Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

nuraycım zaten o ayrı bir mevzu evet bende diikkat ediyorum kac gündür
hep bi bakımlı geliyor ojeli makyajlı geliyor
gülizarın evindeki çekimde de burda kan izleri bulundu dedi sonra cok normal bi şekilde annemin hayatından şüphe ediyorum dedi.burda kesilmiş olabilir dedi cok normal sakin bi şekilde dedi

yaaa bence şengülde üzüntüden ne yaptığını ne dediğini nasıl davrancağını bilmiyor kolay değil 4 aydır annesi yok psikolojisi bozulmuş onuda anlamak lazım

ben tam olayın farkında olamadığını düşünüyorum. bir boşluk içinde kız bence. zaten ağlarkende o samimiyeti belliydi.

sucsuz olabilir ama cok yalan söylüyor bu kesin

masallah sengul annesinin derdin de ama tirnaklar ojeli eyeliner cekilmis yalandan yapti cikisi ben hala anne sevgisine INANMIYORUM

hay ağzınızı öpiiimmmŞeniz:lepi:

sengulun ojelerde yakısmısdelikafaduldendelikafadulden
hepsınde var bır oyun..bakalım ne cıkacak sonundasengözlerimebaksanab

dayılar cıksın studyodankötükedihüso
tastan gelsın:lepi::lepi:

ya ben asıl bu gülizar'ın kardeşlerinin bu agresif tavırlarına anlam veremiyorum. bir şey konuşturmuyorlarki insanı.bizde olanı biteni anlayamıyoruz.

o kan izlerinin altında bişey vardır bence bişey olmaasaydı elli kere konusurlardı bişey cıkmadı diye
o izleri bırakanlarda keşke kosla oxi yi deneselermiş cıkarmak için

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab evet sekerm mesur olduktan sonra aklıma geldi

ben tam olayın farkında olamadığını düşünüyorum. bir boşluk içinde kız bence. zaten ağlarkende o samimiyeti belliydi.

Aynen bende öyle düsünüyorum... kiz bunu daha bir sey belli olmadigi icin böyle bir rahatlikla söyleyebiliyor.. ama gercekten gülizar hanim öldürüldüyse siz o zaman sengül hanimi görün.. o zaman donk edecek kafasina ve asil o zaman maf olacak.. su an daha inanamiyor..

allahım o dayılar öldürecek zaten beni...
para için duruyorlar resmen orda.çok bariz ortada bu

yaaa bence şengülde üzüntüden ne yaptığını ne dediğini nasıl davrancağını bilmiyor kolay değil 4 aydır annesi yok psikolojisi bozulmuş onuda anlamak lazım

bende aynen katılıyorum canım...

birde insan bazı şeyler inanmak istemez.benim babaannem kalp krizinden vefat etti hala birgün gelecekmiş gibi hissediyorum öldüğünü bir türlü kabullenemedim nedense.her bayramlarda mezarına ziyaretine giderim ama kabullenilmiyor bir türlü...birde bu kadıncağızın öldüğüde belli değil yani...

tamam kızın psikolejisini düşünerekten yazıyorum ama benim allah korusun böyle bir durumda saçımı bile tarayasım gelmezdi.:sinifsinif:
değil hergün değişik değişik giyinip kıyafete göre öje sürmeyi

dilber bile 45 gün aynı eşarp aynı buluzla çıkmıştı :roflol: onca üzüntüsüne rağmensırnaşık şey

arada güzel bir haber almak iyi geldi valla. kadın kızına kavuşmuş darısı 13 ve 16 yaşındaki kızlara inş.

yarin yolculuk var hazirlik yapiyorum tv acik ama pek izleyemiyorum sengül dayisina mi kizdi ne oldu anlayamadim ben agaldi ama,ya bide dayisi deli mi ne tapuda mi bulustun emlakcida mi diye soruyo ya cok önemliymis kafadan kuracak ama sengül neden agladi ne oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…