Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ramazan olamasa erken kalkarım.ramazanda müge için kalkıyorum

Şeniz

müge olmasa 11 e kadar kalkmam ama müge iiçin kalkıyorumkaydirigubbakcemile

ben vallah esimi ise yolluyorum, müge icin geri uyumuyorum 1saatligine degmez, zaten simdi yatsam kalkamam diyorum bekliyorum programin baslamasini kaydirigubbakcemile3

ama ögleden sonra biraz kestirebilirim kaydirigubbakcemile3

günaydın güzelleropuyorumnanaktanyawww sabah eşimi işe gönderdim uyumayayım diye kitap okuyodum yine uyuyakalmışımklava:sabah bana bi bağırıverin 10 da kalkayım:mymeka:

günaydın kızlar
bende uyuyakalmışım yaaa
haftasonu çok yoruldum hastanede geçti günlerim.gülizar ile ilgili bi gelişme yok sanırım

Gunaydin kizlar yine basini kacirdim Asyayi derle topla yedir icir anca popomu yere koydum sukur artik netten izlerim basini ay bu Muge de ornek ogrenci dogru Mehmet mulayim kisilik nasihat nasihat unuttu bosanma davasinda adliye onunde kayinpederi ile sacsaca basbasa mahalle kavgasi ettigini adam Mugenin taksiye binmesinin ardindan bas bas bagiriyordu bundan Allah kurtardi oglumu diye simdi herkeze bir akil akil aklini kendine sakla muge hanim deve yuku ile para almasan acaba ilgilenirmiydin su kiz yanina gelip sokakta derdini acsa bir tekmede sen sallarsin

yazık yaa.. gencecik hayatlar nasılda yok olup gidiyor..hayaller,umutlar... ailelere çok iş düşüyor bu noktada.

gerçektende gülizarın kardeşi inanılmaz paracı..o vık vık konuşan adam çıkmasın nolur ya..insanın çıkıp boğası geliyor.
kızı gerçektende zayıflamış baya bi..yazık ya,Allahım bu mübarek günlerde sonucu göstersin inşallah ama bence öldü..içim acıdı yaazrken...

Mugede Gulizarin oldugunu bilip hala evladindan boyle saklayip reyting icin uzatiyorsa bu gazetecilik insanlik degil gunah umutlu gozlerle oturuyor samimi veya degil sonucta kotude iyide olsa anne umutla bekletiyorsa ayip bence artik sonuclari paylasmali

bu sevda kendısı ıcın bısey yapılmasını ıstıyo ama aılesıne karsı hala agresıf davranıyooo cok bencıl bı kızzz bence... tamam aıle sana sırt cevırmıs ama anne aksı bıseymısde abla öle gorunmuyoo bence...

ben bildiğini sanmam nurayım..bilse saklamaz müge..
evet ya ne acı şeyler yaşadı adam rezil etti boşanmak istemedi hatta ozaman şenayla program yapıyordu kanal d de acı acı bağırmıştı ya benim canım tehlikede filan diye..

yürü beeee amcam beee kaydirigubbakcemile5 adamın adını unuttum ısteee ne guzel konustuu kız daa ne ıstedıgını bılmıyooo

Bencebu sevda ıkıyÜzlÜlÜk yapıyo yalan sÖylÜyo kendısı ıstıyo bÖyle yaŞamayı kımse Çewıremez yolundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…