Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol::roflol: valla dedektıf sorularından farkı yok sorularının sırnaşık şey
baska sevgılı karısını dövermıydı delikafadulden süpersinnnn
adam resımde elele degıldık dıo göz göre göre sence bu sorulara nasıl cvb verırrrr şakkıdı
ben olsam fotomontaj var o resimde derdim hihihihihi:)))))))))
valla ben merak ediyorum bu olayı...şu dilbermiydi ne o olaydada o kadının suçlu olduğunu biliyordum ki taaa şu milli piyango olayından sonra anlamışdım iyice bi anne evladı için yanmazmı yaaa ..
bu olayıda merak ediyorum kim neden nasıl öldürdü...:)) hafta sonu girdi araya çok merak ettim vallaa:))
Allah'im beni af etsin ama su Sevda'yi sevemedim..hic öyle bir huyum yoktur, ama bu kizdan hic elektrik alamiyorum ya...
bu kız anca şu sözü haketiyor başkada bir şey değil. sevgi mevgi istiyorum lar bahanekötükedihüso
Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirle uslanmayanı hakkı kötektirklava:klava:klava:
Müge Anlı " devam edeceğiz " dedi ve reklama girildi. sorasında jenerik çıktı. Program sona ermiş.
Yavaş yavaş sıkıldım ben bu işten.. Canlı yayıncılık kolay değil biliyorum ama o Sevda mı Leman mı ne, onun gibilerle konuyu götürmeye çalışmaları şişirme gibi geliyor bana.
Emniyet bence Gülizar meselesinde bunlara biraz durun dedi. Yazık kızı de hep orada.
Çok yıpranmış belli. İnsan annesinin öldüğünün tahmini ile kaç gün yaşar ? Allah sabır versin,
Sonuçlansın artııkk. Bu işin tadı tuzu kaçıyor
yarın sabah yorumlarımla burda olacğım kızlar bekleyin beni:)))))))))))
kızımda uyandıı...akşama misafirde var bi yandan iş....yaa bu birsen emlakçı evli değilmiş...bilmiyorum artıkın ....bu olay bu emlakçı taşdan arasında çözülecek...bugün yeni bir olay çıkdı...gülizarın üstüne alınacak arsa taştanın üzerine nasıl alınır....bir daha işlemlerin yapılması gerekmiyormu..hattaa onlar evli değillermi diyordu emlakçı ama gülizarın üstüne alınıyor...acaba vekalet olduğu için gülizarın işlemlerini yürütebiliyormu..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Şeniz:lepi:vereliniortaka.s.
ben bugün hiç bişey anlamadım..o sevda cadısına adam akıllı sopa çekeceksin..kazıdanda birşey çıkmayacak bence çıkacak olsa taştan efendi ya kaçardı ya teslim olurdu birşey olurdu yani..birde şunu düşünün taştan öldürdü diyelim götürüp herkesin şüpheleneceği bir yeremi gömer yoksa kimsenin bilmediği bir yeremi...gülizar hanımı evde parçalamış olma ihtimalide olamaz gibi geliyor bana sadece banyoda birkaç tane kan damlasıylamı parçaladı nasıl temizledi oraları..birde bir bayan aramıştı mezarlıkta taştanı gördüm diye o konu hakkındada gelişme yok..
arkadaşlar münevver olayında her yer kandı temizlik yapıldığı halde kan bulundu..bu adam gülizar hanımı evde parçalamış olsa şimdiye 100 kere yakalanırdı..bence ya kadını dövdü bu kadın bayıldı bir yere çarptı kafasını küvetteki izler onun izi..ya da boğdu falan yani kansız bitti bu iş..sonrada çıkardı evden..
aynennn çok haklısın kelimesi kelimesine katılıyorum...
kesinlikle şişirme yapıolar artık..
ve şu mügenin dewam edicez kelimesini duymamak için o anda kapatıyorum son bölümünü seyretmiyorum..sinir olmaya başladım ,iyice..sanki bizi adam yerine koymuyo gibi..program yapmak için yapıyo gibi...insan bi iyi günler falan diler...