• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

BABA KARABULUT İÇİN İLGİNÇ İDDİA:

‘Kitap için para istedi’

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Münevver’in kitabını yazmaya niyetlendiğini, ancak ailesine konuyu açtığında babasının ilk sorusunun “Bizim payımız ne olacak?” olduğunu yazdı. Özdemir, bu iddiayı twitter’da yer alan yazısında kaleme aldı. Özdemir, şu ifadelere yer verdi:

“Konuyu ailesinin konuk olduğu bir program öncesi Karabulut ailesi ile paylaştık. Babasının ilk tepkilerinden biri, ‘Bu kitaptan elde edilecek parayı nasıl paylaşacağız?’ oldu. Donduk kaldık. Annesi ise ‘Böyle bir iş olacaksa gelirinin Münevver adını yaşatacak bir projede değerlendirilmesi gerek’ şeklindeydi. Daha ilk toplantıda bunu konuşmaktan rahatsız olmuştuk. Hatta ben kendilerine ‘Bu konuyla siz değil, avukatlarınız ilgilensin’ tavsiyesinde bulundum.”

Bunu okuyuduğum da üzüldüm. paylaşmak istedim.

pislik kalbinin niyeti tipinden yuzunden belli koskoca aslan gibi gencecik evlat buz gibi toprakta basi govdesine parcalari dikilmis yatiyor adamin derdine bak pes

Müge Anlı nın söylediği bir söze takıldım ben.
Bu olaylar babanızın mezarının açılmasına kadar gider, gibi bir söz etti.
Olay çözülürse çok şey çıkacak altından...:uhm:

kizlar demin muge bu olaydan tastan cikarsa sizin babanizin mezarinin acilmasina kadar gider bu is dedi sengule istermisiniz tastan amcasinin olumundede parmagi olsun yoksa mezar ya olum nedeni icin yada babalik dna testlerinde acilir bildigim kadariyla

müge anlnın takvim gazetesindeki köşesinde yazdığı yazıyı paylaşmak istedim

Kayıp Yusuf bulundu mu?

Evet, geçtiğimiz sezon en fazla dikkat çeken haber dosyalarımızla ilgili sorduğunuz soruları cevaplamaya devam ediyorum. Trabzon Of'ta yaşayan 9 yaşındaki ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Yusuf, oyun oynamak için evlerinin önüne inmişti. Tarih 30 Mart 2009'du… Annesi Esma Kazdal küçük oğlunu en son öğle saatlerinde gördü ve bir daha haber alınamadı. Esma ve Tahir Kazdal pırlanta gibi insanlar… Gözlerindeki yaş dinmiyor. Günlerce yayına çıktılar. Hatırlarsanız Of'tan canlı yayın bile yaptık. Hatta aile, oğullarının yerini bildirecek olan kişiye 100 bin YTL ödül vaadetti ancak tek bir ihbar olmadı. Esma Hanım, "Gelinim o gün nedensizce çok ağlamıştı" diyecek oldu, kıyamet koptu. Aile oğullarının da etkisiyle bir daha yayına katılamadı. Zaten gelin hanım bu arada hamile kaldı ve sürekli hastaneye gitmesi gerekti. Anne babayla hala konuşuyoruz. Bugüne kadar olayın üzerinde titizlikle duran Savcının görev yeri değişmiş yerine bir başka meslektaşı atanmış "Yeni Savcı da bizimle çok ilgilendi dosyayı inceledi" dedi Tahir Bey… Olay gününe ait yeni kamera kayıtları bulmuş 'acaba bir şey çıkar mı?' diye götürmüş. Bir umut bekliyor. Tamamen 6'ncı hissime dayanarak söylüyorum bence küçük Yusuf da görmemesi gereken bir şeye şahit oldu. Tekrar ediyorum bu benim şahsi kanaatim. Dilerim Yusuf'un kaybolduğu güne ait yeni kamera kayıtlarında önemli ipuçları bulunur da Yusuf'a ulaşırız.

DURMUŞ AMCA'NIN KATıLı YAKALANDI MI?

Eskişehir'in Çifteler Köyü'nde yaşayan Durmuş Karaca'nın çocuklarından bir kısmı, babalarının kaybolmasının hemen ardından programımıza başvurmuştu. Ellerinde fotoğrafıyla bir gören arıyorlardı. Durmuş amca hayvancılık ve tefecilik yapıyordu. Kaybolduğunda üzerinde yüklü bir miktar para bulunduğu sanılıyordu. Ancak kısa bir süre sonra kaybolmadığı, öldürüldüğü ortaya çıktı. Cesedi avcılar tarafından ormanlık bir alanda bulundu. Bana sıklıkla sorulan bir diğer soru da Durmuş amcanın katilinin bulunup bulunmadığı… Çok merak uyandıran bir konuydu… Açıkçası beni de heyecanlandırmıştı. Hatırlarsanız Durmuş Karaca'nın üzerinden çıkanlar Olay Yeri ınceleme tarafından tek tek zapta geçirilmişti. Bunlar arasında madeni para bile göze çarpıyordu. Ardından çocukları babalarının kıyafetlerini alıp evlerine götürdüler. Birkaç gün sonra da yaktılar. Bu sırada kıyafetlerin içinden babalarının kayıp cep telefonu ve birkaç evrak çıktı. Bu da 'katil cep telefonunu, kimseye görünmeden kıyafetlerin içine mi attı?' sorusunu gündeme getirdi. Öyle ya madeni parayı zapta geçiren Olay Yeri ınceleme, cep telefonunu ve ceketin iç cebindeki evrakları nasıl görmezdi? O halde Durmuş Karaca'nın katili o evin bahçesine girebilecek kadar yakın çevreden olmalıydı. ışte bu noktada, işin seyri değişti. Durmuş amcanın oda anahtarı, kimin mal varlığı arttı derken aile yayına çıkmaktan vazgeçti. Ben onları anlıyorum birkaç tanesinin kafasında tek bir isim vardı o isimden uzaklaşınca biraz hayal kırıklığı oldu. Hala görüşüyoruz ama katil bulunamadı.

MERSıNLı GELıN AYŞEGÜL NE OLDU?

Mersinli gelin olarak tanınan Ayşegül K. geçtiğimiz sezona damga vuran bir başka olayın zanlısı olarak Adana Cezaevi'nde tutuklu… "Kocamın katilini bulun" diye programa gelmişti de sonra zanlı olarak gözaltına alınmıştı hani… Bir hafta önce damat ettiği oğlunun ölüm haberiyle sarsılan baba Emin Tokgöz'ün metanetini ise ömrüm boyunca unutmayacağım. Ne kadar efendi bir insandı o… Bu arada genç kızın anne babası arasında da şiddetli tartışmalar yaşanmış. Ateş düştüğü yeri yakar. Ana yüreği, Ayşegül'ün annesi kızı için avukat tutmak istemiş. Bir arabaları varmış onu satması için eşine baskı yapmış. Eşi başta satmaya yanaşmayınca, sıkıntılı günler yaşamışlar. Ama sonunda araba satılmış Ayşegül'e de bir avukat tutulmuş. Davaya Eylül ayında başlanması bekleniyor. Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Doğrusu ben de merak ediyorum. Madem başka bir sevdiğin vardı, neden evlendin, ya da birini seviyordun niye sen evlenmedin de başka bir şehre gelin gitmesine göz yumdun? Mehmet niye öldürüldü anlamak mümkün değil…

taştan ın kimi gömdüğü hakkında bir daha hiç konuşmadı müge asıl o konuyu araştırsa iyi olacak bugünü de boş geçirdi önemli biey olmadı

telefondaki adamı susturdu müge.ben biliyorum anlatmayın dedi.adam anlatıcaktı işte.bazen gıcık oluyorum şu kadına.mahsus meraklandırmk istiyor seyircileri.

anlatılmayacak bir konuymuş,üstelik eski eşi başkasıyla evlenmiş

telefondaki adamida anlamadim ki zir zir agladi ogleden sonra tekrarini izliycem adamin eski karisi ile ilgili bir seyler olmus

telefondaki adamın karısı ile ilgili bir konu kadın başkasıyla evlenmiş ama onun öncesinde birşeyler olmuş belki taştan gülizar hanım gibi o kadın içinde başka şeyler düşünmüştür..

telefondaki adam taştan yüzünden hayatım karardı gibi bir şey mi söyledi benmi öyle anladım..

eğer gülizar hanım öldürüldüyse ve bunu yapan taştansa..belki gülizar hanımın kocasıda öldürülmüştür diye düşünüp mezar açılmasına kadar gider diyor müge..bunu geçen haftada söylemişti..

Benim anladığım kadarıyla Taştan telefonda konuşan adamın karısına da bişi yapmış, kadn şimdi evli olduğu için Müge Anlı konuşturmak istemedi haliyle. Ama eğer olayda Taştan'ın parmağı çıkarsa mezar açılabilir dendiğine göre amcasının ölümüyle de ilgili şüpheler var demekki.

Vahh gidene...:çok üzgünüm:

daha neler çıkacak kimbilir.bide haykırması yokmu ben babayım diye kötükedihüso

gördük babalığını yazık çok yazık. ölen öldüğüyle kalıyor

kızlar müge o arayan ve ne konuştuğu anlaşılmayan sürekli ağlayan adama dedi ki siz taştan beyin baldızının eşi misiniz eşiniz şu an da yeni bir evlilik yapmış ama ben sizin neden ağladığınızı biliyorum dedi yani o adam baldızının eski kocasıymış.

Hani taştan baldızının 20 bin euro parasını almış ve vermek istememiş dedi ya müge anlı,işte o meseleden dolayı da az önce biraz değindiğim konu için mi aradınız dedi.

Back