoruz. Mahalledekiler benim nasıl bir insan olduğumu biliyor, ama polisler gerekeni yapmadı. Beni kötü kadın gibi gösterip rezil ettiler, çok utanıyorum. Ben çocuğumu öldürecek kadar vicdansız anne değilim. Bu kişi nerede olursa olsun, nerede yaşarsa yaşasın çıkartacağım. Benim çektiğimin bin katını çeksin, ölmesin, çeksin. Vicdanı olsaydı böyle bir olayı yapmazdı. Ben her gece ağlıyorum, psikolojim bozuldu. Ben suçlu değilim.''

'SUÇLU MUAMELESı YAPTILAR''

Ali Osman Cinkılıç, olay sonrasında polisin kendilerine suçlu muamelesi yaptığını iddia ederek, şöyle konuştu:

''9 aydır olay çözülemedi, ben ölü gibiyim. Bize sahip çıkılmasını istiyorum. Ben kızlarım için yerin yüzlerce metre altında madende çalışıyorum. Kızım Sümeyye'ye doyamadım. Diğer kızım Şule'ye kardeşinin öldüğünü yeni söyledik. Sabahları kalktığında kardeşini rüyasında gördüğünü, yüzünde yara olduğunu söylüyor. Kızım daha önce ne dersem yapıyordu ama şimdi isyankar oldu, konuşmalarıma ters cevap veriyor. Onun da psikolojisi bozuldu. Nasıl ki Münevver Karabulut'u öldüren 197 gün sonra yakalandı, bir an önce kızımın da katilinin bulunmasını istiyoruz. Zonguldak'a yeni atanan emniyet müdüründen yardım bekliyoruz. Kızımın katilini bulsun. Hiç değilse acımız biraz hafifler. Çünkü o cani dışarıda olduğu sürece bizim içimiz acıyor.''

hürriyet

Son düzenleme:
özlem bence kendıyle alaklı bırseylerın cıkmasından dolayı yalan söylüyor mesela hastalandı yine aradıklarında acmadı telı özellıklede önemli sorularda susuyor belkıde kocası bilmiyordu o adamin yanında calıstıgını o yüzden saklıyor öyle oluncada güven azalıyor sonucta o adamın alakası olmayabıloır ama en ufak konuda yalan söylüyorsa baska seylerdede söyleyebılır ama sanmıyorum bu kadın dılber gıbı olsun belkıde kımın elınde oldugunu biliyordur..serefcan olayında kadın hergün cıktı agladı ama ne cıktı cocugun gercek babasında oldugu.bence sadece acık olsun o kadında eger baska seyler ıcın saklıyorsa bıseylerı cocuguna yazık eder bır evlat kocadan yada baska seylerden cok daha önemlıdır o canı cıgeri

ben bu olayı bilmiyorum ama keşke müge de işleseymiş.bitti dimi sedanın programı, ben sevmiyorum o kadını da gezerken kanalları görmüştüm.

zaten seda sırf mügeye gıcık oldugu için böyle bi program yapmaya başladıya bi ödül töreninde karşıkarşıya geldiklerinde seda salak demişti yanılmıyosam mügeye

Ben bu Özlem denen kadından hiç hoşlanmadım...:sinifsinif:
neden çıkmıyor programa,sakladığı bir şeyler var demekki...
kötükedihüso

evet cok gicik olmustum.. öküz demisti yanilmiyorsam..hangi hakla..
aynen bende sinir oluyorum bu kadına rekabet yaratıyo

ve kendini müge ye rakip görüyo ama bu program fazla tutulmuyo

bence önce bant yayınıydı şimdide canlı yapmış istediğini yap

ama programın mügeye rakip olmaz:kahve::kahve:Çok üzgünüm çoook

bu Mügede bir veda edip programı kapatmayı beceremiyo..
çok büyük saygızıklık bence..
okadra kişi izliyor bir by demeden reklam deyip biz reklam ardından programa başlıcak diye aval aval bakıyoruz..
kınıyorum ....
:olmaz::olmaz:

Dün star tv haberleri izliyordum..

Ugur dündar,reklamlar var efendim dedi.. ardindan reklamlar basladi.

Sonra reklamlar bitti,ve ugur dündar adam insan gibi,güzel bir sekilde veda edip bitirdi programi.

Yani o 10saniye bilse olsa veda etti reklamlardan sonra.

Müge gibi devam edecegiz deyip,reklama girip,reklamlarin ardindan band oynamadi..

cok taktir ettim ugur dündar'i dün opuyorumnanaktan

evet mutluluk recetem ben de dikkat ediyorum genelde reklamdan sonra veda ediyorlar 10 sn de olsa ama bu kadar tutulan bir program ve kadın yani anlamıyorum neden biz izleyenlere deger verdigini göstermiyor.hoşuma gitmiyor hiç

Dün star tv haberleri izliyordum..

Ugur dündar,reklamlar var efendim dedi.. ardindan reklamlar basladi.

Sonra reklamlar bitti,ve ugur dündar adam insan gibi,güzel bir sekilde veda edip bitirdi programi.

Yani o 10saniye bilse olsa veda etti reklamlardan sonra.

Müge gibi devam edecegiz deyip,reklama girip,reklamlarin ardindan band oynamadi..

cok taktir ettim ugur dündar'i dün opuyorumnanaktan

aslında mail atmak lazım Mügeye..
bi veda etmeyi öğrenemediniz.
insan bakkaldan bile çıkarken hayırlı işler der çıkar ..:mymeka:

aslında mail atmak lazım Mügeye..
bi veda etmeyi öğrenemediniz.
insan bakkaldan bile çıkarken hayırlı işler der çıkar ..:mymeka:

yani dimi..

Mail olayinin ben düsünmedim degil..

Ama nedense yakismiyor ona bu hareket..

3saat boyunca izliyorsunuz sonra lapppppp suya düsürür gibi "devam edecegiz efendim"kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Back