Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

dilberin hayatıda deşifre edilirken ben kızıyordum,bu kadarda olmaz diyordum ama sonucu görünce bir bildikleri varmıştı diye düşündüm

ben sabah gazetesinde okudum kizlar adi gecen mutahit emniyete ifade vermis ve serbest birakilmis ilgisinin olmadigi ispatlanmis adam baska yerde oldugunuda ispat etmis yaziyordu ama hala Muge alkis alicak tek namuslu kadin kendisi ya olayi sacma yerlere cekiyor evet aile karisik belliki bazi seyler yuz kizartici ama Muge ninde her olayi boyle reyting malzemesi yapmasi sacma adamin ilgisi olmadigini emniyet belirleri hala mutahit diye konusuyor

aynen katılıyorum nuraycım yoksa bulurlardı şimdiyeye kadar her yeri araştırmışlara.s.

aynen katılıyorum nuraycım yoksa bulurlardı şimdiyeye kadar her yeri araştırmışlara.s.

degil mi ama dermancim yani bu mutahit kelimesini buraya duyuran emniyetede duyurur onlar muge gibi konusmaz daha etkili ifade alirlar adam ispat etmiski ifadesini alip serbest birakmislar yoksa adami tutup heryeri ararlardi bence Turkanin ailesindeki kadinlarin masallahi ver ama cocuklarin kacirilmasinda ilgisi yok bu is yasak ask ,intikam gibi isi degil bu cocuklar mafya tarafindan kacirildi.....................bakin bu cocuklarin amaci seker cikolata toplamak farzedin adamlar minubusle yanasti dedilerki size seker cikolata vericez ama biraz uzakta kalmis seker paketi gelin gidip birlikte alalim sizi evinize birakiriz dedilerse cocuk bunlar biner hayir demez ki amac zaten daha cok seker yani, tanidik olsun olmasin cocuklar arabaya bir sekilde biner

abovvvv kadın söyler mi canlı yayında ben tecavüze uğradım diye.yazık yavrulara ya (

kızlar ailede neler çıkıyor bune biçim aile ya neler var neler aaaaaaaaaaa şok oldum türkanın anneside tecavüze uğramışdelikafadulden

offf ya aileyede bak Avrupayi gectik birde onlari yasadiklarini ayiplariz halimize bakin en halk insanlarindan ne hikayeler cikiyor ne demek lazim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…