Allah kımsenın başına vermesın...Ne evlat acısı ne ana baba acısı...İnsanın böyle dengesi bozuluyor demek ki...
Sureyya efendi o essek bigi aniran dilini kokunden testereyle kesipte supriz yapsa nasil bagirarak konusuyor acgozlu embesil kizi umrunda degil parayi alip ailece Amerikaya yerlesicem deyip Cemil baran denen adama soylemis birde surekli adama para Balat is bankasi hesabima yatmadi mi diyede SIKIStirip durmus nasil bir yasam formu bu ya insan demiyorum bile
Sureyya Bey tamam acısını cok fazla gözler önunde yasıyor,ediyor ama ne de olsa ölen onun yavrusu canı...Para mevzusunda da bende cok sasırmıstım kızmıstım kendımce ama yavas yavas acıga cıkıyor...Haksız oldugu yerlerde cok bu arada ama ben yınede acılı bır babanın acısı kımsenın başına gelmedıkce kımse anlayamaz dıyorum...Allah kımsenın başına vermesın düşmanımın bile ama cok zor cokk...
her ınsan acılarını farklı yasar,kaldı kı bır anne baba nasıl bagırmasın nasıl ısyan etmesın... Keske bıraz daha sessız kalabılselerdı dıyecegım ama bu kadar pesınde olmasalar bu kadar hızlıda bazı calısmalara baslanmazdı...
ay kutunun içinde kanlı testere varmış acaba o testere gercek testeremi kendimi almış kanlamış getirmiş acaba olay testeremiki merak eddim :S
Adami kinamamak lazim..
ne demek ya, kizin öldürülüyor, hemde cok cok cok cok kötü bir sekilde..
Allah düsmanima vermesin bu ne demek ya..
Münevver benim ne arkadasimdi, ne akrabagim, ama bu sekilde öldürülmesi tüylerimi diken diken ediyor düsündükce.
Ben böyle kötü olurken, kendi öz babasi nasil olsun? Her gün, her saat, her dakika bunu düsünürken, adam ne yapsin? Nasil kafayi yemesin?
Adam ne yapacagini sasirmis, akli yerinde degil ki..
Saglikli düsünemedigi zaten konusmalarindan belli, millet kafayi 3milyon Euro'ya takmis.
MS dernegine bagislayacaktim diyor, sisli subesinin haber varmis daha önceden.
Para konusu beni acikcasi pek fazla ilgilendirmiyor, ben adamdaki caresizligi gördüm ya bu bana yeter olaylari yorumlamak icin.
Bir kisi cikiyor, olur olmaz laflar ediyor, bizlerde hemen "eyvah eyvah" demeye basliyoruz.
Her lafa inanir olduk, yarin bir gün biri yeni bir sok iddia ile gelse, ona da inanacagiz.
Ama kimse kendini bu adamin yerine koymuyor.
Sengül hanimi konusuyorduk ya, hani kimine göre cok soguk kanli davraniyor diye..
Alin size bir diger örnek.. Süreyya bey..o da bu duruma gelmis..Acisini gün be gün, her saat, her dakika yeniden yasiyor..
Allah göstermesin, ben bu acilari yasamis olsaydim, yasayamazdim belkide.
O yüzden kimseyi kinamamak lazim, bagiriyorsa caresizligindendir..Saglikli düsünemedigindendir..
Niye anne öyle bagirmiyor.. Süreyya bey belki de kendini cok sucluyordur, nede olsa bir erkek, korumaliydim kizimi demistir belki icinden.. Bilemeyiz ki...
Sureyya efendi o essek bigi aniran dilini kokunden testereyle kesipte supriz yapsa nasil bagirarak konusuyor acgozlu embesil kizi umrunda degil parayi alip ailece Amerikaya yerlesicem deyip Cemil baran denen adama soylemis birde surekli adama para Balat is bankasi hesabima yatmadi mi diyede SIKIStirip durmus nasil bir yasam formu bu ya insan demiyorum bile
Adami kinamamak lazim..
ne demek ya, kizin öldürülüyor, hemde cok cok cok cok kötü bir sekilde..
Allah düsmanima vermesin bu ne demek ya..
Münevver benim ne arkadasimdi, ne akrabagim, ama bu sekilde öldürülmesi tüylerimi diken diken ediyor düsündükce.
Ben böyle kötü olurken, kendi öz babasi nasil olsun? Her gün, her saat, her dakika bunu düsünürken, adam ne yapsin? Nasil kafayi yemesin?
Adam ne yapacagini sasirmis, akli yerinde degil ki..
Saglikli düsünemedigi zaten konusmalarindan belli, millet kafayi 3milyon Euro'ya takmis.
MS dernegine bagislayacaktim diyor, sisli subesinin haber varmis daha önceden.
Para konusu beni acikcasi pek fazla ilgilendirmiyor, ben adamdaki caresizligi gördüm ya bu bana yeter olaylari yorumlamak icin.
Bir kisi cikiyor, olur olmaz laflar ediyor, bizlerde hemen "eyvah eyvah" demeye basliyoruz.
Her lafa inanir olduk, yarin bir gün biri yeni bir sok iddia ile gelse, ona da inanacagiz.
Ama kimse kendini bu adamin yerine koymuyor.
Sengül hanimi konusuyorduk ya, hani kimine göre cok soguk kanli davraniyor diye..
Alin size bir diger örnek.. Süreyya bey..o da bu duruma gelmis..Acisini gün be gün, her saat, her dakika yeniden yasiyor..
Allah göstermesin, ben bu acilari yasamis olsaydim, yasayamazdim belkide.
O yüzden kimseyi kinamamak lazim, bagiriyorsa caresizligindendir..Saglikli düsünemedigindendir..
Niye anne öyle bagirmiyor.. Süreyya bey belki de kendini cok sucluyordur, nede olsa bir erkek, korumaliydim kizimi demistir belki icinden.. Bilemeyiz ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?