Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

mugeye ayri bir gicigim vs yok demek istedigim yayincilik ahlakina sigmayan olaylar var davranislarinda bence Muge Serap Ezgu den biraz feyz alsin ozel denen telefonlarla belki suclu veya degil bir kadini bu denli yere vuramaz (dilberi ayri tutuyorum) resmen ozele girmiyor belden asagiya vuruyor husumeti olanlari telefona bagliyor bile bile cok ozel tel gitsin emniyete bildirsin sadece dilberde namus olayindan girdi tutturdu diye her kayip annesini boyle rezil etmeye hakki yok organ mfyasi bu cocuklari kacirdiysa Turkanin annesini milyonlarin onunde nasil akliycak Muge hanim.... farzedin Turkanin annesine tecavuz edildi bu dogru kadinda gizledi santaja boyun egdi neden cunku bizim ulkemizde tecavuz edenden cok tecavuze ugrayan magdur farzedin Turkanin annesi hayat kadini bize ne? kadinin neden bu yola dustugunu kim bilebilir kim onu kucumseyebilir kimin ne yasadigi kul ve Allahin arasindadir kimse kinayamaz zaten olayla baglanti varsa bunu meydana emniyet cikarir biz kuluz yargi mercii degiliz...............gelelim mugeye mail atmaya kim dedi atmadik okur mu okumaz cevap zaten vermez neden isine gelmez esim ve 2arkadasim dahil bu olayla ilgili cem olayi ile ilgili mail attik okumadi cunku secmece yapiyor o yuzden birakin bizde fikrimizi beyan edelim ben mesajimin arkasindayim Mugeyi samimi bulmuyorum bazen belden asagiya reyting icin vuruyor bu yayin ahlaki degil ahlaksizligidir Turkan bulunucak belki ama annesi Turkiyenin gozunde vesikali bir kadin olarak kalicak

Arti diyelim ki, Turkan'in teyzesinin beraber oldugu adam kacirdi cocuklari,
yada ne kadar dogrudur orasini Allah bilir, Turkan'in annesinin gecmiste birlikte oldugu adam yada adamlar kacirdi yahut Turkan'in annesine tecavuz eden adam kacirdi cocuklari, bunda Turkan'in annesinin yada teyzesinin ne gibi sucu olabilir,
davetiye cikarmadilar heralde, gelin cocuklari alin diye, elleriyle de teslim etmediler, adamlar pislik yaptiysa bu insanlarin sucu ne herkesin ozeli kendinedir, ve ne zaman kimin basina ne gelecegini kimse bilemez, dusunerek hareket etmek gerek,
gerci bizim millet alismis vurun abaliya :1closedeyes:

Muge hanimin da isine geliyor bakti dilber olayinda tuttu kisilerin ozelini sorgulamak devamini getirmese olmaz degil mi, programi izlenecek, reyting alacak hatun:umursamaz:

kesinlikle tadluumm katiliyorum kim ne yasamis olursa olsun cigerini canini evladini alin kacirin demez (dilber olayi haric o istisna)Turkanin annesi teyzesi kendilerini oldurmeyi yegler sanirim ben Turkanin annesini ister tecavuz magduru olsun ister hayat kadini olsun yargilamiyorum teyzeside ihanet edip bosanmis olsun buda beni baglamaz burda beni 3 masum 1avuc seker ugruna sokaga dokulmus cocuk baglar gerisi bos dusene vurdugumuz surece milletimiz cikmazdan kurtulamaz insanlari camura itmektense elini tutup lekesini temizlemeye yardim etmeliyiz insanlik bunu gerektirir ...................................Muge hanim acaba birgun tecavuze ugrasa bes parasiz sokakta kalsa ne hisseder acaba empati kuruyormu ekrandan milyarlari banka hesabina atip konusmak ahkam kesmek kolay delikanliysa ona sordugumuz defalarca yolladigimiz mailleri okusun bize cevap versin bu ulkede Dilber bu denli asaglik cikti diye her kadina ayni muamele yapilamaz bu olayda 3cocuk kayboldu 2kadin sokak kadini oldu magdurlar cogaliyor

bugün markete gittik oğluşumla aynı türkan gibi saçı kısa kesilmiş bir kız vardı ama babası annesi falan vardı yanında birde yaşı daha küçüktü..kıza o kadar dikkatli baktımdı dalmışım ailesi bana baktı bu kadın neye bakıyor diye..artık herkese suçlu her çocuğada kaçırılmış, zorla alıkonuyor gözüyle bakıyorum psikolojim çöktü resmen..

müge başlıyor hadi bakalım hayırlısı.dün izmirden ihbar gelmiş ama asılsız tabi (

12 yaşındaki miniği kaçıran adamla ilgili bir şeyler bulmuşlar sanırım reklamlardan sonra bakalım.

Bu Turkan'in ailesi neden cikmiyor ekrana CADIARZU
Oteki aile hergun ekranda,
canla basla ariyorlar, ama oteki aile CADIARZU

arif verimliyide ben çok seviyorum
nasıl kibar bir adam ya.

türkanın teyzesinden dolayı çıkmıyorlar bence.
eşini aldatmış falan diyorlar ya ondan dolayı olabilir
.

arif verimliyide ben çok seviyorum
nasıl kibar bir adam ya.

türkanın teyzesinden dolayı çıkmıyorlar bence.
eşini aldatmış falan diyorlar ya ondan dolayı olabilir
.

korktuklari ortaya cikmasini istemedikleri seyler vardir, ondan cikmiyorlardir,
su yavrular sag salim bulunsaydi:Saruboceq:

Rahmi bey de o sira hakaret mi etti iltifat mi etti anlayamadim,
(bu koca gobekli adam bu yasta size nezaket ediii diyo:bbo:)
o kadar uzun konusiii ki bazen höh oliiim naniknanik

bence de belki korktukları bir şey vardır ondan çıkmıyordur.öteki mardine kaçırılan çocukla ilgili gelişme ne acaba.kız kendi mi gitti ki ?

bence de belki korktukları bir şey vardır ondan çıkmıyordur.öteki mardine kaçırılan çocukla ilgili gelişme ne acaba.kız kendi mi gitti ki ?

Kendi gitse ne degisir canim ya, 13 yasindaki cocuktan ne beklenir ki,
olsa olsa aklina girmislerdir, adam da zaten evliymis,
koyun muhtarini aramis kizin babasiyla konus,
anlasalim kizina imam nikahi kiyalim demis:1ninca:

Kendi gitse ne degisir canim ya, 13 yasindaki cocuktan ne beklenir ki,
olsa olsa aklina girmislerdir, adam da zaten evliymis,
koyun muhtarini aramis kizin babasiyla konus,
anlasalim kizina imam nikahi kiyalim demis:1ninca:

olaya bak ya 13 yas daha eriskin degil genckiz bile olmamis bu adami ne yapmali ya birde nikah kiyicakmis

:roflol: :roflol: :roflol:
Bu kadin icinde gel gitler yasiyor :roflol:

kadin belki eskiden gercekten hayat kadiniydi belki tecavuze ugradi canli yayinda dermi hic polise anlatmistir Muge ille soyleticek once rezil edip sonra vah vah diyecek vallahi kadin kizina mi yansin rezilliklere mi yansin katmerli

bu kadının parmağı var olayla valla ben bunu hissettim.herkese diyor aklı dengesi bozuk.bir bunun dengesi yerinde.

nuraycım sen mügeyi neden sevmiyorsun bu kadar?

insanlara boyle ahkam kesmesine deli oluyorum kadinda empatinin e si yok yargisiz infaz ediyor boyle programlarda sunucu cok dikkatli olmali ama Muge bunu defalarca yapti saygisizca davraniyor kendi fikrine ters dustun mu yandin zaten agzina tikiyor laflari ustelik ona attigim mailleri sorulari Amerikada beyaz saraya atsaydim plaket yollarlardi tarafli yayini sevmiyorum yoksa insan olarak ozel bir sevmeme yok yaptigi isteki bakis acisi ama olaylari merak ettigim icin seyrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…