Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

emlakçı bile geldi canlı yayına taştan bey ortalarda yok telefonla bile bağlanmadı bunlarda anlaştılarmı acaba dilberler gibiCADIARZUkadın nasılda dudağını geveleyip sürekli başka yere bakıyo emlakçı adamamı bakıyo acaba bunlar iş birlikçi bişeyler kesin olmasa alt yazıda emlakçı neden çelişkili ifade veriyo diye yazmazlar.boş yere suçlamazlar az kadıı bakalım yarında ortaya çıkmaz haftaya kalır bu iş

gülüzarın kardeşi sabriyi koymasınlar ya kanala adam ortalık karıştırıyor madem ablasını düşünüyordu kaybomadan önce nerdeydi o zaman sahip çıksalardı

ya bide bu cep tellerde batarya cıksada aradıgınız kişiye ulasılmıyo demiyomuuu
hiç sinyal alamoz diyolar

bende oyle bılıyorum.
.hatta sım kartı takılıysa eger baz ıstayonlarından sınyal alınır

arka sokaklara versınler olayı hemn cozerlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kısa ve öz anlatım kesınlıkle katılıyorum..

muga kadının pesınde..
kardeslerı 113 metre arsa pesınde bu nasıl ıs anlammdımkıdelikafaduldendelikafadulden

evt bnmde dikkatimi cekti emlakcı kadın hep gözlerini kacırıyor baska yerlere bakıyor kımıldayıp duruyor sürekli
bu arada simileylerde süppperr olmus hhhah

birde anlayamiyorm emlakci diyor ki gülizar hanimda cok yakindik iyiydik diyor ne zamandan beri diye soruyo kizi oda diyor arsa alimndan 2 ay öncemi dedi yada arsa meseleleri oldugunda mi dedi ya anlamiyorm 2 ay gibi bir zamanda bir insan birini nasil cok sever herseyini anlatir bu kadinda salak mi ne..sabah beri karisitiriyo önce dedikleri sali aksam tastan aradi dedi..simdi carsamba grdüm dedi seyin önünde tapunun müge sordu siz demeden nasil geldi oraya sonra emlakci adam sali aksami aramis birsel hanimi dedi sonra kadin biraz sey yapti rahmi sordu he dedi anlayamiyorm bu insanlar yalan atacan düzgün destekli dedigini unutma bari...Allah iste ayagina dolandiriyor yalanini

akla yatan en yakin ihtimal bu kadinla tastan arasinda kesinlikle bir sey var

herşeyi unutan bir emlakçı,nasıl iş yapıyor bu kadın acaba bu hafızayla

yazık kıza ya delircek sonunda kız annesinin derdinde paradandaa geçmiş herşeydende sabri isa mal peşinde üzüldüm valla kıza

offffffffff offfffffffffffffakannehir

sengule inanmiyorum yalandan yine miyavladi ama su dayisinin agzinin ortasina tokadi cakasim geldi sevimsiz adam arsada arsa metrekare bak hala miyav miyav basladi deli ediyor bir sengul beni

çıkarsınlar şu adamı stüdyodan

ayy çok üzüldüm kıza ya ağlattı valla benisenağlamayaaa gülizar hanımın kardeşlerinden nefret ediyorumm hayvanlar akıllarına yeni gelmiş para peşinde köpek gibi bağırıyo sığır

masallah sengul annesinin derdin de ama tirnaklar ojeli eyeliner cekilmis yalandan yapti cikisi ben hala anne sevgisine INANMIYORUM

bu kadın aslında sucsuzda olabilir kızlar
bazen bende toparlayamam dediklerimi unuturum
bu emlakcının üstüne şüphe cekmesi para vverilmeden protokol imzalanmıs ya o yüzden şühheyi cekiyor üstüne
belkide sucsuzdurr

karamanın koyunu sonra çıkar oyunu eninde sonunda hepsi çıkacak zaten belli gibide neden o kan izlerini açıklamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…