Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

beynim durdu vallaha yaaa neler attılar ortaya çıkan sonuca bak hanşi çarşaflı iri biri girmişti binayaaa
neden konulşar değpişiyo ben anlamış deilim alt komşu hiçmi ses duymamışşş
nasıl apartman kadın merdivenlerden aşşagı iniyo o arada erdallar evde
hiçmi sürünme sesi duymadııı nasıl bir tv izlemedir bu anlamış deilimmm

kızlar söylenmeyen bazı şeyler var bu program olayı geriden takip ediyor. doğal olarak askıda bazı noktalar...

ya bu konuda haklı müge.
en ince detay verilmez. polisin nasıl yakaladığı anlatılmaz ama bence bu olay burda gösterildiği gibi değil.
okan yalan söyledi, poliste bunun farkında ama şimdide yalan söylediğini ispatlamaları gerekiyor.
onuda tek yolla bulabilirler.Gökhan vesilesiyle.
ben şahsen böyle düşünüyorum. çokmu karamsarım, psikopatamı bağladım bilemiyorum ama şimdiye kadar anlatılanları toparlayınca sadece hırsızlık falan için olabileceğini sanmıyorum

hatta ve hatta gökhan cinayet saatinide saptırmaya çalıştı. sabah erkenden yada gece olmuştur gibi göstermeye çalıştı ama ilknur 10.30 da mobesede göründü. tabi o bunu hesab edemedi.
durun bakalım daha neler çıkacak.

Ewet Ali'de ısrarla buydu diyo kendinden çok emin :bbo:

evet ali çok emin ama bu programda herşeyin açık olarak konuşulmasına emniyette izin vermiyor hala tam anlamıyla olay sonuçlanmışda değilyardımcı yataklık edenler varmıydı yokmuydu onlarıda araştırıyordur emniyet bu nedenle ve bundan sonrası içinde bu tarzda suç işleme eğilimi olan insanlara inceleme yada soruşturma konusunda açık verip yardımcı olmamak adına bazı şeyler gizli tutuluyor. bencede olması gereken bu yoksa o hasta ruhlu insanların gözünü açmış oluruz.
bu olay bu kadarla bitmez yanlış ya da eksik bilgiler var diye düşünüyorum.

kızlar bence saklanan bişi varrr neden erdalın kapısını çalmıyoo ilknurr çünkü erdal içerde geldiğini biliyooo neden o kadar aşşagıya iniyoo yada adam gördüde üstüne kalır die tahsinimi aradııı

hem gökhan arkadaşım aradı çıktım demişti şimdide müge ilaç iade etmeye çıkmış diyor. telefonlardaki geçmiş konuşmalar dinleniyor orada çıkardı zaten karışık o kısım

beynim durdu vallaha yaaa neler attılar ortaya çıkan sonuca bak hanşi çarşaflı iri biri girmişti binayaaa
neden konulşar değpişiyo ben anlamış deilim alt komşu hiçmi ses duymamışşş
nasıl apartman kadın merdivenlerden aşşagı iniyo o arada erdallar evde
hiçmi sürünme sesi duymadııı nasıl bir tv izlemedir bu anlamış deilimmm

valla benimde kafam karıştı...bir öyle deniyor bir böyle..aslı ne bu işin kiiii
o çarşaflıda belki gökhandır diyorum...evden 13,30 da çıktı ya güyaaaaaaa......aslında 14,00 gibi çıktı ama kimse görmesin diye çarşaf giydi diyecem ama adamın evinde çarşaf ne ara ki.................
belkide planlı bir cinayetti....erdal yok ,kayınvalide para çekmeye gidiyor , baba geç çıktı gelmeyecek eve ,

bence kahvaltı sofrası durduğuna göre bu olay daha erken işlendi...çatıdaki adam 13,30 da sesler duydum diyor ama bence o da gerçek değil.........ALLAH aşkına tahsin 11,00 - 11,30 gibi evden çıktıysa saat 13,30 a kadar kahvaltı sofrası dururmu? had dursun yarım saat daha 2 saat durmaz....var burada da bişi

ya gökhan biliyoduuu tutuklanınca ögrenmedi bunu çünkü evden çıktı geldi ki ilknur ölmüüşş
eeee kardeşinin kapı sesini duymadı iseee telefon sesini nasıl duyuyo
,ailesi hiç demiyomu okan sana geldi falan üstü kandı b
bıçak kimin bıçagııı nerden bulunduu
çocuk haplı imişşş
tee nasıl baglamış elleriniii ilknur hiçmi basgırmamış erdallar nasıl duymazzz duysa arasa tahsini bunlar olmazdı kime ne yalan sölüyolarrrr

kızlar topikte 20 kayıtlı 10 da misafir var ....
bu olay herkesi çok üzdü gerçekten..
akşam aklıma neler geldi ay bizim binada da okan ve gökhan kardeşler var kızlar içim bi tuhaf oldu ya korktum kendi kendime eşimde yok ya hemen kapıları falan kitledim...olayla alakası yok kızmayın paylaşmak istedim............

bencede okan tek başına yapmadı birde gökanın da parmagının oldugunu düşünüyorum........

bence kahvaltı sofrası durduğuna göre bu olay daha erken işlendi...çatıdaki adam 13,30 da sesler duydum diyor ama bence o da gerçek değil.........ALLAH aşkına tahsin 11,00 - 11,30 gibi evden çıktıysa saat 13,30 a kadar kahvaltı sofrası dururmu? had dursun yarım saat daha 2 saat durmaz....var burada da bişi

10.30 da bakkalda olduğuna göre eve gelip kahvaltı hazırlaması 11 veya 11.30 dur. cinayette 12 den önce işlenmiştir bence.
12 den 13.30 a kadarda gökhan hazırlık yapmıştır dışarı çıkmak için. okanı çarşafla göndermiştir evden. sonrada kendi gitmiştir.

X