• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yalan yalan diyecek gene bağlansa ne olacak ki. canı gönülden diliyorum inşallah bir an önce her şey ortaya çıkar.

Ya bir anne ne olursa olsun çocukları uğruna herşeyi göze alır konuşur gerçekleri

Bu nasıl bir anne anlamadım

ben de anlamadım.çocuklarını alana verilecek en büyük cezadır zaten.kocası ayrılsa ne olcak.rabbim sağsalim bulunmalarını nasip etisn. ama sağ bulunacaklarına ben inanmıyorum.

Ya o ozlem hanim bu muteahhitin yaninda calisiyor olsa, muteahhitin yigeniyim diye
konusan adam demez miydi bu ozlem benim amcamla calisti diye,
arti yigen diyor ki muteahhit degil, muteahhitin yaninda aylikli calisan bir isci,
tele baglanip ozlem'in muteahhitin yaninda calistigini soyleyen adamda muteahhit oldugunu ev aldigini soyluyor bu nasil celiski:bbo:

Soyle de birsey var tellerden adres sasirtmak icin farkli hedef gosterenler cikabilir CADIARZU

Ya o ozlem hanim bu muteahhitin yaninda calisiyor olsa, muteahhitin yigeniyim diye
konusan adam demez miydi bu ozlem benim amcamla calisti diye,
arti yigen diyor ki muteahhit degil, muteahhitin yaninda aylikli calisan bir isci,
tele baglanip ozlem'in muteahhitin yaninda calistigini soyleyen adamda muteahhit oldugunu ev aldigini soyluyor bu nasil celiski:bbo:

Soyle de birsey var tellerden adres sasirtmak icin farkli hedef gosterenler cikabilir CADIARZU

demez çünkü , onlar ayarttı amcamı dedi.daha da bir sürü şey.ne bileyim adam çok emin konuştu , doğrudur telefon gibi geldi bana

Anneyi gosterdiklerinde surekli onu da gosteriyorlar da,
hic konusmuyor da hic tepki de vermiyor merak ettim bende o kim diye.

ya valla yuh diyorum.kadın da görmüş keşke arasaymış bağırsaymış.adamın 5 çocuğu varmış.

kayeride kaçırılan çoçuklarında çok
ilğinç gelişmeler olacak bence.
dilber vakası çıkmaz inş.
çoçuklara yazık olur valla.

Back