Adami kinamamak lazim..
ne demek ya, kizin öldürülüyor, hemde cok cok cok cok kötü bir sekilde..
Allah düsmanima vermesin bu ne demek ya..
Münevver benim ne arkadasimdi, ne akrabagim, ama bu sekilde öldürülmesi tüylerimi diken diken ediyor düsündükce.
Ben böyle kötü olurken, kendi öz babasi nasil olsun? Her gün, her saat, her dakika bunu düsünürken, adam ne yapsin? Nasil kafayi yemesin?
Adam ne yapacagini sasirmis, akli yerinde degil ki..
Saglikli düsünemedigi zaten konusmalarindan belli, millet kafayi 3milyon Euro'ya takmis.
MS dernegine bagislayacaktim diyor, sisli subesinin haber varmis daha önceden.
Para konusu beni acikcasi pek fazla ilgilendirmiyor, ben adamdaki caresizligi gördüm ya bu bana yeter olaylari yorumlamak icin.
Bir kisi cikiyor, olur olmaz laflar ediyor, bizlerde hemen "eyvah eyvah" demeye basliyoruz.
Her lafa inanir olduk, yarin bir gün biri yeni bir sok iddia ile gelse, ona da inanacagiz.
Ama kimse kendini bu adamin yerine koymuyor.
Sengül hanimi konusuyorduk ya, hani kimine göre cok soguk kanli davraniyor diye..
Alin size bir diger örnek.. Süreyya bey..o da bu duruma gelmis..Acisini gün be gün, her saat, her dakika yeniden yasiyor..
Allah göstermesin, ben bu acilari yasamis olsaydim, yasayamazdim belkide.
O yüzden kimseyi kinamamak lazim, bagiriyorsa caresizligindendir..Saglikli düsünemedigindendir..
Niye anne öyle bagirmiyor.. Süreyya bey belki de kendini cok sucluyordur, nede olsa bir erkek, korumaliydim kizimi demistir belki icinden.. Bilemeyiz ki...
]bazılarında haklısın ..
ama ben bu adamın yerine kendimi koyunca düşüncem,
benim evladım katledilmiş ben onun katilinin peşine düşerim helallık ve para peşinde değil..benim canım gitmiş gelmemek üzere ....
banane ms hastalarından benim kızıma çaremi olucak o pis kanlı para..
bence bu adam artık ice dengesini kaybetmiş..
acısından diyoruz ama ilk olayın olduğunda delirmesi lazımdı..
ama şimdi daha bilinçli bir şekilde olaya hakim olması lazım..
hele annesinin davranışlarını kesinlikle anlamıyor ve bir anneye yakıştırmıyorum..az önce haberlere çıktı bir toplulukla hala para garanti bankasına yatmadı yatsaydı direk ms hastalarına gidecekti vs diyerek garip tavır sergiledi...-tatlicadiarzu-