Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

tabii canım bu senin düşüncen.aslında empati yapıyor ama program sunuyor sonuçta tabii reyting alacak şeyleri sorgulayacak.çoğu sunucular böyle.kendi düşüncelerini çok belli ediyor çünkü kendi yerine koyuyor o yüzden bence öfkesi bu kadar fazla oluyor.ben de böyle düşünüyorum.
telefona bağlanan bağlanana .bakalım bu işin sonu neye varacak.

aynen valla.bakalım bu işin sonu ne olacak.ne olursa olsun ama o yavrular sapsağlam bulunur inşallah.zaman geçtikçe umut azalıyor.

valla bende çok bakamadım sensim ama şu türkanın annesi varya özlem hanım...
o kadından hiç hoşlanmadım...

gelde delirme ya nerde bu cocuklar kac gundur ne yer ne icerler yada en onemlisi yasiyorlar mi 9.gun olmus kesinlikle yasiyorlar mi supheliyim

yok kızlar bir gelişme sadece, müge türkanın annesine bu çocuklar sağ değil diye ısrar ediyor.

kizlar bunu yapan tanidik olsa intikam olsa arar ohhh der gordun gununu der zaferini illaki belli eder kusar yani ama bu is organ mafyasiysa zaten ses seda cikar mi cesetleri bir cukura atilir yillarca bulunmaz ama ozlem belliki birseyleri sakliyor bu acik ama bu is daha derin

kimden bahsediyor müge kızlar?
kafam karıştı
kimi mahkemeye vermiş kimmiş o ilişkileri yüzünden çocuğunu aramaktan vazgeçen?

kızlar bu mügenin bahsettiği mahkemeye verdim dediği proramcı kim acaba kadın diyor ama adını vermedi seda mı yoksa

senağlamasenağlamasenağlama
ben de artık yaşamlarından umudumu kestim...
ve bence bu mütahitle alakalı yoksa adam neden tel açıp kendini aklamaya çalışmasın...
o yayındaki anne haklı bence...
aslında öznurun çocuklarını kaçırmak istiyorlardı ama tamamen yanlış çocuklar kaçırıldı ...

Ikinci ibo, kisisel sorunlarini genele tasiyor muge hanim, "serefsizmismis" ee bizene canim
senin kisisel sorunlarindan:1closedeyes:

önceki ilişkileri uğruna çocuklarını aramaktan vazgeçen annelere dedi o lafı.böyle anneler var dedi.ilişkilerini örtbas etmek uğruna yani.

çok karışık hayatlar neler çıkıyor neler

umarım çocuklar sağsalim bulunur biran önce olan çocuklara oldu yine büyüklerin hatasını onlar çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…