• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Bende şaşırdım .Gelişmeler var dendi ama hiçbirşey gösterilmedi.Hep aynı şey dönderilip gösterildi.Çantada altınla gezer gösteriş yaparsa sonuda bu olur tabi.Bakalım ne çıkacak sonunda..
MÜNEVVERİN babasını kesinlikle kınamıyorum.Adamın ilk şartı Cemin teslim edilmesi.Sonra para almasında ne sakınca var ki.Sonuçta zenginden alıp yoksula verecek.Giden gitti zaten.Ne yapsada dönüşü yok..
Bu arada muhtemelen Cem ortaya çıkarılacak.Zemin hazırlanıyor..

banada ööle gelio CADIARZU cem öküzünün bulunması yakındır a.s

daha fazla saklayamayacaklarını anladılar herhalde..karabulut ailesinin ve polisin bu işin peşini bırakmayacağınıda anladılar..her dakika tvdeler nereye kadar saklayacaklar..

Karabulut ailesi işi şova dökmüştü zaten...
Olan giden garibim kıza oldu:(
Ne parası ne helalliği yahu!!
bu nasıl bir şeydir?Bu nasıl babadır.......
Versinler istediği parayı da kapasın çenesini kızcağız raht uyusun bari...
Evladımı kesecekler,para karşılığı helallik verecem...Hayır işleyecem o parayla!!YUHHH YUHHH başka bişe denmez YUHHHHH

Kızlar hemen kızmayın vardır onun altında da birşey.Ortamı yumuşatıyorlar.Yani Ceme duyduğumuz nefreti babaya kaydırıyorlar.Cem teslim olduğunda ceza evinde öldürüceğini biliyorlar.Birşekil yapıyorlar bence...

Kızlar hemen kızmayın vardır onun altında da birşey.Ortamı yumuşatıyorlar.Yani Ceme duyduğumuz nefreti babaya kaydırıyorlar.Cem teslim olduğunda ceza evinde öldürüceğini biliyorlar.Birşekil yapıyorlar bence...

canim nefis kötü birsey para bir yerlerdn gelecekse onuda düsünüyor..
cüneyt özdemirle kitaptan gelecek paranin nasil paylasilacgini sormus düsün o baba bunu sorabiliyor cüneyt özdemir ben gece uyuyamadim diyor..
illaki cem i bagrlarina basacak degiler ama buda yanlis hele ortada 17 yasinda bir kizin kesilip cöp e atilmasi var.

Son düzenleme:
valla ben artık şu saatten saonra süreyya beye hala hak verenlere şaşıorum..
annesi çıkmış dün atv de süreyya bey ne dediğini bilmio dio..
ya biz aptalmıyız..
süreyya bey gayet mantıklı konuşan bi adamda bununmu gayriihtiyari cümleler oldugunu bize inandırıcak...
yoooookk biz okadarda aptal bi toplum diiliz....

Evet, geçtiğimiz sezon en fazla dikkat çeken haber dosyalarımızla ilgili sorduğunuz soruları cevaplamaya devam ediyorum. Trabzon Of'ta yaşayan 9 yaşındaki ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Yusuf, oyun oynamak için evlerinin önüne inmişti. Tarih 30 Mart 2009'du… Annesi Esma Kazdal küçük oğlunu en son öğle saatlerinde gördü ve bir daha haber alınamadı. Esma ve Tahir Kazdal pırlanta gibi insanlar… Gözlerindeki yaş dinmiyor. Günlerce yayına çıktılar. Hatırlarsanız Of'tan canlı yayın bile yaptık. Hatta aile, oğullarının yerini bildirecek olan kişiye 100 bin YTL ödül vaadetti ancak tek bir ihbar olmadı. Esma Hanım, "Gelinim o gün nedensizce çok ağlamıştı" diyecek oldu, kıyamet koptu. Aile oğullarının da etkisiyle bir daha yayına katılamadı. Zaten gelin hanım bu arada hamile kaldı ve sürekli hastaneye gitmesi gerekti. Anne babayla hala konuşuyoruz. Bugüne kadar olayın üzerinde titizlikle duran Savcının görev yeri değişmiş yerine bir başka meslektaşı atanmış "Yeni Savcı da bizimle çok ilgilendi dosyayı inceledi" dedi Tahir Bey… Olay gününe ait yeni kamera kayıtları bulmuş 'acaba bir şey çıkar mı?' diye götürmüş. Bir umut bekliyor. Tamamen 6'ncı hissime dayanarak söylüyorum bence küçük Yusuf da görmemesi gereken bir şeye şahit oldu. Tekrar ediyorum bu benim şahsi kanaatim. Dilerim Yusuf'un kaybolduğu güne ait yeni kamera kayıtlarında önemli ipuçları bulunur da Yusuf'a ulaşırız.

DURMUŞ AMCA'NIN KATİLİ YAKALANDI MI?
Eskişehir'in Çifteler Köyü'nde yaşayan Durmuş Karaca'nın çocuklarından bir kısmı, babalarının kaybolmasının hemen ardından programımıza başvurmuştu. Ellerinde fotoğrafıyla bir gören arıyorlardı. Durmuş amca hayvancılık ve tefecilik yapıyordu. Kaybolduğunda üzerinde yüklü bir miktar para bulunduğu sanılıyordu. Ancak kısa bir süre sonra kaybolmadığı, öldürüldüğü ortaya çıktı. Cesedi avcılar tarafından ormanlık bir alanda bulundu. Bana sıklıkla sorulan bir diğer soru da Durmuş amcanın katilinin bulunup bulunmadığı… Çok merak uyandıran bir konuydu… Açıkçası beni de heyecanlandırmıştı. Hatırlarsanız Durmuş Karaca'nın üzerinden çıkanlar Olay Yeri İnceleme tarafından tek tek zapta geçirilmişti. Bunlar arasında madeni para bile göze çarpıyordu. Ardından çocukları babalarının kıyafetlerini alıp evlerine götürdüler. Birkaç gün sonra da yaktılar. Bu sırada kıyafetlerin içinden babalarının kayıp cep telefonu ve birkaç evrak çıktı. Bu da 'katil cep telefonunu, kimseye görünmeden kıyafetlerin içine mi attı?' sorusunu gündeme getirdi. Öyle ya madeni parayı zapta geçiren Olay Yeri İnceleme, cep telefonunu ve ceketin iç cebindeki evrakları nasıl görmezdi? O halde Durmuş Karaca'nın katili o evin bahçesine girebilecek kadar yakın çevreden olmalıydı. İşte bu noktada, işin seyri değişti. Durmuş amcanın oda anahtarı, kimin mal varlığı arttı derken aile yayına çıkmaktan vazgeçti. Ben onları anlıyorum birkaç tanesinin kafasında tek bir isim vardı o isimden uzaklaşınca biraz hayal kırıklığı oldu. Hala görüşüyoruz ama katil bulunamadı.

MERSİNLİ GELİN AYŞEGÜL NE OLDU?
Mersinli gelin olarak tanınan Ayşegül K. geçtiğimiz sezona damga vuran bir başka olayın zanlısı olarak Adana Cezaevi'nde tutuklu… "Kocamın katilini bulun" diye programa gelmişti de sonra zanlı olarak gözaltına alınmıştı hani… Bir hafta önce damat ettiği oğlunun ölüm haberiyle sarsılan baba Emin Tokgöz'ün metanetini ise ömrüm boyunca unutmayacağım. Ne kadar efendi bir insandı o… Bu arada genç kızın anne babası arasında da şiddetli tartışmalar yaşanmış. Ateş düştüğü yeri yakar. Ana yüreği, Ayşegül'ün annesi kızı için avukat tutmak istemiş. Bir arabaları varmış onu satması için eşine baskı yapmış. Eşi başta satmaya yanaşmayınca, sıkıntılı günler yaşamışlar. Ama sonunda araba satılmış Ayşegül'e de bir avukat tutulmuş. Davaya Eylül ayında başlanması bekleniyor. Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Doğrusu ben de merak ediyorum. Madem başka bir sevdiğin vardı, neden evlendin, ya da birini seviyordun niye sen evlenmedin de başka bir şehre gelin gitmesine göz yumdun? Mehmet niye öldürüldü anlamak mümkün değil…

Bence Sureyya beyin bastan beri derdi para olan bir tipti Ms hastalarina yardimmis yedik bizde bu sevimsiz boylesi olay sonucu asla ama asla talep edilmemesi gereken bir durum KAN PARASI HELALLIK ne demek ya insan kizini boyle nasil harcar mezarda olan affetmedikce kimse onun adina babasi bile olsa helallik veremez bu kizi Cem pisligi trafik kazasinda yanlislikla falan oldurmedi arkadaslar bilerek isteyerek ustelik canli olarak dogradi boyle bir olayi yasayan bir baba yok ms hastalari yok Mehmetcik vakfi yok bobrek vakfi icin bile olsa boyle bir para talep etmemeli bir babanin durusuna aile icindeki yerine aykiri adam baskidan dolayi lafi cevirdi MS hastalari icin dedi be adam sen birak simdi yardimi dusunmeyi sen kizinin katilini dusun kendime ona acidigim heran icin kiziyorum yalanci pislik kizinin kanini satan mahluk bu olayda tek magdur Munevver zengin damat hayalleri icin bence kizinin Cemle iliskisini bile gormezden gelmis kizina kizim dur ne yapiyorsun dememis salmis sokaga densiz sey

gülüzar hanımı taştan banyoda keserek öldürdü....ama nasıl çıkardı bilemem....

Son düzenleme:
gelişme falan yok bence program izlensin diye yapıyorlar..devam edicez deyip programı bitiriyorlarya bizde bekliyoruz devam edecek diye onun gibi..

gelişme falan yok bence program izlensin diye yapıyorlar..devam edicez deyip programı bitiriyorlarya bizde bekliyoruz devam edecek diye onun gibi..

sanırım doğru söylüyorsun ama arif verimli sanki ağzından bişey kaçırmış gibi yaptılar ya cuma günü,müge , arif bey dayanamadı bişeyler olduğunu ağzından kaçırdı gibi bişey dedi ama iki gündür bişey açıklanmıyor bir de devam edicez diye bitirmesinden de hoşlanmıyorum,yarın görüşmek üzere falan desin,hoşçakalın desin daha hoş olur bence.

Bence Sureyya beyin bastan beri derdi para olan bir tipti Ms hastalarina yardimmis yedik bizde bu sevimsiz boylesi olay sonucu asla ama asla talep edilmemesi gereken bir durum KAN PARASI HELALLIK ne demek ya insan kizini boyle nasil harcar mezarda olan affetmedikce kimse onun adina babasi bile olsa helallik veremez bu kizi Cem pisligi trafik kazasinda yanlislikla falan oldurmedi arkadaslar bilerek isteyerek ustelik canli olarak dogradi boyle bir olayi yasayan bir baba yok ms hastalari yok Mehmetcik vakfi yok bobrek vakfi icin bile olsa boyle bir para talep etmemeli bir babanin durusuna aile icindeki yerine aykiri adam baskidan dolayi lafi cevirdi MS hastalari icin dedi be adam sen birak simdi yardimi dusunmeyi sen kizinin katilini dusun kendime ona acidigim heran icin kiziyorum yalanci pislik kizinin kanini satan mahluk bu olayda tek magdur Munevver zengin damat hayalleri icin bence kizinin Cemle iliskisini bile gormezden gelmis kizina kizim dur ne yapiyorsun dememis salmis sokaga densiz sey

heh canım işte böyle her bir cümlene harfiyen katıyorum.:delphin:
benim artık bu babaya saygım kalmadı :kızgın:

Boşuna demiyorlar olan gidene oluyor diye,
anne ve babanın ilk zamanlar çektiği acıya dayanamıyordum,
ama aradan geçen onca zaman,Münevver'in anne babasının,kardeşinin şovu,
ve en son babasının helallik para istemesi,kızının adına okul yaptırılmasını istemesi
çok ama çok çirkin bir olay,işte bana göre,para olayından sonra
işin rengi iyice değişecek...
bakalım daha ne gibi senaryolar duyacağız...
sevgiler...

gülüzar hanımı taştan banyoda keserek öldürdü....ama nasıl çıkardı bilemem....

kesinlikle ayni seyi dusunuyorum ama Gulizarda az degilmis hani 4cocuklu baska bir kadinin kocasini bence parasinida kullanarak ayartmis yasina bakmadan iste sonuda boyle olur hala yok meydanda bana kaldiysa coktan curudu ya neyse

günaydın kızlar ay yine uyuyakalmışım yaaaa,bu arada şengül hanım saçlarınımı boyamış sanki kahve siyah gibiydi kızıl olmuş

Back