Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kızlar bizde burda toplandık kimimiz avukat kimimiz psikolog olduk mübarek:roflol::roflol:topluca bir program yapsak reyting rekorları kırıcazalkisalkisalkis

çok bilmişlerin sonu ama akıllanmıyorlar.anne ablaya sevgi göstermişte onamı göstermemiş.dediği gibi kendince penbe hayallerinin peşine gitti.herşeye kolay ulaşmak istedi.bence şikayet ettiği adamın yakınlarından korkup programa çıktı

öyle dioya her genc kızın toz pembe hayalıymıs kıyafet para içki kuaforr... -tatlicadiarzu-
ya bızmı anormaldık böle hayal kumadık bumu anormall :uhm:
ustelık bunları 13 yasında dusunuyooo pess dıyorumm klava:

sarubocegim ama gecen hafta 3gun boyunca rahmi bey muge yuz ifadeleri ile farkliydi insana kadinin oldugune soyleyen mimikleri vardi hatta topikte ortak dudunce bilindiginden yanaydi ondan oyle dedim o insan aci cekerken ya soylenmeli yada kesin bir dille henuz bir sey yok denmeli boyle ortada kaldik muge ye gelince haklisin iki tarafta birbirine saldirir ama mugeye bunu kemara onunde yasamak yakismadi demistim o zmanlar ama dedigin gibi tabi kotu seyler yasamistir illaki.............................bu arada hastayim senin su bebisine sap sap opesim geliyor masallah Allah nazarlardan saklayin

aynen katılıyorum canım kaydirigubbakcemile5alışmış artık aklı başına gelmemiş daha pembe düşler peşinde kıyafet bilmem ne özentiside var ALLAH akıl versin:Saruboceq:

bu kızın psikolojik sorunları var normal değil bu kız...hattaa bu kız bence meşhur olmayı düşünüyor şöyle güzel bir dizide başrol oyuncusu olabileceğini düşünüyor sanırım:) ,

ama gerçekden bu kızın psikolojik durumu hiç iyi değil..bu kız geri aynı hayatına döner..dedi dersiniz...

kızlar bu özentilik neden oluyor acaba ..ben hiç öyle bişi yaşamadım tamam hayallerim oldu fakat bu şekilde aslaa....ve bu şekilde olanlarda nasıl olduğunu merak ediyorum anne babanın hatasımı diye düşünüyorum 7 aylık bir kızım var inşallah özenti peşinde olmaz inş...

kızlar bu cinayetide işlemediler bugün merak ediyorum sanırım bi gelişme yok...ama cuma günü güzel yerde kalmışlardı.... nerden geldi bu kız şimdi:))))

kızlar bu cinayetide işlemediler bugün merak ediyorum sanırım bi gelişme yok...ama cuma günü güzel yerde kalmışlardı.... nerden geldi bu kız şimdi:))))

program bıtıcek hala hatasını kabul etmeyen kızla ugrasıyolar...
gülizarı kesın öldürdüler bence...

Ben bunların aile baskısından yanlış arkadaş seçimlerinden parasızlıktan ilgisizlikten olduğunu düşünüyorum.Ayy ben bile korkar oldum 21 yaşımda daha evlendmedim bile böyle çocuklarla uğraşmak çok zordur heralde Allah sabır versin valla CADIARZU

Farkındalığı cinsel açıdan yüksek kızların sonu böyle mi oluyor ne ?lmaz:

ben bunlara yenı nesıl dıyorum valla ergenlıge erkenden gırmeye baslandı herseyın farkındalıgı cok erken basladı ama ısteklerı aşırı olupta korkusu az olursa aılede saldım cayıra yaparsa malesef dedıgın gıbı son bu oluyooo lmaz: cok yazıkkklmaz:

aminn canım....

kesin öldürüldü o ama nasıl acaba parçaladılarmı kadını yoksa evden nasıl çıkaracaklar...

hiç birşeyi kabul etmediğine göre meşhur olmak istiyor

aminn canım....

kesin öldürüldü o ama nasıl acaba parçaladılarmı kadını yoksa evden nasıl çıkaracaklar...

bence evde yaptılarsa kesın parca parca cıkarttılar ondada kesın taştanın parmagı avrda ıspatlayamıyolar.. lmaz:
dısarda yaptılarsada daha kolay olmustur:1no2:
bence su kazdıkları arazı varya oraya fılan gomduler gıbı gelıyoo:uhm:

çok saçma olur oraya gömdülerse..bence ordan bişi çıkmayacak...bence bu taşdanın başka sevgilisi daha verdı..ve gülizar bunu öğrendi...bunun işin kavga ediyorlardı...ve kaza sonucu öldürdü bence kadını...acaba taşdan karısını dövermiydi??? bence bunu sormaları lazım taşşdanın karısına...

taştanı sıkıştırmaya başladılar haklı olarak bu kadar yalandan sonra

:roflol::roflol: valla dedektıf sorularından farkı yok sorularının sırnaşık şey
baska sevgılı karısını dövermıydı delikafadulden süpersinnnn
adam resımde elele degıldık dıo göz göre göre sence bu sorulara nasıl cvb verırrrr şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…