• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

acaba taşdan evden çıkarken elinde bişiler oluyormuydu...valiz gibi torba gibi...hani kadını parçaladıysa nasıl çıkaracak böyle ..ne iğrenç bişi yabunları yazarken bile içim acıyor...yaa birde parçalasa kadının kanı durmazki yaaa ....birde nasıl vicadn böyle bişi yapabilir.geçi öldürdüyse bunuda yapar sanırım..

birde şu emlakçı birsen var yaa onunlamı arasında bişi vardıki ..emlakçıdan geldikden sonra kavga ediyorlar çünkü...acaba kadınımı kıskandı gülizar...kavganın sebebi bu olabilir....

birde çarşamba sabahı tapuda olduklarını söyledi emlakçı ama taşdan o bağ evinde olduğunu kepçeci söyledi..inanılmaz yalanlar var..neden bişi yapamıyorlar...bence taşdanı sorguya alması lazım emniyetin.. daha neyi bekliyorlar anlyamadım...

:roflol::roflol: valla dedektıf sorularından farkı yok sorularının sırnaşık şey
baska sevgılı karısını dövermıydı delikafadulden süpersinnnn
adam resımde elele degıldık dıo göz göre göre sence bu sorulara nasıl cvb verırrrr şakkıdı

ben olsam fotomontaj var o resimde derdim hihihihihi:)))))))))

valla ben merak ediyorum bu olayı...şu dilbermiydi ne o olaydada o kadının suçlu olduğunu biliyordum ki taaa şu milli piyango olayından sonra anlamışdım iyice bi anne evladı için yanmazmı yaaa ..

bu olayıda merak ediyorum kim neden nasıl öldürdü...:)) hafta sonu girdi araya çok merak ettim vallaa:))

bitirirken devam edicez demese müge ya:(
normal çıkıp dese bittti diye..
hem bu kadar zaman yetmiyor biraz daha uzatılmalı bence..
3 saat neki ya..
sabah 8 gibi başlasa 1e kadar devam etse mesela..

ben olsam fotomontaj var o resimde derdim hihihihihi:)))))))))

valla ben merak ediyorum bu olayı...şu dilbermiydi ne o olaydada o kadının suçlu olduğunu biliyordum ki taaa şu milli piyango olayından sonra anlamışdım iyice bi anne evladı için yanmazmı yaaa ..

bu olayıda merak ediyorum kim neden nasıl öldürdü...:)) hafta sonu girdi araya çok merak ettim vallaa:))

aynen valla dilberde belliydi cok kadın gözyası bıle dökmemişti...:olmaz: cok sogukkanlıydı tıpkı tastan gibi.. bundada var yani..:ecrin_bebek:

evet mügede son vermeli devam edeceğiz sözüne

Müge Anlı " devam edeceğiz " dedi ve reklama girildi. sorasında jenerik çıktı. Program sona ermiş.

Yavaş yavaş sıkıldım ben bu işten.. Canlı yayıncılık kolay değil biliyorum ama o Sevda mı Leman mı ne, onun gibilerle konuyu götürmeye çalışmaları şişirme gibi geliyor bana.

Emniyet bence Gülizar meselesinde bunlara biraz durun dedi. Yazık kızı de hep orada.
Çok yıpranmış belli. İnsan annesinin öldüğünün tahmini ile kaç gün yaşar ? Allah sabır versin,

Sonuçlansın artııkk. Bu işin tadı tuzu kaçıyor

Allah'im beni af etsin ama su Sevda'yi sevemedim..hic öyle bir huyum yoktur, ama bu kizdan hic elektrik alamiyorum ya...

bu kız anca şu sözü haketiyor başkada bir şey değil. sevgi mevgi istiyorum lar bahanekötükedihüso
Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirle uslanmayanı hakkı kötektir:oklava::oklava::oklava:

bu kız anca şu sözü haketiyor başkada bir şey değil. sevgi mevgi istiyorum lar bahanekötükedihüso
Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirle uslanmayanı hakkı kötektir:oklava::oklava::oklava:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yarın sabah yorumlarımla burda olacğım kızlar bekleyin beni:)))))))))))

kızımda uyandıı...akşama misafirde var bi yandan iş....yaa bu birsen emlakçı evli değilmiş...bilmiyorum artıkın ....bu olay bu emlakçı taşdan arasında çözülecek...bugün yeni bir olay çıkdı...gülizarın üstüne alınacak arsa taştanın üzerine nasıl alınır....bir daha işlemlerin yapılması gerekmiyormu..hattaa onlar evli değillermi diyordu emlakçı ama gülizarın üstüne alınıyor...acaba vekalet olduğu için gülizarın işlemlerini yürütebiliyormu..

Müge Anlı " devam edeceğiz " dedi ve reklama girildi. sorasında jenerik çıktı. Program sona ermiş.

Yavaş yavaş sıkıldım ben bu işten.. Canlı yayıncılık kolay değil biliyorum ama o Sevda mı Leman mı ne, onun gibilerle konuyu götürmeye çalışmaları şişirme gibi geliyor bana.

Emniyet bence Gülizar meselesinde bunlara biraz durun dedi. Yazık kızı de hep orada.
Çok yıpranmış belli. İnsan annesinin öldüğünün tahmini ile kaç gün yaşar ? Allah sabır versin,

Sonuçlansın artııkk. Bu işin tadı tuzu kaçıyor

aynennn çok haklısın kelimesi kelimesine katılıyorum...

kesinlikle şişirme yapıolar artık..
ve şu mügenin dewam edicez kelimesini duymamak için o anda kapatıyorum son bölümünü seyretmiyorum..sinir olmaya başladım ,iyice..sanki bizi adam yerine koymuyo gibi..program yapmak için yapıyo gibi...insan bi iyi günler falan diler...

ben bugün hiç bişey anlamadım..o sevda cadısına adam akıllı sopa çekeceksin..kazıdanda birşey çıkmayacak bence çıkacak olsa taştan efendi ya kaçardı ya teslim olurdu birşey olurdu yani..birde şunu düşünün taştan öldürdü diyelim götürüp herkesin şüpheleneceği bir yeremi gömer yoksa kimsenin bilmediği bir yeremi...gülizar hanımı evde parçalamış olma ihtimalide olamaz gibi geliyor bana sadece banyoda birkaç tane kan damlasıylamı parçaladı nasıl temizledi oraları..birde bir bayan aramıştı mezarlıkta taştanı gördüm diye o konu hakkındada gelişme yok..

arkadaşlar münevver olayında her yer kandı temizlik yapıldığı halde kan bulundu..bu adam gülizar hanımı evde parçalamış olsa şimdiye 100 kere yakalanırdı..bence ya kadını dövdü bu kadın bayıldı bir yere çarptı kafasını küvetteki izler onun izi..ya da boğdu falan yani kansız bitti bu iş..sonrada çıkardı evden..

yarın sabah yorumlarımla burda olacğım kızlar bekleyin beni:)))))))))))

kızımda uyandıı...akşama misafirde var bi yandan iş....yaa bu birsen emlakçı evli değilmiş...bilmiyorum artıkın ....bu olay bu emlakçı taşdan arasında çözülecek...bugün yeni bir olay çıkdı...gülizarın üstüne alınacak arsa taştanın üzerine nasıl alınır....bir daha işlemlerin yapılması gerekmiyormu..hattaa onlar evli değillermi diyordu emlakçı ama gülizarın üstüne alınıyor...acaba vekalet olduğu için gülizarın işlemlerini yürütebiliyormu..

Ay benım kafam hıc almıyor yok arsa onun ustune yok yarısını bu aldı ustune..vs Ama suda var kı hem vekalet var tastanda hemde gulızarla soyısımlerı aynı... evlıyız deseler bıle bı otelde vs kalmak ısteselerde kımlıkte ıkısıde evlı ve soyısımlerı aynı... Aslında buda degerlendırılebılır...

ben bugün hiç bişey anlamadım..o sevda cadısına adam akıllı sopa çekeceksin..kazıdanda birşey çıkmayacak bence çıkacak olsa taştan efendi ya kaçardı ya teslim olurdu birşey olurdu yani..birde şunu düşünün taştan öldürdü diyelim götürüp herkesin şüpheleneceği bir yeremi gömer yoksa kimsenin bilmediği bir yeremi...gülizar hanımı evde parçalamış olma ihtimalide olamaz gibi geliyor bana sadece banyoda birkaç tane kan damlasıylamı parçaladı nasıl temizledi oraları..birde bir bayan aramıştı mezarlıkta taştanı gördüm diye o konu hakkındada gelişme yok..

arkadaşlar münevver olayında her yer kandı temizlik yapıldığı halde kan bulundu..bu adam gülizar hanımı evde parçalamış olsa şimdiye 100 kere yakalanırdı..bence ya kadını dövdü bu kadın bayıldı bir yere çarptı kafasını küvetteki izler onun izi..ya da boğdu falan yani kansız bitti bu iş..sonrada çıkardı evden..

yelizciğim bu konuda hemfikiriz canımvereliniortak
bencede bu kadın evde kesilme öldürme işi değil. meğer bir kaza sonucu banyodan parayı alırken filan düşüp yada itip ölsün:umursamaz:
bu taştan denen şahıs öldürdü diyelim bu kadar tutarsız yalanlardan sonra niye tutuklanmıyor. buda bir muammakafamçokkarıştı
acaba birisi kaçırdıda taştanın pisliklerini ortayamı çıkarmak istediki desemmmm şimdiye kadar bununda bir sonucu olurdu:delphin:

birde mügeninde dediği gibi niye hep alt komşusu gördü. başka oturan yokmu sanki binada.
yoksa onlarmı bişi yaptı vallaha ben herkezden şüpelenir oldum bunca olaylardan sonra:jeyyar:

aynennn çok haklısın kelimesi kelimesine katılıyorum...

kesinlikle şişirme yapıolar artık..
ve şu mügenin dewam edicez kelimesini duymamak için o anda kapatıyorum son bölümünü seyretmiyorum..sinir olmaya başladım ,iyice..sanki bizi adam yerine koymuyo gibi..program yapmak için yapıyo gibi...insan bi iyi günler falan diler...

Evet bugünki Program kapatışı böyleydi. Hiç hoş olmadı.

Back