• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Adami kinamamak lazim..

ne demek ya, kizin öldürülüyor, hemde cok cok cok cok kötü bir sekilde..

Allah düsmanima vermesin bu ne demek ya..

Münevver benim ne arkadasimdi, ne akrabagim, ama bu sekilde öldürülmesi tüylerimi diken diken ediyor düsündükce.

Ben böyle kötü olurken, kendi öz babasi nasil olsun? Her gün, her saat, her dakika bunu düsünürken, adam ne yapsin? Nasil kafayi yemesin?

Adam ne yapacagini sasirmis, akli yerinde degil ki..

Saglikli düsünemedigi zaten konusmalarindan belli, millet kafayi 3milyon Euro'ya takmis.

MS dernegine bagislayacaktim diyor, sisli subesinin haber varmis daha önceden.

Para konusu beni acikcasi pek fazla ilgilendirmiyor, ben adamdaki caresizligi gördüm ya bu bana yeter olaylari yorumlamak icin.

Bir kisi cikiyor, olur olmaz laflar ediyor, bizlerde hemen "eyvah eyvah" demeye basliyoruz.

Her lafa inanir olduk, yarin bir gün biri yeni bir sok iddia ile gelse, ona da inanacagiz.

Ama kimse kendini bu adamin yerine koymuyor.

Sengül hanimi konusuyorduk ya, hani kimine göre cok soguk kanli davraniyor diye..

Alin size bir diger örnek.. Süreyya bey..o da bu duruma gelmis..Acisini gün be gün, her saat, her dakika yeniden yasiyor..

Allah göstermesin, ben bu acilari yasamis olsaydim, yasayamazdim belkide.

O yüzden kimseyi kinamamak lazim, bagiriyorsa caresizligindendir..Saglikli düsünemedigindendir..

Niye anne öyle bagirmiyor.. Süreyya bey belki de kendini cok sucluyordur, nede olsa bir erkek, korumaliydim kizimi demistir belki icinden.. Bilemeyiz ki...

]bazılarında haklısın ..
ama ben bu adamın yerine kendimi koyunca düşüncem,
benim evladım katledilmiş ben onun katilinin peşine düşerim helallık ve para peşinde değil..benim canım gitmiş gelmemek üzere ....
banane ms hastalarından benim kızıma çaremi olucak o pis kanlı para..
bence bu adam artık ice dengesini kaybetmiş..
acısından diyoruz ama ilk olayın olduğunda delirmesi lazımdı..
ama şimdi daha bilinçli bir şekilde olaya hakim olması lazım..
hele annesinin davranışlarını kesinlikle anlamıyor ve bir anneye yakıştırmıyorum..az önce haberlere çıktı bir toplulukla hala para garanti bankasına yatmadı yatsaydı direk ms hastalarına gidecekti vs diyerek garip tavır sergiledi...-tatlicadiarzu-

bu akşam izledim..
o hareketler neydi öyle yahu?
haber muhabirlerinin elini öpmeye kalkıyor elini vermezsen tokatlarım falan diyor..
abuk sabuk hareketler...
tama acı bir olay bu zamana kadarda içini döktün herkese medya aracılığıyla..
bu para olayı çıkana kadar geyet düzgün bilinçli idi davranışların konuşmaların...
para olayı çıktı hareketler tavırlar değişti saldırganlaştı,bilinçsiz hareketler sergilemeye başladı..
inanın artık benim aklım almıyor...
bu gün izlerken çok tuhaf oldum...
holdinge doğru bakıyor heeey paraya bak paraya işte bu binalar para diyor..
üç soru sorun küfür ederim diyor...
elini ver öpecem yoksa tokatlarım diyor...
ben izlerken tuhaf oldum..
bir an alkollümü acaba dedim ama öyle olsa medya bunu gözden kaçırmazdı....muhakkak söylerdi..
bittiği nokta bu olsa gerek..
bakın ben size söyliyim bu adam intihara gidiyor...
bir gün intihar haberi alırsak şaşırmayın ..
lila demişti dersiniz...

yazik karsina bile kizdi valla zor durum ama bilemiyorum ki artik elbette üzülmüstür ici yaniyor ama simdi paradan olayindan mi böyle oldu orayi bilemiyorn

ya asil ben bugun mugeye cikan amcayi pek sevdim yilmaz amca ah Gulizar teyze kacirmisin gul gibi adami sen git o at hirsizi tipli kutup ayisini sev ne vardi gul gibi evleneydin bu yilmaz amcayla bak bayram geliyor gule oynaya torun torba gecerdi bayram dunyayi gezerdin yazik ettin kendine of offff............Tastan iyice milleti salak saniyor beyin hucreleri bizimkinden farkli sekilde calisiyor sanirim bir an once yaptiklari ciksada meydana kurtulsak dilber isine donup aylarca oyalamasalar

ya asil ben bugun mugeye cikan amcayi pek sevdim yilmaz amca ah Gulizar teyze kacirmisin gul gibi adami sen git o at hirsizi tipli kutup ayisini sev ne vardi gul gibi evleneydin bu yilmaz amcayla bak bayram geliyor gule oynaya torun torba gecerdi bayram dunyayi gezerdin yazik ettin kendine of offff............Tastan iyice milleti salak saniyor beyin hucreleri bizimkinden farkli sekilde calisiyor sanirim bir an once yaptiklari ciksada meydana kurtulsak dilber isine donup aylarca oyalamasalar

ayy evet ya bende bayıldım o amcaya nur yüzlü ne tatlı öyle ya yazık kıyamam onaopuyorumnanaktandilber demişken yemek yaparken aklıma geldi semiha hanımın dedikleri:ben çalışan esnaf bir kadınım,haram olsun otelde yedüğü yemeklee:roflol::roflol:

ay zaten o aracı olan adam hiç tekin degilmiş hep pravakator olarak bazı mitinglerde kareleri var ...
birde zaten hayyam yaptırmış olmasa bu para olayını hani demişki demek adama bi yem atalım bunuda millete afişe edelim yerse die ...
cunku bu konu konusulurken gizli kameraya almıslar adamı ses kayıtlarına falan demekki amaç belli adamı boyle kotu gosterip oalyın var olan durumunu baska yerlere cekmek ...
adam zaten soluyor ilk basta ben de tepki vermiştim ama şimdi o tepkim kalmadı sureyya dioki ben bu parayı istesem isvicre bankasına gizli hesaba yatırtırdım ama ben kayıt dısı bişi yapmam yapmadım dio ...
bu adamı delirtecekler ya vallahi yazık ...

Uğur Dündar, Star Ana Haber’de Süreyya Karabulut’a cevabını canlı yayında verdi.

Dündar, Süreyya Karabulut’un basın toplantısındaki çağrısını olumlu cevap vereceğini, ancak canlı yayın olmayacağını söyledi.

Bugünden önce canlı yayın yapmanın bir zararı yoktu ancak ağzından çıkan sözlerin farkına varmıyor, her an bizi suçlu duruma düşürecek durumlar ortaya çıkabilir dedi.

Dündar, "Para tuzağına düştükten sonra Karabulut çok değişti, Süreyya Karabulut’un bir psikiyatrik yardım alması gerekiyor, kendinde değil" dedi.

Uğur Dündar, Artık Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut değil, toplum vicdanıdır" dedi.

"Acılı bir babanın bu hale gelmesinde medya dahil herkesin payı vardır" diyen Uğur Dündar, acılı bir babanın ne olursa olsun para tuzağına düşmemesi gerektiğini söyledi.

Münevver'in babası çaresizlikten bağırıp çağırıyo sanırım psikolojisi bozulmuş flan hikaye ya hiç mi çevrenizde bu tür olaylar olmadı benim 2 kuzenim daha feci şekilde katledildi küçük bebeği kaldı birinin ramazan mübarek gün öldürüldüler oruçluyken onların aileside insandı onlar acısını içine gömdü sustu medyanın çok abartması yüzünden bu halde o adam bence.Her gün gün sayıyolardı bugün 100 gün oldu hala katil yakalanmadı flan diye haliyle babada çaresiz baktı medya arkasında çıkıp çıkıp salladı çünkü adamın başka yapacağı bişey yoktu.Bide bu insanların ben ağladıklarını fzla görmedim tamam herkes acısını farklı yaşar ama ne biliyim o kadar uzun bi süre geçmedi ki kızın ölümünden bahsedilince insanın gözleri dolmaz mı ya :bbo: Anneside Ms hastasıymış sanırım zorluklarını biliyomuş kadın o yüzden istemişler parayı yardım amacıyla ama yine kendileri içinde düşünülmüş bişey bence 3 milyon Yöro ne demek yaw :D CADIARZU

Meltem ve Elif kardesleri de bulundu, cok sevindim gercekten

Adi herif taaa Suriye sinirina götürmüs, bu nasil insanliktir ya..

Bunlari gören teyzeye helal olsun vallah, ben seni televizyonda gördüm deyip yakaladi adi herifi

günaydın hanımlar ben bu kızların bulunduğunu günlükten gece öğrenmiştim

günaydın kızlar.
inşallah bu gün diğer olayuda aydınlanırda 2 gün daha beklemeyiz:Saruboceq:

günaydın kızlar bu gülizar olayı bugünde çözülmez...programın yarısı bitti..kazı çalışmaları ne durumda acaba...

bnce gülizarı pazartesi açıklarlar
die düşünyorum
zaten müge rahmi ve arif bey öldüğünü biliyorlar
ama kesin katil belli değil taştan üzerinde yoğunlaşma var
o belli olsun açıklayacakalrı
gibime geliyor

Back