Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kızlar artık kaçta başlıyor müge anlı ? 9 yazıyor tv de ama.ben açtım başlamştı.

bak bak hele CAKALSIN MUGE .............................helal sana durumu bu hale getirdin en son noktayi koydun ...........................tamam 3cocuk kayboldu ariyoruz ama aileyide bu derece rezil etmeye hakkimiz yokmusmus .......................sen ne yaptik ki kac gundur samimiyetsiz ciyan uyuz oluyorum bu Mugeye

fazla oldu canım bi saatten. 9 yazıyor burada tv de yani buranın saatine göre iki buçuk saat oluyor .

alin iste bozacinin sahidi koca sesli avukat yine basladi bogurunmeye birde Turkce konussa ya Rahmi Osmanlica sozluk alicam cozmek icin

mügenin isi bu televizyonlar her zaman sorun ne olursa olsun retingi düsünür,
olayi polisden önce cözmek istiyor .
birde seyircinin böyle olaylari izlemeye bayildigini iyi biliyorlar )

bence müge gene de susturdu kayınvalideyi.müsaade etmedi konuşmasına, rencide etmesine.amaç kadın kaçırıldıysa, çocuklarda kaçırılmıştır diye düşünüyorlar.

öyle olmasa bu proramı nasıl sunabilirdi ki cnm özellikle böylelerini seçiyorlar

Intikam almak icin kayinvalide baglandi,
ne gerek vardi bunu canli yayinda acikliyacak,
sadece intikam aci vermek

tamam öyle ola bilirde ama bakin kayinvalide ne diyor,bi sene önce karsima aldim ve konustum,tehdit aliyormusun zorla birlikte oluyormusun daha o kisilerle,kocana söylerim demis......bu iftira olamaz bence :kedi:

bence bu kayinvalide ozellikle arandi bulundu yayina baglatildi kadinin cahilligi belli gelininede kinli bundan ala reyting mi olur ama hos olmuyor yayinciliginda bir seviyesi olmali

bu olay emniyette canım ben kasten yayında böyle bir şey yapılacağını sanmıyorum.emniyeti yanıltmak olur bu.

türkanin ailesi canli yayina gelmemesinin nedeni , bu kayin valide ararda rezil eder diye gelmediler,
cekindiler,
ama yinede rezil olmakdan kurtulamadilar,

kayinvalide acili bir aileye böyle bir iddada bulunabiliyorsa kini büyük demektir,
insanlar evlat acisi cekiyor,
birde namuslarina gelen onca laf,

vallahi ne olursa olsun kim ne yasamissa yasasin ama bu cocuklar nerde ne yiyip ne iciyorlar usuyorlar mi yazik ya yada onemli soru yasiyorlar mi yazik ya 3tane sabi subyan anasi ne ettiyse etti yavrunun yanindaki iki cocugun gunahi ne cildirasi geliyor insanin vallahi organ mafyasindansa boyle intikam icin kacirilip ardindan serbest birakilmalari iyidir baslarina birsey gelmeden

bence aileden deyil, organ mafyasinin isidir,
özellikle bayram günü secilmis, tüm cocuklar sokakda ,
aileden olsa komsu cocuklarini katmazdi,
ya sanki kendi yakinim
icim gidiyor yavrulara

bence ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye boşa dememişler
o yavrucaklarında sağ olduklana hiç inanmıyorum, çok pis kokular geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…