• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

taştanın her sözü yalanlandı

ya kızlar gece rüyama girdi bu konu bence o mezarlık olayı vardı ya ordan çıkcak gülizar o mezar kazılıyodu poşetler içinde kanlı parçalar çokıyodu artık varsada bişey açıklasınlar meraktan çatlıcam bu taştan bence sorguda o yüzden bağlanmıyo ne olursa olsun insan çıkar kendini savunurdu değilmi ama

taştan müge sunduğu müddetçe programa bağlanmayacakmış,çünkü mügeye inanmıyormuş.taştana kim inanıyrsa artık

tas kafanın bahanesı
hıc ınandırıcı degıl...:tomato:
yenı zengın hatun bulduda onumu tavlamaya calısyor acabada gelmıyor:jeyyar:

olabilir yani gülizar yokya hayatında boşluk olmuştur:umursamaz:

Ben dayılara cok kızıyorum başından beri...
Arif Hoca konusurken olsun,Rahmi Bey konusurken olsun balıklama dalıyorlar lafa...Bırde nefes almadan karsısındakının sözu bıtmeden baslıyorlar bagırmaya...Hıcbırsey anlamıyorum bazen onların yuzunden

emlakçının gözleri fel fecir okuyor valla
bir sağa bir sola bakıyor yalan söylediği kesin.
ben bu dayılardan nefret ediyorum bıraksınlar kardeşimi arıyorum ayaklarını
paranın tapunun derdinde bunlar gelmesinler artık programa yaaa dayanamıyorum:mymeka:

ya bu gün uyumuşum bi kalktım saat 14:00...
sahurdan sonra yatmıştımda...:çok üzgünüm:
sağolun kızlar burdan takip ettim bu günlük...
yarın izlerim artık a.s
demekki yeni gelişme yokmuş
ben size diyim öldü bu gülizar öldü....akannehir

ilahi kizlar hanginizin yorumuna rep verecegimi sasirdim gul gul dora sen var ya olduruyosun beni hani yazmissinya Dilber bile o uzuntuye ayni esarp hirkayla geldi diye bak hala guluyorum hepinizi ayri ayri opuyorum cok yasayin emi sevdiklerinizle insallah

münevverin babasi birsey etmis mynete okudum yazik adam kafayi yedi ya..gercekten akil sagligindan süpheliyim adamin..

ay kutunun içinde kanlı testere varmış acaba o testere gercek testeremi kendimi almış kanlamış getirmiş acaba olay testeremiki merak eddim :S

Back