Bende şaşırdım .Gelişmeler var dendi ama hiçbirşey gösterilmedi.Hep aynı şey dönderilip gösterildi.Çantada altınla gezer gösteriş yaparsa sonuda bu olur tabi.Bakalım ne çıkacak sonunda..
MÜNEVVERİN babasını kesinlikle kınamıyorum.Adamın ilk şartı Cemin teslim edilmesi.Sonra para almasında ne sakınca var ki.Sonuçta zenginden alıp yoksula verecek.Giden gitti zaten.Ne yapsada dönüşü yok..
Bu arada muhtemelen Cem ortaya çıkarılacak.Zemin hazırlanıyor..
Kızlar hemen kızmayın vardır onun altında da birşey.Ortamı yumuşatıyorlar.Yani Ceme duyduğumuz nefreti babaya kaydırıyorlar.Cem teslim olduğunda ceza evinde öldürüceğini biliyorlar.Birşekil yapıyorlar bence...
gelişme falan yok bence program izlensin diye yapıyorlar..devam edicez deyip programı bitiriyorlarya bizde bekliyoruz devam edecek diye onun gibi..
Bence Sureyya beyin bastan beri derdi para olan bir tipti Ms hastalarina yardimmis yedik bizde bu sevimsiz boylesi olay sonucu asla ama asla talep edilmemesi gereken bir durum KAN PARASI HELALLIK ne demek ya insan kizini boyle nasil harcar mezarda olan affetmedikce kimse onun adina babasi bile olsa helallik veremez bu kizi Cem pisligi trafik kazasinda yanlislikla falan oldurmedi arkadaslar bilerek isteyerek ustelik canli olarak dogradi boyle bir olayi yasayan bir baba yok ms hastalari yok Mehmetcik vakfi yok bobrek vakfi icin bile olsa boyle bir para talep etmemeli bir babanin durusuna aile icindeki yerine aykiri adam baskidan dolayi lafi cevirdi MS hastalari icin dedi be adam sen birak simdi yardimi dusunmeyi sen kizinin katilini dusun kendime ona acidigim heran icin kiziyorum yalanci pislik kizinin kanini satan mahluk bu olayda tek magdur Munevver zengin damat hayalleri icin bence kizinin Cemle iliskisini bile gormezden gelmis kizina kizim dur ne yapiyorsun dememis salmis sokaga densiz sey
heh canım işte böyle her bir cümlene harfiyen katıyorum.
benim artık bu babaya saygım kalmadı
gülüzar hanımı taştan banyoda keserek öldürdü....ama nasıl çıkardı bilemem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?