• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

avukat kızdı sevda ya bu arada kızın kdı sevda değil leman sanırım ablası leman diyor

evet ya bu kız çok dik başlı..
alacan sopayı dövecen..
nerelere düşmüşsün hala dedin demedin davası yapıyosun..
mügenin yerinde olsam derim yaşadıklarını düşün bi önce diye

bu sevda kendısı ıcın bısey yapılmasını ıstıyo ama aılesıne karsı hala agresıf davranıyooo cok bencıl bı kızzz bence... tamam aıle sana sırt cevırmıs ama anne aksı bıseymısde abla öle gorunmuyoo bence...

Hakkaten bu kız kendisi için bişeyler bekliyo iş bulsunlar kalacak yer ayarlasınlar onun için aramış tlfonla aradığında annemin kokusunu özledim ablamın yüzünü unuttum ben ulaşamıyorum kimseye diyodu şimdide hayır gitmek istemiyorum diyo :oklava:

Mugede Gulizarin oldugunu bilip hala evladindan boyle saklayip reyting icin uzatiyorsa bu gazetecilik insanlik degil gunah umutlu gozlerle oturuyor samimi veya degil sonucta kotude iyide olsa anne umutla bekletiyorsa ayip bence artik sonuclari paylasmali

hadi müge reyting için saklıyorda polistemi saklayacak yapmayın ya yapmayın

evet bu kız televizyona meşhur olmak için çıkmış

kız o kadar şey yaşamış hala ders almamış hala cevap veriyor herkese

RAHMİ BEY DOĞRU SÖYLÜYOR BRAVO VALLAalkisalkisalkisalkisalkisalkisAYYYYY ŞU KIZII EŞŞEK SUDAN GELENE KADAR DÖVCENN MAL YAA İSTEMİYORUM DİYO DEFOL GİT O ZAMAN BİLMEM NERDE ÇALIŞ APTAL.13 YAŞIDA YEMİŞ HALTI TECAVÜZ DEMİŞ GELMİŞ BURDA KONUŞUYO ÇOK BİLMİŞ UKALAA:kızgın::kızgın:

Sengül'ün yerinde olsaydim su kiza bir tokat atardim.. Kiz annesinin derdinde her gün geliyor, manyagin teki gelmis "istemiyorum istemiyorum"

Bosu bosuna mesgul etti ya.. yollayin gitsin, sinirlendirmesin böyle.. 2saatdir bos bos konusuyor, git ya kizim gitttttt

hata yapmamıs kendısı :) neynnn daaa 18 yasındasınn tut o agzını tut dılını
ananın yanına gıt yada ablanlarla yasaa...
kendı istediğini yasamıs resmen

Off sinir oluyorum böyle asi dik başlı ergenlere herşeyi ben bilirim havasında şu kız valla boğasım geldi ettiğini çekiyo işte hala suçlayacak birisini arıyo düşmüş erkeklerin peşine başına gelmedik halt kalmamış o zamanlar aklın nerdeydi be salak

hani bu kıza ailesi telefonları açmıyordu.kimseye ulaşamıyordu hepsi yalanmış.hayatı gibi

ablasıda gelmiş oralara helal olsun vallahi..
istemese gelmez yani dimi
o pis yollardan kurtulmak istese ablasına koşardı o müdürlük istiyor bence:))

ŞU APTAL KIZ LAFTAN ANLASADA GÜLİZAR HANIMA YER VERSELER ŞURDA KALDI YARM SAAT.BU SALAK KIZI GÜNLERCE ÖNÜNE ALIP KONUŞSAN YİNEDE ANLAMAZ.DEFOLSUN GİTSİNNN :umursamaz::kızgın:

Hakkaten bu kız kendisi için bişeyler bekliyo iş bulsunlar kalacak yer ayarlasınlar onun için aramış tlfonla aradığında annemin kokusunu özledim ablamın yüzünü unuttum ben ulaşamıyorum kimseye diyodu şimdide hayır gitmek istemiyorum diyo :oklava:

özlediğini bile sanmıyorum.. arada bı depreşiyodur ama hiç istekli değil ...

ablasıda gelmiş oralara helal olsun vallahi..
istemese gelmez yani dimi
o pis yollardan kurtulmak istese ablasına koşardı o müdürlük istiyor bence:))

valla yaa ıstese gelmez.. hayır yası hala buyuk degılkı hala hata yapar pozısyonda..
daha 18de ıkı kere evlenmıs yazık yaa....kendıne hıcmı acımıyo bu ınsanlar..
deidğim gibi özlememiş bile o ailesini bana yardım edıp ıstanbulda ıs bulurlarmı ayagı yapıyo bence:oklava:

Ailesi kabul etse ne olacak sanki bu arsız en fazla 2 ay durur sonra başka bi erkeğin peşine düşer yine çünkü küçük yaşta alışmış hala farklı arayışlar içinde birisi gel ben sana şu kadar paraya iş sağlarım desin hemen inanır yarım akıllı

Back