• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

allam ya türkiyede ne kadar cok olay oluyor böyle,
almanyada bu tür olaylar binde bir olur kacirilmalar yani,

simdide 12 yasindaki kücük kizi 30 yasindaki kazik kacirmis,
offfffffffffffffffffffffffff

benim gözüme yeni bir dilber vakası gibi gözüktü bu çocuk kaçırma olayı anne çelişkili konuşuyor dilberde çok yalanlar uydurmuştu ama gerçekler er yada geç ortaya çıkar

12 yaşında ki çocuğu ne yapacaklar.eş mi olur o yaşta ki çocuktan.yarabbim ya.evlatlarımızı dibimizden ayrımayalım kızlar.allahım bu ne ya ! bu yaşta ne oluyor böyle.

adam evliymiş galiba kızlar.elinde resmi nikah cüzdanı yoksa, kimse dini nikah kıymasın.

türkanın annesinin poliste para karşılığı fuhuş yaptığına dair kaydı bulunuyormuş
birde kaynana küfürmü etti ben onu duymadım ne dedi merak ettim bana özelden yazın

valla kızlar artık kimseye güvenilmiyor
müteahhit kendisiyle ilgi olmadığını ispatlamışmış yok olay günü orada değilmiş falan inanmayın bunlara dilber olayında da polis ifadelerini almıştı dilberin müteahhidiyle hurdacı sinanın sonra kaderin ama bak sonra ne oldu...
ben mügeye kızıyorum bazen ama hislerine de güveniyorum. kadın ne tahmin ediyor kimbilir ve çıkıyor da kadının tahminleri...

kim ne hal ettiyse etti 3tane cocuk bu ya esim kizimi bazen oyun gruplarina goturuyor 15dkk gec kalsalar tel elimden dusmyor ne zaman sokakta gorunuyorlar icim rahatliyor asyayi ocakta haftada 2gun krese vericem sanirim artik kapida beklerim alana kadar sizofren olucam ya bu gidisle birde kotu olsun iyi olsun namuslu veya degil ama sonucta evladi gitmis (dilber haricinde o konu disi agir bir psikopat)ici nasil yaniyordur bizim bukadar burada icimiz yaniyorken

kim ne hal ettiyse etti 3tane cocuk bu ya esim kizimi bazen oyun gruplarina goturuyor 15dkk gec kalsalar tel elimden dusmyor ne zaman sokakta gorunuyorlar icim rahatliyor asyayi ocakta haftada 2gun krese vericem sanirim artik kapida beklerim alana kadar sizofren olucam ya bu gidisle birde kotu olsun iyi olsun namuslu veya degil ama sonucta evladi gitmis (dilber haricinde o konu disi agir bir psikopat)ici nasil yaniyordur bizim bukadar burada icimiz yaniyorken

bencede dilberle karşılaştırlımaz
bu kadın ayılıyo bayılıyo..
dilberin gözünden bir damla yaş çıkmamıştı.:1shok:

kızlar kim kimn kızını kaçırmış nikah falan yazmşınız

günah olmasn ama sahte ayılıp bayılma olabilir adam ne dedi evine gittim hala uyuyodu dedi insan nasl rahat uyur

Ben türkiye de kayıp vakaları diye bir makale okumuştum ..Bahsedilene göre çocuk kaçırma olayları en çok bayramlar da oluyormuş....yani organ mafyası herkesin aklına ilk gelen oluyor ama inşallah bulunurlar, inşallah...

kızlar ya etiketleri okurken koptum gülmekten..:))
kaparken by de müge haaa bunu yazanı tahmin edebiliyorum okumuştum..
bir kaç seçmecede ben yazdım...:))

bak bak hele CAKALSIN MUGE .............................helal sana durumu bu hale getirdin en son noktayi koydun ...........................tamam 3cocuk kayboldu ariyoruz ama aileyide bu derece rezil etmeye hakkimiz yokmusmus .......................sen ne yaptik ki kac gundur samimiyetsiz ciyan uyuz oluyorum bu Mugeye

gerçekleri öğrenmek için ekran karşısına geçiyoruz.ama siz çoğu yorumunuzda müge ye çatıyorsunuz. kuzum bi alıp veremediğiniz varsa mügeyle mail adresine yazın. genelden girip özele çekiyorsunuz konuyu...
....

carefully muge'nin bu tavirlarina bende kil oluyorum,
son noktaya varasiya kadar kisilerin ozellerine giriyor, sonra da
bizi ilgilendirmez bu sizin ozeliniz diyor,
eee madem o denli ozel gelen telleri emniyete sevketsinler
reyting ugruna konusuyorlar ...

Back