• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ya aslında kızın yeride belli ailerin yaptı hata da belli ne tartışıyorlar başım ağrıdı değiştirdim

ay sinirlerim ayağa kalktı ya.belli işte o kız senin oğlunun yanında. çıkacak yakında ortaya.kadın taramalı tüfek gibi konuşuo başım şişti.hadi ama ya gülizar hanım ile ilgili bi gelişme yokmu

ben internetten izliyorum canli ne cok reklam var ya normalde siteden ogleden sonra izliyordum reklamsiz iyi oluyordu bugun size eslik edeyim dedim reklamlardan resmen konuyu unutur insan bende reklam arasinda kizi doyurdum altini aldim ikinci reklam parcasinda kahvalti yaptim simdide cayimi koydum aslinda fena olmuyor

ben internetten izliyorum canli ne cok reklam var ya normalde siteden ogleden sonra izliyordum reklamsiz iyi oluyordu bugun size eslik edeyim dedim reklamlardan resmen konuyu unutur insan bende reklam arasinda kizi doyurdum altini aldim ikinci reklam parcasinda kahvalti yaptim simdide cayimi koydum aslinda fena olmuyor

ohh ne güzel,akşam olsada bende çay içsem yemek istemiyor canım ama kahvaltı yapmak istedimafoldumben

kadında çantasındaki 40 milyarlık altınını bile göstermiş,altınlar yok bankadan çekilen 60 milyar yok kördüğüm gibi kafam çorba oldu

iyice olaylar karıştı.şu para başa bela olmuş işte.

madem bu kadar zengin parası olan bir kadın keşke çocuklarının yanında yaşasaymış ne diye yalnız başına yaşarsın.hemde altınını parasını millete göstermiş.

kadında valla görmemiş gibi nesi varsa göstermiş millete,kafam karıştı ya emlakçı çelişkili taştan çelişkili ama muge hanımın dediği gibi herşeyini gösterip anlatıyosa millete başka biride öldürmüş olabilir kadını.ben bi yerde tutulduğuna inanmıyorum kesinlikle öldüğünü düşünüyorum.bir an önce çözülse barii

bende öldüğünü düşünüyrum:umursamaz:

Back